WEB HOSTING DRUPAL

Hosting Drupalille nopea, turvallinen ja teknisellä tuella 24 tuntia Suomi

Yksinkertainen ja erittäin käytännöllinen.

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 days moneyback

Plan Premium 5

Best option for high growth websites

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 29.45 / My

€ 58.89 kun uudistut

Osta

Plan Premium 4

Powerful like a dedicated server, at the best price

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 21.42 / My

€ 42.83 kun uudistut

Osta

Plan Premium 3

2x CPU power and 4X RAM

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 17.66 / My

€ 35.32 kun uudistut

Osta

Plan Premium 1

Entry level of the most exclusive web hosting

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 10.15 / My

€ 20.30 kun uudistut

Osta

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Miksi luottaa Neoloon? Koska olemme paras USD-maan Drupal-hosting

✓ Vastaamme 7 kysymykseen 10: stä alle tunnissa.
✓ Yli 99% lipuista saavuttaa asiakastyytyväisyyden.
✓ Meillä on paras nopeus ja turvallisuus, jota Drupal tarvitsee.
✓ Palvelimiemme on optimoitu ja niissä on paras tekniikka välimuistipalvelimissa, CDN- ja SSD-levyissä. Teemme verkkosivustosi lentää!
Wordpress

Lisäksi Drupal-hosting-suunnitelmasi sisältävät kaiken tämän:

icon

Neolo Cloud

Ya tendrás tu plataforma Drupal lista para usar, con todas sus funciones. Garantizamos su seguridad realizando copias diarias, por lo que tus datos siempre estarán a salvo en un datacenter. También contarás con protección contra virus, phishing y envío de spam.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Yli 10 000 asiakasta 79 maasta luottaa Neoloonstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

turvallisuus

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimoi sivustoni

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Neolo sopii minulle?

Olemme olleet markkinoilla vuodesta 2002. Autamme jo kymmeniä tuhansia ihmisiä ja organisaatioita muuntamaan ideansa ja projektinsa verkkosivustoiksi, jotka toimivat 24 tuntia vuorokaudessa. Uskomme Internetiin perustarpeena, ihmisoikeutena, se antaa ihmisille mahdollisuuden ilmaista itseään maailmalle ja kasvaa henkilökohtaisesti, taloudellisesti ja henkisesti, joten haluamme olla osa projektiasi ja auttaa sinua olemaan verkossa omalla nimelläsi Internetissä . Meillä on palvelimia useissa maissa, asiakkaita ympäri maailmaa ja toisin kuin muut yritykset, NEOLO.COM palvelee edelleen sen omistajia. Tärkeimmät sijoittajamme ovat asiakkaamme, jokainen, joka tukee meitä ja antaa meille mahdollisuuden jatkaa kasvuaan heidän kanssaan. Haluamme projektisi kasvavan ja toimivan jatkuvasti, joten haluamme olla Web-palveluntarjoajasi Suomi.

Rekisteröitkö verkkotunnuksia?

Kyllä. Rekisteröimme monia verkkotunnuksen laajennuksia, joista osa on .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TÄNTÄ .MOBI .REVIEWS .US .ES monien muiden joukossa. Hyväksymme myös tietyistä maista tulevat: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU mm. Mutta sinun on rekisteröitävä ne yksin kunkin maan verkkokorttiin ja ostettava Web Hosting kanssamme. Jos tarvitset apua, kerro meille ja me autamme sinua.

Mikä on Premium Drupal-hosting?

Premium Drupal Hosting on eräänlainen jaetun palvelun palvelu, joka on suunniteltu yksinomaan vaativille verkkosivustoille, jotka vaativat enemmän virtaa kuin perinteisen jaetun hosting-sivuston verkkosivustot. Yksityiskohtaisesti, Premium Drupal Hosting sisältää enemmän RAM-muistia, enemmän prosessoria, SSD-levyjä, ensisijaista teknistä tukea ja ilmaista SSL-varmennetta.

What Premium Hosting plan do I need?

Suosittelemme aloittamista Premium Plan 1: llä ja tilisi kulutuksesta riippuen voit siirtyä nopeasti korkeampaan suunnitelmaan.

Voinko valita web-hosting-suunnitelman ja muuttaa sen sitten toiseksi?

Kyllä, tietysti, milloin haluat, voit muuttaa.

Saanko sovelluksen asennusohjelman yhdellä napsautuksella?

Kyllä. Kaikissa Premium Hosting -suunnitelmissa on Softaculous, joka on markkinoiden paras: Voit valita asennettavien +200-sovellusten välillä, napsauttaa asentaa, kertoa heille, mihin hakemistoon haluat sen ja se, se taikuus :)

Kuinka voin ostaa isännöintisuunnitelmani?

Se on erittäin helppoa. Voit valita suunnitelman, täydentää tietosi ja verkkosivustosi tiedot, suorittaa maksun ja kun olemme valtuutetut, lähetämme sinulle sähköpostin kaikilla rekisteröintitiedoilla, jotta voit lähettää verkkosivustosi ja määrittää sähköpostitilisi. Sinulla on myös pääsy opetusohjelmiin, videoihin ja erilaisiin apuvälineisiin. Ja myös teknikoillemme kaikista kysymyksistä.

Siirtyminen: Olen toisessa palveluntarjoajassa ja haluan vaihtaa Neoloon. Voitko auttaa minua?

Kyllä. Ostaessamme web-hosting-palvelun, pyydämme täydellisen varmuuskopion (täydellinen kopio) edellisen palveluntarjoajasi cPanel- tai Plesk-tilistäsi siirtääksesi sen. Jos käytit aikaisemmassa palveluntarjoajassasi toista ohjauspaneelia, kerro meille ja me analysoimme, voimmeko siirtää sen, jos emme selitä, miten se tehdään, se ei yleensä ole monimutkainen. Jos sinun on siirrettävä verkkotunnuksesi Neoloon, voit tehdä sen myös, kun ostat verkkosivustosuunnitelmasi tai verkkotunnuksesi siirron.

Maksoin jo. Kuinka kauan rekisteröinti kestää?

Käteisellä suoritetut maksut kestävät 24–72 tuntia. Sähköiset maksut, kuten luottokortit, pankkikortit ja pankkisiirrot, vievät yleensä alle 24 tuntia tai ovat välittömiä.

DNS: Mitä ne ovat? Mitä he ovat? Ovatko ne valkoista etikettiä?

DNS on palvelimien nimet, jotka vastaavat verkkotunnukseesi tulevien ihmisten yhdistämisestä NEOLO.COM: n palvelimiin ja Web-hosting-tilillesi ylläpitämään sisältöön. DNS-osoitteemme ovat: ns1.lineadns.com ja ns2.lineadns.com. Ne ovat täysin valkoisia, joten jos tilisi on jälleenmyyjä, VPS tai omistettu palvelin, voit myös käyttää niitä.

Onko lähetettävien sähköpostien määrää rajoitettu?

Haluamme kaikki sähköpostien saapuvan postilaatikkoon, joten roskapostit ovat kiellettyjä. Voit lähettää jopa 150 sähköpostia tunnissa. Se on yli kohtuullinen raja ja korkeampi kuin muut palveluntarjoajat. Luotujen sähköpostitilien lukumäärän suhteen niitä ei ole rajoittamattomasti, ja voit käyttää niitä suosikki-sähköpostiohjelmasi, mobiililaitteen tai web-sähköpostin kautta.

Tekevätkö he varmuuskopioita?

Teemme yhden täyden varmuuskopion kaikista isäntätileistä, jopa 2 Gt viikossa, ja siirrämme sen toiseen tietokeskukseen. Suosittelemme kuitenkin, että teet ja lataat varmuuskopioita myös ohjauspaneelista

Saanko SSH: n?

SSH: n tarjoaminen jaetussa isännöinnissä on epävarmaa, ja se ei ole toivottavaa käytäntö web-isännöintipalveluntarjoajille, joten emme tarjoa SSH: ta jaetussa isännöinnissä. Jos kuitenkin vuokraat VPS: n tai erillisen palvelimen, voimme tarjota SSH: n juuren.

Hyväksytkö verkkopelien isännöinnin?

Ei jaetulle isännöinnille. Mutta jos se on Facebook-sovellus, sinun on palkattava VPS. Jos se on pelipalvelin, niin ei, emme tarjoa.

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä