Nopea, turvallinen ja 24/7 tekninen tuki Suomi -pohjainen web-hosting

Verkkotunnus + rajoittamaton isäntä + verkkosivusto + ammatillinen posti

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • VIP priority support
  • Servers Uptime 99.999%
  • 30 days moneyback

Rajoittamaton suunnitelma

Optimiza tu negocio y crece en<br>dominios ilimitados.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 2.93 / My

€ 5.85 kun uudistut

Osta

Suunnitelma 0

Start with a static website.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 1.25 / My

€ 2.50 kun uudistut

Osta

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Exclusive benefits

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Yli 10 000 asiakasta 79 maasta luottaa Neoloonstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

turvallisuus

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimoi sivustoni

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Neolo sopii minulle?

Olemme olleet markkinoilla vuodesta 2002. Autamme jo kymmeniä tuhansia ihmisiä ja organisaatioita muuntamaan ideansa ja projektinsa verkkosivustoiksi, jotka toimivat 24 tuntia vuorokaudessa. Uskomme Internetiin perustarpeena, ihmisoikeutena, se antaa ihmisille mahdollisuuden ilmaista itseään maailmalle ja kasvaa henkilökohtaisesti, taloudellisesti ja henkisesti, joten haluamme olla osa projektiasi ja auttaa sinua olemaan verkossa omalla nimelläsi Internetissä . Meillä on palvelimia useissa maissa, asiakkaita ympäri maailmaa ja toisin kuin muut yritykset, NEOLO.COM palvelee edelleen sen omistajia. Tärkeimmät sijoittajamme ovat asiakkaamme, jokainen, joka tukee meitä ja antaa meille mahdollisuuden jatkaa kasvuaan heidän kanssaan. Haluamme projektisi kasvavan ja toimivan jatkuvasti, joten haluamme olla Web-palveluntarjoajasi Suomi.

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus on nimi, jota kutsumme verkkosivustoiksi, esimerkiksi NEOLO.COM FACEBOOK.COM GOOGLE.COM ovat verkkotunnuksia.

Rekisteröitkö verkkotunnuksia?

Kyllä. Rekisteröimme monia verkkotunnuksen laajennuksia, joista osa on .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TÄNTÄ .MOBI .REVIEWS .US .ES monien muiden joukossa. Hyväksymme myös tietyistä maista tulevat: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU mm. Mutta sinun on rekisteröitävä ne yksin kunkin maan verkkokorttiin ja ostettava Web Hosting kanssamme. Jos tarvitset apua, kerro meille ja me autamme sinua.

Mikä on web-hosting?

Web hosting or website hosting is a service that consists of keeping your website running online 24 hours on our servers. Every time someone enters a website, they are actually accessing the servers of a web hosting provider. In addition to websites, we provide web hosting so you can have all the email accounts you want with your own domain.

Mitä web-hosting-suunnitelmaa tarvitsen?

Se riippuu. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, jos aiot käyttää tietokantoja, jotka vastaavat WordPress-, Drupal-, Joomla-, Magento-sovellusten, foorumien, blogien, ostoskärryjen jne. Tuottamisesta kyseisellä verkkosivustolla. Tässä tapauksessa suosittelemme Suunnitelmaa 1 tai Rajoittamatonta Suunnitelmaa. Toisaalta, jos verkkosivustosi kehitetään vain HTML-, CSS-, AJAX-muodossa ja että se ei käytä tietokantoja, Plan 0 on täydellinen. Toinen päätös, joka sinun on tehtävä, on se, isännöitkö 1 verkkotunnusta (nimi .COM .NET .ORG .COM.AR jne.) Vai useita. Jos tarvitset useita, sinun on valittava Rajoittamaton suunnitelma, jos se on vain yksi verkkotunnus, suosittelemme suunnitelmaa 1.

Voinko valita web-hosting-suunnitelman ja muuttaa sen sitten toiseksi?

Kyllä, tietysti, milloin haluat, voit muuttaa. Ehdotamme kuitenkin, että valitset aluksi Unlimited Plan tai Plan 1, jotka ovat eniten myyviä.

Saanko sovelluksen asennusohjelman yhdellä napsautuksella?

Kyllä. Verkkosivustossasi Plan Unlimited tai Plan 1 sinulla on markkinoiden paras Softaculous: Voit valita asennettavista +200-sovelluksista, napsauttaa asennusta, kertoa, mihin hakemistoon haluat sen ja valmis, taikuus :)

Teetkö web-suunnittelua?

Suosittelemme, että vuokraat Unolo Builderin rajattoman suunnitelman, joka on erittäin yksinkertaisten ja ammattitaitoisten verkkosivustojen luoja. Jos projektisi on paljon suurempi, ota meihin yhteyttä, niin voimme auttaa sinua.

Saako valmiiksi suunniteltuja malleja?

Rajoittamaton suunnitelma sisältää useita rajoittamattomia malleja. Google on myös hyvä tulolähde.

Kuinka voin ostaa isännöintisuunnitelmani?

Se on erittäin helppoa. Voit valita suunnitelman, täydentää tietosi ja verkkosivustosi tiedot, suorittaa maksun ja kun olemme valtuutetut, lähetämme sinulle sähköpostin kaikilla rekisteröintitiedoilla, jotta voit lähettää verkkosivustosi ja määrittää sähköpostitilisi. Sinulla on myös pääsy opetusohjelmiin, videoihin ja erilaisiin apuvälineisiin. Ja myös teknikoillemme kaikista kysymyksistä.

Siirtyminen: Olen toisessa palveluntarjoajassa ja haluan vaihtaa Neoloon. Voitko auttaa minua?

Kyllä. Ostaessamme web-hosting-palvelun, pyydämme täydellisen varmuuskopion edellisestä palveluntarjoajastasi cPanel- tai Plask-tililtäsi sen siirtämiseksi. Jos käytit aiemmassa palveluntarjoajassasi toista ohjauspaneelia, kerro meille ja analysoimme, voimmeko siirtää sen, mutta selitämme miten se tehdään, se ei yleensä ole monimutkainen. Jos sinun on siirrettävä verkkotunnuksesi Neoloon, voit tehdä sen myös, kun ostat verkkosivustosuunnitelmasi tai verkkotunnuksesi siirron.

Maksoin jo. Kuinka kauan rekisteröinti kestää?

Käteisellä suoritetut maksut kestävät 24–72 tuntia. Sähköiset maksut, kuten luottokortit, pankkikortit ja pankkisiirrot, vievät yleensä alle 24 tuntia tai ovat välittömiä.

DNS: Mitä ne ovat? Mitä he ovat? Ovatko ne valkoista etikettiä?

DNS on palvelimien nimet, jotka vastaavat verkkotunnukseesi tulevien ihmisten yhdistämisestä NEOLO.COM: n palvelimiin ja Web-hosting-tilillesi ylläpitämään sisältöön. DNS-osoitteemme ovat: ns1.lineadns.com ja ns2.lineadns.com. Ne ovat täysin valkoisia, joten jos tilisi on jälleenmyyjä, VPS tai omistettu palvelin, voit myös käyttää niitä.

Onko lähetettävien sähköpostien määrää rajoitettu?

Haluamme kaikki sähköpostien saapuvan postilaatikkoon, joten roskapostit ovat kiellettyjä. Voit lähettää jopa 150 sähköpostia tunnissa. Se on yli kohtuullinen raja ja korkeampi kuin muut palveluntarjoajat. Luotujen sähköpostitilien lukumäärän suhteen niitä ei ole rajoittamattomasti, ja voit käyttää niitä suosikki-sähköpostiohjelmasi, mobiililaitteen tai web-sähköpostin kautta.

Tekevätkö he varmuuskopioita?

Teemme yhden täyden varmuuskopion kaikista isäntätileistä, jopa 2 Gt viikossa, ja siirrämme sen toiseen tietokeskukseen. Suosittelemme kuitenkin, että teet ja lataat varmuuskopioita myös ohjauspaneelista

Saanko SSH: n?

SSH: n tarjoaminen jaetussa isännöinnissä on epävarmaa, ja se ei ole toivottavaa käytäntö web-isännöintipalveluntarjoajille, joten emme tarjoa SSH: ta jaetussa isännöinnissä. Jos kuitenkin vuokraat VPS: n tai erillisen palvelimen, voimme tarjota SSH: n juuren.

Hyväksytkö verkkopelien isännöinnin?

Ei jaetulle isännöinnille. Mutta jos se on Facebook-sovellus, sinun on palkattava VPS. Jos se on pelipalvelin, niin ei, emme tarjoa.

Kuinka kauan uuden hosting-palvelun perustaminen Neoloon kestää?

Uuden verkkosivuston rekisteröinti ja määritykset, Web-hosting ja ammatilliset sähköpostit, tapahtuvat välittömästi.

Se katsoo, että luotto- ja pankkikortilla tapahtuvat maksut tapahtuvat välittömästi, mutta muiden maksutapojen vaikutus voi kestää jopa 72 tuntia.

Siksi suosittelemme maksamaan luotto- tai maksukortilla, koska aktivointi tapahtuu automaattisesti, ihmisen toiminta ei ole :).

Mitä ovat ammatilliset sähköpostit?

Kun vuokraat Neolo-hosting-suunnitelmasi, tarjoamme sinulle rajoittamattoman ammatillisen sähköpostitilin.

Voit tallentaa kaikki haluamasi sähköpostit.

Käytä ammatillista sähköpostitiliäsi, jonka tyyppi on name@company.com, mobiililaitteellasi, tietokoneellasi ja tablet-laitteellasi.

Mitä MySQL-tietokannat ovat?

MySQL-tietokantoja käytetään antamaan verkkosivustollesi blogi, foorumi tai jopa asentamaan sovelluksia, kuten WordPress, Joomla, Magento.

Koska Plan 0: n ja Plan 1: n rahaerot ovat pienet, suosittelemme, että vuokraat web-hosting-suunnitelman MySQL-tietokantojen kanssa.

Voinko siirtää verkkotunnukseni tai Web-hosting-palvelun Neololle?

Kyllä! Joka kuukausi satoja verkkosivustoja siirtyy Neoloon.

Jos sinulla on kopio tai varmuuskopio verkkosivustostasi, voit lähettää sen meille ja esitämme sen Neolossa. Muutoin voit lähettää verkkosivustosi tyhjästä tai ottaa yhteyttä tekniseen tiimimme ja suoritamme siirron aina kun mahdollista :).

Tarjoaako Neolo minulle verkkosivun luontityökalun?

Kyllä! Tarjoamme sinulle Neolo Builderin, joka on erittäin yksinkertainen web-luoja: valitset web-suunnittelun ja täydentät sisältöä.

Voit myös luoda verkkosivustosi WordPressillä: Voit asentaa sen yhdellä napsautuksella Neolo cPanelista.

Tarjoamme myös oppaita, ohjeoppaita auttamaan sinua paremmin.

Minulla on verkkotunnus toisessa palveluntarjoajassa: Voinko isännöidä verkkotunnusta Neolossa?

Kyllä, tietysti.

Sinulla voi olla verkkotunnus haluamassasi yrityksessä ja hosting Neolossa, ja päinvastoin.

Pitäisikö minun palkata verkkotunnusta ja hosting-palvelua Neolossa?

Kyllä, ehdottomasti.

Sinun tulisi aina palkata kaikki samalta palveluntarjoajalta.

Jos sinulla on epäilyksiä, on aina parempi käsitellä vain yhtä palveluntarjoajaa :).

Voinko lähettää suunnitelman verkkosivustoni kasvaessa?

Kyllä, täysin.

Siksi suosittelemme, että aloitat jaetulla hosting-suunnitelmalla: Plan 0, Plan 1 tai Unlimited Plan. Jos verkkosivustosi liikenne- ja kulutusresurssit kasvavat, voit aina päivittää Premium-hosting-suunnitelmaan.

Suositellaan Neoloa?

Olemme markkinoilla vuodesta 2002.

Meillä on yli 10 000 asiakasta 50 maasta.

Sen lisäksi, että omistaudumme isännöintiin, rakastamme käymistä digitaalisen markkinoinnin tapahtumissa, koulutusten, työpajojen ja keskustelujen järjestämistä, jotta näet meidät aina teknologiatapahtumissa, olemme ainoat, jotka ovat niin avoimia yhteisölle. Jos emme olisivat erinomaisia, emme voineet tehdä sitä.

Voinko asentaa verkkokaupan Neoloon?

Kyllä. Suosittelemme WordPressin käyttöä WooCommerce-laajennuksen kanssa, sillä suositeltavin asia on Plan 1 tai WordPressin Premium-hosting-suunnitelma.

Mitä mielipiteitä isännöinti on $ maassa?

Tähän päivään asti Neolo johtaa hosting-mielipiteiden sijoitusta $ -maassa luokituksella “Erinomainen”.

Voit nähdä mielipiteesi täältä: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä