Nopea, turvallinen ja 24/7 tekninen tuki Suomi -pohjainen web-hosting

Verkkotunnus + rajoittamaton isäntä + verkkosivusto + ammatillinen posti

Tarjoamme nopeaa palvelua, asiakaspalvelua kaikkina aikoina, kohtuuhinta ja laatu taattu.

Vertaa hosting-suunnitelmia
5star Ranking: Erinomainen. Perustuu + 400 todellisten asiakkaiden mielipiteisiin

Meillä on paras Web-hosting-suunnitelma sinulle $ maassa!

✓ Vastaamme 7 kysymykseen 10: stä alle tunnissa.
✓ Matalampi hinta kuin melkein kaikki kilpailijamme.
✓ Ensimmäinen maksu sisältää 50%: n alennuksen verkkosivustosi luomiseen tai ylläpitämiseen Suomi.
✓ Istutamme 1 puu jokaiselle uudelle asiakkaalle ilmastomuutoksen torjumiseksi

Rajoittamaton suunnitelma

 • rajoittamaton verkkotunnukset
 • Ammattimaiset sähköpostit
 • rajoittamaton tila
 • rajoittamaton perustaa MySQL: lle
 • SSL ilmaiseksi
 • WordPress automaattisesti luettavissa
 • Verkkosivun luoja
Vain

€ 2.96 / My

Tarjouksessa: Säästä rahaa 50%
€ 5.91 / My kun uudistut Osta

Suunnitelma 0

 • 1 verkkotunnuksen
 • Ammattimaiset sähköpostit
 • rajoittamaton tila
 • ilman perustaa MySQL: lle
 • SSL ilmaiseksi
 •  
 •  
Vain

€ 1.27 / My

Tarjouksessa: Säästä rahaa 50%
€ 2.53 / My kun uudistut Osta

30 päivän rahat takaisin kaikissa suunnitelmissa

All Neolo Web Hosting plans include: ✓ cPanel ✓ Unlimited web space ✓ Unlimited email accounts ✓ Unlimited transfer ✓ Unlimited subdomains ✓ Free migrations ✓ Compatibility with Google Apps and Office 365 ✓ Unlimited technical support plus 768MB RAM Burst by Cloudlinux ✓ Free Auto SSL ✓ Softaculous and WordPress compatible (except Plan 0) ✓ PHP versions: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 and 7.2
Katso hosting-suunnitelmien vertaileva taulukko

SSL
Norton Security
Moneyback
Uptime
cpanel

Neololla on palvelimet, jotka on erityisesti optimoitu perinteiseen Web-hosting- ja WordPress-palveluihin. Tutustu heihin!

PHP 7.2, 7.1, 7.0, 5.6, 5.5 valintasi mukaan. 192 Mt RAM php prosessia kohti. Premium-suunnitelmat: Enintään 512 Mt RAM-php / Cloudlinux-prosessi hosting-tilien eristämiseksi: Jos yksi tili on kylläinen, se ei vahingoita muita. Apache-palvelin + välimuisti + anti-DDOS-takuu taajuudella 200mbps kaistaleveys. Mod-suojaus: Mukautetut hakkeroinnin vastaiset säännöt WordPressille. Haittaohjelmien tarkistus ja poisto. MySQL: 5.7 PhpMyAdmin kanssa. Zend Engine - Ioncube 10 Zip käytössä. Mod_rewrite: PÄÄLLÄ. Tiedostojen lataus: PÄÄLLÄ. Rekisteröi Globals: POIS. Zlib-tuki XML-tuki Istunnon tallennuspolku: kirjoitettava. Käpristys käytössä. Taikalainaukset: POIS. GD käytössä. iconv, intl ja mcrypt ja mbstring käytössä

Yli 10 000 asiakasta 79 maasta luottaa Neoloon

Voit maksaa isännöintillesi kaikilla näillä tavoilla

 • Paypal
 • Visa
 • Paypal
 • Paypal

Vuokraus Web Hosting # 1 maasta!

Isännöi verkkosivustosi $ -maan parhaassa Web-hosting-palvelussa. Neolo takaa, että verkkosivustosi ja ammattitilisi sähköpostitilisi toimivat 24 tuntia vuorokaudessa. Olemme saaneet kansainvälistä tunnustusta isännöimämme verkkosivujen verkkopalvelun online-ajasta, teknisen tuen laadusta ja verkkosivujen lataamisnopeudesta.

Palkkaa Neolo

Lisää Neolon tarjoamia etuja:

Ilmainen pilvipalvelu

Cloud Hosting on web-hosting, joka käyttää useita erilaisia palvelimia kuormituksen tasapainottamiseen ja käytettävyyden maksimointiin.

Rajoittamaton tila

Tarjoamme rajoittamattoman tilan ja siirron verkkosivustollesi. Ei enää hätää!

ILMAINEN siirto

Erikoistunut muuttotiimimme voi siirtää verkkosivustosi ilmaiseksi hosting-palvelusta, jossa oleskelet Neoloon. Ilman ongelmia.

Sähköpostit ja uudelleenohjaukset

Voit tarkistaa sähköpostisi mistä tahansa Webmaililla tai määrittää sen käyttämäsi ohjelman mukaan, jopa älypuhelimellasi ja tablet-laitteellasi!

Tietokannat: Rajoittamaton

Tarjoamme sinulle rajoittamattomia tukikohtia blogeissa, foorumeilla, ostoskärryissä ja kaikissa MySQL-tietokannoissa (Voimassa kaikille suunnitelmille paitsi suunnitelmalle 0).

Luo oma verkko: Neolo Builder

Palkkaamalla Rajoittamaton Suunnitelmamme, vain 3 vaiheessa saat verkkosivustosi suunnitelluksi ja toimivaksi. Nopea ja yksinkertainen!

Ilmainen rekisteröinti hakukoneissa

Neolo hallinnoi verkkosivustosi rekisteröintiä Googlessa, Yahoo: ssa ja Bingissä, täysin ilmaiseksi.

Neolo Mobile

Pääset verkkosivustosi ohjauspaneeliin matkapuhelimen kautta milloin tahansa ja mistä tahansa.

suojaus

Viimeisimmän sukupolven virustorjunta skannaa kaiken, mitä lataat verkkosivustollesi ja mitä sähköpostilla saat.

Päivittäiset varmuuskopiot

Voit luoda ja ladata verkkosivustosi varmuuskopioita joka päivä.

cPanel

Isäntämme käyttää cPanelia, markkinoiden parasta ohjauspaneelia. Yksinkertainen, helppokäyttöinen, tehokas ja saatavana useilla kielillä.

Verkkotilastot

Neolon avulla sinulla on pääsy käyttäjien lukumäärään, aikatauluihin, alkuperään ja jopa selaimiin, joita verkkosivustollesi tulevat ihmiset käyttävät.

Aina verkossa

Verkkosivustosi toimii aina alan parhaana käyttöaikana. Tärkeimmät korkean teknologian palvelimet ovat Yhdysvalloissa.

+200 sovellusta

Voit käyttää haluamiasi automaattisesti asennettavia sovelluksia. Aktivoi ne yhdellä napsautuksella käyttöpaneelista: WordPress, Magento, Moodle, Joomla, Drupal (Voimassa kaikissa suunnitelmissa paitsi suunnitelmassa 0).

välineet

Jaamme resursseja ja laadukasta tietoa. Videoita, podcasteja ja artikkeleita, jotka on opittava web-isännöinnistä, web-suunnittelusta, ohjelmoinnista, verkkomarkkinoinnista, työkaluista ja muusta.

Ohjelmoijien isäntä

Palvelimemme tukevat PHP / MySQL: tä ja niissä on satoja moduuleja esiasennettuna Apacheen.

24 tunnin tuki

Asiakaspalvelumme on tarkkaavainen kaikkiin kyselyihin. Saatavana jokaisena päivänä vuodessa, kaikkina aikoina.

Suunnittelijoiden isännöinti

Lataa kaikki HTML5 / CSS-, Frontpage- ja Dreamweaver-ohjelmistoihin suunnitellut sivustot muun muassa Internetiin.

On erittäin tärkeää, että verkkosivustollasi on nämä ominaisuudet:

HTTPS - turvallinen sivusto

Sinun ja kävijöiden turvallisuuden vuoksi on välttämätöntä lisätä HTTPS verkkotunnuksesi eteen. Tiedot kulkevat salattuina, lisäävät tietoturvaa. Lisäksi Google arvostaa sitä verkkosivustosi sijoittamiseksi.

Lisävarmuuskopio turvallisuudesta

Teemme ylimääräisen varmuuskopion koko tilillesi. Tietosi ovat aina turvassa toisessa datakeskuksessa. Älä menetä arvokasta tietoa!

Haittaohjelmien torjunta

Hyvä virustorjunta on välttämätöntä, jotta sivusto on aina suojattu. Suojaamme verkkosivustosi koodit viruksilta, haittaohjelmilta, tietojen kalastelulta ja roskapostilta.

Tarjoamme sinulle ylläpitämää WordPress-hosting-palvelua!

Määritämme, päivitämme ja pidämme WordPress-ohjelmistosi puhtaana haittaohjelmista. Lisäksi estetään roskapostia ja optimoidaan verkkosivustosi Googlelle, Yahoo! ja Bing.

CPanel-moduuli: Mikä on cPanel?

cPanel on markkinoiden yksinkertaisin ja intuitiivisin paneeli. CPanelilla voit hallita verkkosivustosi, sähköpostitilisi ja tietokannat. Yksinkertainen ja tehokas!

Ammatillinen sähköposti

Luo sähköpostitilejä, uudelleenohjauksia ja käytä Web-sähköpostia mistä päin maailmaa tahansa.

turvallisuus

Voit asettaa salasanoja rajoittaaksesi pääsyä verkkosivustosi tiettyihin osiin. Pidä huolta sivustoltasi HotLink Protection-, Leech-suojaus- ja ModSecurity-suojauksella.

verkkotunnukset

Voit määrittää aliverkkotunnuksia, lisädomeeneja ja kohdistettuja verkkotunnuksia. Lisäksi voit hallita DNS-vyöhykkeitä.

Tuhansia sovelluksia saatavilla

Voit asentaa tuhansia sovelluksia yhdellä napsautuksella verkkosivustollesi. Kaikki cPanelista.

asiakirjat

Muokkaa ja varmuuskopioi kaikki tiedostosi. Se on erittäin tärkeää!

MySQL-tietokannat

Luo ja hallitse MySQL-tietokantoja phpMyAdminista.

cPanel

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Neolo sopii minulle?

+

Olemme olleet markkinoilla vuodesta 2002. Autamme jo kymmeniä tuhansia ihmisiä ja organisaatioita muuntamaan ideansa ja projektinsa verkkosivustoiksi, jotka toimivat 24 tuntia vuorokaudessa. Uskomme Internetiin perustarpeena, ihmisoikeutena, se antaa ihmisille mahdollisuuden ilmaista itseään maailmalle ja kasvaa henkilökohtaisesti, taloudellisesti ja henkisesti, joten haluamme olla osa projektiasi ja auttaa sinua olemaan verkossa omalla nimelläsi Internetissä . Meillä on palvelimia useissa maissa, asiakkaita ympäri maailmaa ja toisin kuin muut yritykset, NEOLO.COM palvelee edelleen sen omistajia. Tärkeimmät sijoittajamme ovat asiakkaamme, jokainen, joka tukee meitä ja antaa meille mahdollisuuden jatkaa kasvuaan heidän kanssaan. Haluamme projektisi kasvavan ja toimivan jatkuvasti, joten haluamme olla Web-palveluntarjoajasi Suomi.

Mikä on verkkotunnus?

+

Verkkotunnus on nimi, jota kutsumme verkkosivustoiksi, esimerkiksi NEOLO.COM FACEBOOK.COM GOOGLE.COM ovat verkkotunnuksia.

Rekisteröitkö verkkotunnuksia?

+

Kyllä. Rekisteröimme monia verkkotunnuksen laajennuksia, joista osa on .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TÄNTÄ .MOBI .REVIEWS .US .ES monien muiden joukossa. Hyväksymme myös tietyistä maista tulevat: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU mm. Mutta sinun on rekisteröitävä ne yksin kunkin maan verkkokorttiin ja ostettava Web Hosting kanssamme. Jos tarvitset apua, kerro meille ja me autamme sinua.

Mikä on web-hosting?

+

Web hosting or website hosting is a service that consists of keeping your website running online 24 hours on our servers. Every time someone enters a website, they are actually accessing the servers of a web hosting provider. In addition to websites, we provide web hosting so you can have all the email accounts you want with your own domain.

Mitä web-hosting-suunnitelmaa tarvitsen?

+

Se riippuu. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, jos aiot käyttää tietokantoja, jotka vastaavat WordPress-, Drupal-, Joomla-, Magento-sovellusten, foorumien, blogien, ostoskärryjen jne. Tuottamisesta kyseisellä verkkosivustolla. Tässä tapauksessa suosittelemme Suunnitelmaa 1 tai Rajoittamatonta Suunnitelmaa. Toisaalta, jos verkkosivustosi kehitetään vain HTML-, CSS-, AJAX-muodossa ja että se ei käytä tietokantoja, Plan 0 on täydellinen. Toinen päätös, joka sinun on tehtävä, on se, isännöitkö 1 verkkotunnusta (nimi .COM .NET .ORG .COM.AR jne.) Vai useita. Jos tarvitset useita, sinun on valittava Rajoittamaton suunnitelma, jos se on vain yksi verkkotunnus, suosittelemme suunnitelmaa 1.

Voinko valita web-hosting-suunnitelman ja muuttaa sen sitten toiseksi?

+

Kyllä, tietysti, milloin haluat, voit muuttaa. Ehdotamme kuitenkin, että valitset aluksi Unlimited Plan tai Plan 1, jotka ovat eniten myyviä.

Saanko sovelluksen asennusohjelman yhdellä napsautuksella?

+

Kyllä. Verkkosivustossasi Plan Unlimited tai Plan 1 sinulla on markkinoiden paras Softaculous: Voit valita asennettavista +200-sovelluksista, napsauttaa asennusta, kertoa, mihin hakemistoon haluat sen ja valmis, taikuus :)

Teetkö web-suunnittelua?

+

Suosittelemme, että vuokraat Unolo Builderin rajattoman suunnitelman, joka on erittäin yksinkertaisten ja ammattitaitoisten verkkosivustojen luoja. Jos projektisi on paljon suurempi, ota meihin yhteyttä, niin voimme auttaa sinua.

Saako valmiiksi suunniteltuja malleja?

+

Rajoittamaton suunnitelma sisältää useita rajoittamattomia malleja. Google on myös hyvä tulolähde.

Kuinka voin ostaa isännöintisuunnitelmani?

+

Se on erittäin helppoa. Voit valita suunnitelman, täydentää tietosi ja verkkosivustosi tiedot, suorittaa maksun ja kun olemme valtuutetut, lähetämme sinulle sähköpostin kaikilla rekisteröintitiedoilla, jotta voit lähettää verkkosivustosi ja määrittää sähköpostitilisi. Sinulla on myös pääsy opetusohjelmiin, videoihin ja erilaisiin apuvälineisiin. Ja myös teknikoillemme kaikista kysymyksistä.

Siirtyminen: Olen toisessa palveluntarjoajassa ja haluan vaihtaa Neoloon. Voitko auttaa minua?

+

Kyllä. Ostaessamme web-hosting-palvelun, pyydämme täydellisen varmuuskopion edellisestä palveluntarjoajastasi cPanel- tai Plask-tililtäsi sen siirtämiseksi. Jos käytit aiemmassa palveluntarjoajassasi toista ohjauspaneelia, kerro meille ja analysoimme, voimmeko siirtää sen, mutta selitämme miten se tehdään, se ei yleensä ole monimutkainen. Jos sinun on siirrettävä verkkotunnuksesi Neoloon, voit tehdä sen myös, kun ostat verkkosivustosuunnitelmasi tai verkkotunnuksesi siirron.

Maksoin jo. Kuinka kauan rekisteröinti kestää?

+

Käteisellä suoritetut maksut kestävät 24–72 tuntia. Sähköiset maksut, kuten luottokortit, pankkikortit ja pankkisiirrot, vievät yleensä alle 24 tuntia tai ovat välittömiä.

DNS: Mitä ne ovat? Mitä he ovat? Ovatko ne valkoista etikettiä?

+

DNS on palvelimien nimet, jotka vastaavat verkkotunnukseesi tulevien ihmisten yhdistämisestä NEOLO.COM: n palvelimiin ja Web-hosting-tilillesi ylläpitämään sisältöön. DNS-osoitteemme ovat: ns1.lineadns.com ja ns2.lineadns.com. Ne ovat täysin valkoisia, joten jos tilisi on jälleenmyyjä, VPS tai omistettu palvelin, voit myös käyttää niitä.

Onko lähetettävien sähköpostien määrää rajoitettu?

+

Haluamme kaikki sähköpostien saapuvan postilaatikkoon, joten roskapostit ovat kiellettyjä. Voit lähettää jopa 150 sähköpostia tunnissa. Se on yli kohtuullinen raja ja korkeampi kuin muut palveluntarjoajat. Luotujen sähköpostitilien lukumäärän suhteen niitä ei ole rajoittamattomasti, ja voit käyttää niitä suosikki-sähköpostiohjelmasi, mobiililaitteen tai web-sähköpostin kautta.

Tekevätkö he varmuuskopioita?

+

Teemme yhden täyden varmuuskopion kaikista isäntätileistä, jopa 2 Gt viikossa, ja siirrämme sen toiseen tietokeskukseen. Suosittelemme kuitenkin, että teet ja lataat varmuuskopioita myös ohjauspaneelista

Saanko SSH: n?

+

SSH: n tarjoaminen jaetussa isännöinnissä on epävarmaa, ja se ei ole toivottavaa käytäntö web-isännöintipalveluntarjoajille, joten emme tarjoa SSH: ta jaetussa isännöinnissä. Jos kuitenkin vuokraat VPS: n tai erillisen palvelimen, voimme tarjota SSH: n juuren.

Hyväksytkö verkkopelien isännöinnin?

+

Ei jaetulle isännöinnille. Mutta jos se on Facebook-sovellus, sinun on palkattava VPS. Jos se on pelipalvelin, niin ei, emme tarjoa.

Kuinka kauan uuden hosting-palvelun perustaminen Neoloon kestää?

+

Uuden verkkosivuston rekisteröinti ja määritykset, Web-hosting ja ammatilliset sähköpostit, tapahtuvat välittömästi.

Se katsoo, että luotto- ja pankkikortilla tapahtuvat maksut tapahtuvat välittömästi, mutta muiden maksutapojen vaikutus voi kestää jopa 72 tuntia.

Siksi suosittelemme maksamaan luotto- tai maksukortilla, koska aktivointi tapahtuu automaattisesti, ihmisen toiminta ei ole :).

Mitä ovat ammatilliset sähköpostit?

+

Kun vuokraat Neolo-hosting-suunnitelmasi, tarjoamme sinulle rajoittamattoman ammatillisen sähköpostitilin.

Voit tallentaa kaikki haluamasi sähköpostit.

Käytä ammatillista sähköpostitiliäsi, jonka tyyppi on name@company.com, mobiililaitteellasi, tietokoneellasi ja tablet-laitteellasi.

Mitä MySQL-tietokannat ovat?

+

MySQL-tietokantoja käytetään antamaan verkkosivustollesi blogi, foorumi tai jopa asentamaan sovelluksia, kuten WordPress, Joomla, Magento.

Koska Plan 0: n ja Plan 1: n rahaerot ovat pienet, suosittelemme, että vuokraat web-hosting-suunnitelman MySQL-tietokantojen kanssa.

Voinko siirtää verkkotunnukseni tai Web-hosting-palvelun Neololle?

+

Kyllä! Joka kuukausi satoja verkkosivustoja siirtyy Neoloon.

Jos sinulla on kopio tai varmuuskopio verkkosivustostasi, voit lähettää sen meille ja esitämme sen Neolossa. Muutoin voit lähettää verkkosivustosi tyhjästä tai ottaa yhteyttä tekniseen tiimimme ja suoritamme siirron aina kun mahdollista :).

Tarjoaako Neolo minulle verkkosivun luontityökalun?

+

Kyllä! Tarjoamme sinulle Neolo Builderin, joka on erittäin yksinkertainen web-luoja: valitset web-suunnittelun ja täydentät sisältöä.

Voit myös luoda verkkosivustosi WordPressillä: Voit asentaa sen yhdellä napsautuksella Neolo cPanelista.

Tarjoamme myös oppaita, ohjeoppaita auttamaan sinua paremmin.

Minulla on verkkotunnus toisessa palveluntarjoajassa: Voinko isännöidä verkkotunnusta Neolossa?

+

Kyllä, tietysti.

Sinulla voi olla verkkotunnus haluamassasi yrityksessä ja hosting Neolossa, ja päinvastoin.

Pitäisikö minun palkata verkkotunnusta ja hosting-palvelua Neolossa?

+

Kyllä, ehdottomasti.

Sinun tulisi aina palkata kaikki samalta palveluntarjoajalta.

Jos sinulla on epäilyksiä, on aina parempi käsitellä vain yhtä palveluntarjoajaa :).

Voinko lähettää suunnitelman verkkosivustoni kasvaessa?

+

Kyllä, täysin.

Siksi suosittelemme, että aloitat jaetulla hosting-suunnitelmalla: Plan 0, Plan 1 tai Unlimited Plan. Jos verkkosivustosi liikenne- ja kulutusresurssit kasvavat, voit aina päivittää Premium-hosting-suunnitelmaan.

Suositellaan Neoloa?

+

Olemme markkinoilla vuodesta 2002.

Meillä on yli 10 000 asiakasta 50 maasta.

Sen lisäksi, että omistaudumme isännöintiin, rakastamme käymistä digitaalisen markkinoinnin tapahtumissa, koulutusten, työpajojen ja keskustelujen järjestämistä, jotta näet meidät aina teknologiatapahtumissa, olemme ainoat, jotka ovat niin avoimia yhteisölle. Jos emme olisivat erinomaisia, emme voineet tehdä sitä.

Voinko asentaa verkkokaupan Neoloon?

+

Kyllä. Suosittelemme WordPressin käyttöä WooCommerce-laajennuksen kanssa, sillä suositeltavin asia on Plan 1 tai WordPressin Premium-hosting-suunnitelma.

Mitä mielipiteitä isännöinti on $ maassa?

+

Tähän päivään asti Neolo johtaa hosting-mielipiteiden sijoitusta $ -maassa luokituksella “Erinomainen”.

Voit nähdä mielipiteesi täältä: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä