Neolon käytön edut:

Olemme ammattilaisten ryhmä, joka työskentelee päivittäin, joten sinulla voi olla paras isännöintipalvelu, verkkosivustosi toimii oikein ja ammatillinen sähköposti

Neolo

Globaali yritys

Meillä on palvelimia useissa maailman maissa ja tekninen tuki useilla kielillä

Neolo

Yli 18 vuoden kokemus

Vähitellen olemme kasvaneet asiakkaidemme suositusten ansiosta

Neolo

Meillä on yli 80 tuhatta verkkosivustoa

Jatkamme freelancereiden, yrittäjien, yritysten ja muiden verkkosivustojen perustamistaNeolo

Erikoistunut tuki

Vastaamme aina kysymyksiin. 70% vastauksista alle tunnissa

Neolo

Äärimmäinen nopeus

Isäntämme verkkosivustot latautuvat viisi kertaa nopeammin kuin kilpailu

Neolo

Etä tietokone

Olemme ammattilaisia useista maailman maista, joilla on hieno kokemus digitaalimaailmasta

Missiomme

Päivittäinen tavoitteemme on, että kuka tahansa henkilö tai yritys voi muuttaa ideansa verkkosivustoksi. Kannustamme jokaista ihmistä kehittämään omaa tuotemerkkiään tai projektiaan, myymään verkossa ja julkaisemaan haluamansa sisällön. Lyhyesti sanottuna, rakentamaan digitaalista liiketoimintaasi.

 • 2002
  Aloitamme talosta. Valitsemme verkkotunnuksen, vuokraamme Web Hosting-jälleenmyyjäsuunnitelman ja suoritamme teknistä tukea ja myyntiä. Kaikki yhdessä!
 • 2003
  Koulutimme ja opimme markkinoinnista, kirjanpidosta, taloudesta ja rahoituksesta voidaksemme kasvaa enemmän ja elää kuin olemme intohimoisia.
 • 2004
  Kasvuimme hitaasti, mutta 100% orgaanisesti, ilman investointeja mainontaan ja vain suosituksia ja hyvää hakukoneoptimointia varten.
 • 2007
  Meillä oli enemmän web-hosting-asiakkaita kuin päätoimittajamme. Vuokraamme uuden toimiston ja tuomme uusia DELL Poweredge -palvelimia. Saavutamme laitteiden ja palvelun täydellisen hallinnan. Käyntiaikamme kasvoi 99,99%: iin.
 • 2008
  Määrittelemme lopullisen tuotemerkkimme "Neolo". Siirrämme laitteemme toiseen datakeskukseen ja kehitämme omaa asiakashallintajärjestelmäämme.
 • 2009
  Kasvamme jatkuvasti! Tuhannet asiakkaat ja yli 10 ihmistä työskentelevät Neolossa. Paras markkinointimme oli aina tarjota parasta palvelua markkinoilla.
 • 2010
  Painoimme ensimmäistä kertaa.
  Tuemme digitaalisia tapahtumia.
  Olemme ensimmäinen yritys monissa maissa, joka tarjosi rajoittamatonta web-hosting-palvelua ja SEO-konsultointia.
  Julkaisimme Neolo TV: n, teknologian ja Internet-videopäiväkirjan.
 • 2014
  Julkaisemme Neolon kaikissa espanjankielisissä maissa maailmassa. Laajennamme web-hosting-pilviverkostoa sijoittamalla palvelimia Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Espanjaan, Hollantiin, Brasiliaan, Romaniaan ja Latinalaiseen Amerikkaan. Meistä tulee täysin etätyötä tekevä yritys. Ei enää fyysisiä toimistoja.
 • 2017
  Uudistamme imagoamme, logoa, verkkoa ja päivitämme web hosting- ja online-kasvuratkaisuja. Laajennamme etälaitteitamme ja työskentelemme ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa. Mennään lisää!

Internetillä ei ole rajoja ... Neolo!

Joka päivä yhdistämme yli 5 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa kymmenien tuhansien verkkosivujen kanssa, joita palvelimillamme on. Olemme ylpeitä siitä, että yli 10 000 asiakasta 79 maasta luottaa meihin


Neolo

Vuodesta 2002 lähtien yli 10 000 asiakasta 79 maasta on valinnut verkkopalvelumme, etenkin Suomi

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä