Nopea, turvallinen ja 24/7 tekninen tuki Suomi -pohjainen web-hosting

Opastamme sinua kaikessa, mitä tarvitset yrityksesi käynnistämiseen ja kasvattamiseen Suomi -verkkotunnuksesta + rajoittamaton web-hosting + verkkosivustojen rakentaja + ammattimaiset sähköpostit

  • Kuukausittain
  • Neljännesvuosittain
  • Vuosittain 50% OFF
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

Suunnitelma 1

Hallitse dynaamista verkkosivustoasi ja aseta brändisi

ENSIMMÄINEN MÄÄRITTÄMINEN 50%

€ 2.57 / My

€ 5.13 kun uudistut

Osta

Suunnitelma 0

Aloita käynnistyksen perusteista

ENSIMMÄINEN MÄÄRITTÄMINEN 50%

€ 2.10 / My

€ 4.20 kun uudistut

Osta

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

Vuodesta 2002 lähtien yli 10 000 asiakasta 79 maasta on valinnut verkkopalvelumme, etenkin Suomistars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Maksutavat

Hyväksymme tärkeimmät maksutavat. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Edut sisältyvät Neoloa valittaessa

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Verkkosivujen ja sähköpostin hallinta cPanelilla

Easy and fast

Kaikille yleisöille sopiva cPanel -muotoilu on kaikkein ystävällisin, joten voit hallita verkkosivustoasi, isännöintiäsi ja verkkotunnuksiasi täysin.

Autonomy

Luo ja hallinnoi aliverkkotunnuksia, sähköpostitilejä, vierailutilastoja, sovelluksia ja paljon muuta.

Turvallisuus

Asenna +200 sovellusta - kuten WordPress tai Woocommerce - vain 3 napsautuksella. Käytä Neolo Site Builderia ja luo verkkosivustosi ilman suunnittelijaa.

cPanel

Lisäksi verkkosivustollasi on nämä ominaisuudet

Features

Neolo hosting servers features

Optimoi sivustoni

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Neolo sopii minulle?

Missiomme on, että kuka tahansa henkilö tai yritys voi muuttaa ideansa verkkosivustoksi. Autamme sinua kehittämään henkilökohtaista tuotemerkkiäsi tai projektiasi, myymään verkossa ja julkaisemaan haluamasi sisällön. Lyhyesti sanottuna, rakentamaan digitaalista liiketoimintaa. Rakastamme tarjoamaan nopeaa, laadukasta asiakastukea, siksi vastaamme 80 prosenttiin kyselyistä alle tunnissa ja meillä on 9,5 / 10-luokitus. Lisäksi palvelimemme ovat erittäin vakaita ja tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun. Olemme osa Open-Startups-liikettä: julkistamme asiakaspalvelumittarit ja myös palvelinten vakauden. Joka viikko julkaisemme uusia opetusohjelmia, kursseja, haastatteluja asiantuntijoiden kanssa ja osaamisoppaita, jotta voit viedä yrittäjyytesi uudelle tasolle.

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus on yksilöllinen ja yksinomainen nimi, joka annetaan verkkosivustollesi Internetissä, jotta käyttäjä voi löytää sinut. Esimerkiksi: Neolo.com, Facebook.com ja Google.com ovat verkkotunnuksia

Rekisteröitkö verkkotunnuksia?

Kyllä, rekisteröimme useita verkkotunnuslaajennuksia, kuten .com, .net, .org, .info, .biz, .co ja .es.

Hyväksymme myös maakohtaiset (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru jne.), Mutta ne sinun on rekisteröitävä itse kunkin maan verkkokortissa. Jos tarvitset apua, ilmoita siitä meille ja me autamme sinua.

Mikä on web-hosting?

Web-hosting - tai verkkosivustojen isännöinti - on palvelu, joka pitää verkkosivustosi käynnissä 24 tuntia palvelimiltamme. Aina kun joku tulee verkkosivustolle, hän todella käyttää web-palveluntarjoajan palvelimia.

Hostin lisäksi palvelumme antaa sinulle oman verkkotunnuksesi ja rajoittamattomat sähköpostitilit.

Mitä web-hosting-suunnitelmaa tarvitsen?

Se riippuu. Ensinnäkin sinun on tiedettävä, käytätkö tietokantoja, jotka vastaavat siitä, että sovellukset, kuten WordPress, Drupal, Joomla, Magento, foorumit, blogit, ostoskorit jne. Toimivat verkkosivustollasi. Jos kyllä, suosittelemme suunnitelmaa 1 tai rajoittamatonta suunnitelmaa. Toisaalta, jos verkkosivustoasi kehitetään vain HTML-, CSS- tai AJAX-muodossa eikä siinä käytetä tietokantoja, Suunnitelma 0 on täydellinen. Toinen päätös, jonka sinun on tehtävä, on se, aiotko isännöidä vain yhtä tai useampaa verkkotunnusta. Jos on vain yksi, suosittelemme suunnitelmaa 1, mutta jos tarvitset useita, rajoittamaton suunnitelma on sinulle. Toisaalta, jos aiot isännöidä verkkosivustoa, jossa kulutetaan yli 1 Gt, esimerkiksi WordPress, jolla on useita satoja päivittäisiä vierailuja, useita laajennuksia ja raskas teema, suosittelemme Premium-pakettia.

Voinko valita web-hosting-suunnitelman ja muuttaa sen sitten toiseksi?

Kyllä, tietysti, milloin haluat, voit muuttaa. Ehdotamme kuitenkin, että valitset aluksi Unlimited Plan tai Plan 1, jotka ovat eniten myyviä.

Saanko sovelluksen asennusohjelman yhdellä napsautuksella?

Kyllä. Verkkosivustossasi Plan Unlimited tai Plan 1 sinulla on markkinoiden paras Softaculous: Voit valita asennettavista +200-sovelluksista, napsauttaa asennusta, kertoa, mihin hakemistoon haluat sen ja valmis, taikuus :)

Teetkö web-suunnittelua?

Suosittelemme, että vuokraat Unolo Builderin rajattoman suunnitelman, joka on erittäin yksinkertaisten ja ammattitaitoisten verkkosivustojen luoja. Jos projektisi on paljon suurempi, ota meihin yhteyttä, niin voimme auttaa sinua.

Saako valmiiksi suunniteltuja malleja?

Rajoittamaton suunnitelma sisältää useita rajoittamattomia malleja. Google on myös hyvä tulolähde.

Kuinka voin ostaa isännöintisuunnitelmani?

Se on hyvin intuitiivinen: valitset suunnitelman, täytät tietosi ja verkkosivustosi tiedot, suoritat maksun ja siinä kaikki! Hyväksyttyään lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on kaikki rekisteröintitiedot, jotta voit ladata verkkosivustosi ja määrittää sähköpostitilit. Lisäksi sinulla on pääsy opetusohjelmiin, videoihin ja tekninen tiimimme auttaa sinua.

Siirtyminen: Olen toisella palveluntarjoajalla ja haluan vaihtaa Neoloksi. Voitteko auttaa minua?

Varma! Kun olet ostanut verkkopalvelusi, pyydämme sinulta täydellisen varmuuskopion (täydellinen kopio) cPanel- tai Plesk-tilistäsi sen siirtämiseksi. Jos käytit toista ohjauspaneelia edellisessä palveluntarjoajallesi, kerro meille ja me analysoimme, voimmeko siirtää sen. Jos emme selitä, miten se tehdään, se ei yleensä ole monimutkaista. Jos sinun on siirrettävä verkkotunnuksesi Neoloon, voit tehdä sen myös ostaessasi verkkopalvelusuunnitelmasi tai verkkotunnuksesi siirron.

Maksoin jo. Kuinka kauan rekisteröinti kestää?

Käteisellä suoritetut maksut kestävät 24–72 tuntia. Sähköiset maksut, kuten luottokortit, pankkikortit ja pankkisiirrot, vievät yleensä alle 24 tuntia tai ovat välittömiä.

DNS: Mitä ne ovat? Mitä he ovat? Ovatko ne valkoista etikettiä?

DNS on palvelimien nimet, jotka vastaavat verkkotunnukseesi tulevien ihmisten yhdistämisestä NEOLO.COM: n palvelimiin ja Web-hosting-tilillesi ylläpitämään sisältöön. DNS-osoitteemme ovat: ns1.lineadns.com ja ns2.lineadns.com. Ne ovat täysin valkoisia, joten jos tilisi on jälleenmyyjä, VPS tai omistettu palvelin, voit myös käyttää niitä.

Onko lähetettävien sähköpostien määrää rajoitettu?

Haluamme kaikki sähköpostien saapuvan postilaatikkoon, joten roskapostit ovat kiellettyjä. Voit lähettää jopa 150 sähköpostia tunnissa. Se on yli kohtuullinen raja ja korkeampi kuin muut palveluntarjoajat. Luotujen sähköpostitilien lukumäärän suhteen niitä ei ole rajoittamattomasti, ja voit käyttää niitä suosikki-sähköpostiohjelmasi, mobiililaitteen tai web-sähköpostin kautta.

Tekevätkö he varmuuskopioita?

Teemme yhden täyden varmuuskopion kaikista isäntätileistä, jopa 2 Gt viikossa, ja siirrämme sen toiseen tietokeskukseen. Suosittelemme kuitenkin, että teet ja lataat varmuuskopioita myös ohjauspaneelista.

Saanko SSH: n?

SSH: n tarjoaminen jaetussa hostingissa on epävarmaa ja viisasta käytäntöä web-palveluntarjoajille, siksi emme tarjoa sitä. Jos kuitenkin vuokraat VPS: n tai Dedikoidun palvelimen, voimme tarjota sinulle helposti SSH-juuren.

Hyväksytkö verkkopelien isännöinnin?

Ei jaetulle isännöinnille. Mutta jos se on Facebook-sovellus, sinun on palkattava VPS. Jos se on pelipalvelin, niin ei, emme tarjoa.

Kuinka kauan uuden hosting-palvelun perustaminen Neoloon kestää?

Uuden verkkosivuston rekisteröinti ja määritykset, Web-hosting ja ammatilliset sähköpostit, tapahtuvat välittömästi.

Se katsoo, että luotto- ja pankkikortilla tapahtuvat maksut tapahtuvat välittömästi, mutta muiden maksutapojen vaikutus voi kestää jopa 72 tuntia.

Siksi suosittelemme maksamaan luotto- tai maksukortilla, koska aktivointi tapahtuu automaattisesti, ihmisen toiminta ei ole :).

Mitä ovat ammatilliset sähköpostit?

Kun vuokraat Neolo-hosting-suunnitelmasi, tarjoamme sinulle rajoittamattoman ammatillisen sähköpostitilin.

Voit tallentaa kaikki haluamasi sähköpostit.

Käytä ammatillista sähköpostitiliäsi, jonka tyyppi on name@company.com, mobiililaitteellasi, tietokoneellasi ja tablet-laitteellasi.

Mitä MySQL-tietokannat ovat?

MySQL-tietokantoja käytetään antamaan verkkosivustollesi blogi, foorumi tai jopa asentamaan sovelluksia, kuten WordPress, Joomla, Magento.

Koska Plan 0: n ja Plan 1: n rahaerot ovat pienet, suosittelemme, että vuokraat web-hosting-suunnitelman MySQL-tietokantojen kanssa.

Voinko siirtää verkkotunnukseni tai Web-hosting-palvelun Neololle?

Kyllä! Joka kuukausi satoja verkkosivustoja siirtyy Neoloon.

Jos sinulla on kopio tai varmuuskopio verkkosivustostasi, voit lähettää sen meille ja esitämme sen Neolossa. Muutoin voit lähettää verkkosivustosi tyhjästä tai ottaa yhteyttä tekniseen tiimimme ja suoritamme siirron aina kun mahdollista :).

Tarjoaako Neolo minulle verkkosivun luontityökalun?

Kyllä! Tarjoamme sinulle Neolo Builderin, joka on erittäin yksinkertainen web-luoja: valitset web-suunnittelun ja täydentät sisältöä.

Voit myös luoda verkkosivustosi WordPressillä: Voit asentaa sen yhdellä napsautuksella Neolo cPanelista.

Tarjoamme myös oppaita, ohjeoppaita auttamaan sinua paremmin.

Minulla on verkkotunnus toisessa palveluntarjoajassa: Voinko isännöidä verkkotunnusta Neolossa?

Kyllä, tietysti.

Sinulla voi olla verkkotunnus haluamassasi yrityksessä ja hosting Neolossa, ja päinvastoin.

Pitäisikö minun palkata verkkotunnusta ja hosting-palvelua Neolossa?

Kyllä, ehdottomasti.

Sinun tulisi aina palkata kaikki samalta palveluntarjoajalta.

Jos sinulla on epäilyksiä, on aina parempi käsitellä vain yhtä palveluntarjoajaa :).

Voinko lähettää suunnitelman verkkosivustoni kasvaessa?

Kyllä, täysin.

Siksi suosittelemme, että aloitat jaetulla hosting-suunnitelmalla: Plan 0, Plan 1 tai Unlimited Plan. Jos verkkosivustosi liikenne- ja kulutusresurssit kasvavat, voit aina päivittää Premium-hosting-suunnitelmaan.

Voinko asentaa verkkokaupan Neoloon?

Kyllä. Suosittelemme WordPressin käyttöä WooCommerce-laajennuksen kanssa, sillä suositeltavin asia on Plan 1 tai WordPressin Premium-hosting-suunnitelma.

Mitä mielipiteitä isännöinti on $ maassa?

Tähän päivään asti Neolo johtaa hosting-mielipiteiden sijoitusta $ -maassa luokituksella “Erinomainen”.

Voit nähdä mielipiteesi täältä: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä