WEB HOSTING MAGENTO

Magento-isäntä nopeaan, turvalliseen ja tekniseen tukeen 24 tunnissa Suomi

Yksinkertainen ja erittäin käytännöllinen.

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 days moneyback

Plan Premium 5

Best option for high growth websites

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 29 / My

€ 58 kun uudistut

Osta

Plan Premium 4

Powerful like a dedicated server, at the best price

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 21.09 / My

€ 42.18 kun uudistut

Osta

Plan Premium 3

2x CPU power and 4X RAM

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 17.40 / My

€ 34.79 kun uudistut

Osta

Plan Premium 1

Entry level of the most exclusive web hosting

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 10 / My

€ 19.99 kun uudistut

Osta

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Miksi luottaa Neoloon? Koska olemme paras Magento-hosting-yritys USD-maassa

✓ Vastaamme 7 kysymykseen 10: stä alle tunnissa.
✓ Yli 99% lipuista saavuttaa asiakastyytyväisyyden.
✓ Meillä on paras nopeus ja turvallisuus, jota Magento tarvitsee.
✓ Palvelimiemme on optimoitu ja niissä on paras tekniikka välimuistipalvelimissa, CDN- ja SSD-levyissä. Teemme verkkosivustosi lentää!
Wordpress

Lisäksi Magento-hosting-suunnitelmasi sisältävät kaiken tämän:

icon

Neolo Cloud

Ya tendrás tu plataforma Magento lista para usar, con todas sus funciones. Garantizamos su seguridad realizando copias diarias, por lo que tus datos siempre estarán a salvo en un datacenter. También contarás con protección contra virus, phishing y envío de spam.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Vuodesta 2002 lähtien yli 10 000 asiakasta 79 maasta on valinnut verkkopalvelumme, etenkin Suomistars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Luo ja hallinnoi aliverkkotunnuksia, sähköpostitilejä, vierailutilastoja, sovelluksia ja paljon muuta

turvallisuus

Asenna +200 sovellusta - kuten WordPress tai Woocommerce - vain 3 napsautuksella. Käytä Neolo Site Builderia ja luo verkkosivustosi ilman suunnittelijaa

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimoi sivustoni

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Neolo sopii minulle?

Missiomme on, että kuka tahansa henkilö tai yritys voi muuttaa ideansa verkkosivustoksi. Autamme sinua kehittämään henkilökohtaista tuotemerkkiäsi tai projektiasi, myymään verkossa ja julkaisemaan haluamasi sisällön. Lyhyesti sanottuna, rakentamaan digitaalista liiketoimintaa. Rakastamme tarjoamaan nopeaa, laadukasta asiakastukea, siksi vastaamme 80 prosenttiin kyselyistä alle tunnissa ja meillä on 9,5 / 10-luokitus. Lisäksi palvelimemme ovat erittäin vakaita ja tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun. Olemme osa Open-Startups-liikettä: julkistamme asiakaspalvelumittarit ja myös palvelinten vakauden. Joka viikko julkaisemme uusia opetusohjelmia, kursseja, haastatteluja asiantuntijoiden kanssa ja osaamisoppaita, jotta voit viedä yrittäjyytesi uudelle tasolle.

Rekisteröitkö verkkotunnuksia?

Kyllä, rekisteröimme useita verkkotunnuslaajennuksia, kuten .com, .net, .org, .info, .biz, .co ja .es.

Hyväksymme myös maakohtaiset (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru jne.), Mutta ne sinun on rekisteröitävä itse kunkin maan verkkokortissa. Jos tarvitset apua, ilmoita siitä meille ja me autamme sinua.

Mikä on Magento Premium Hosting?

Magento Premium Hosting on eräänlainen jaetun palvelun palvelu, joka on suunniteltu yksinomaan vaativille verkkosivustoille, jotka vaativat enemmän virtaa kuin perinteisen jaetun palvelimen verkkosivustot. Yksityiskohtaisesti, Magento Premium Hosting sisältää enemmän RAM-muistia, enemmän prosessoria, SSD-levyjä, ensisijaisen teknisen tuen ja ilmaisen SSL-sertifikaatin.

What Premium Hosting plan do I need?

Suosittelemme aloittamista Premium Plan 1: llä ja tilisi kulutuksesta riippuen voit siirtyä nopeasti korkeampaan suunnitelmaan.

Voinko valita web-hosting-suunnitelman ja muuttaa sen sitten toiseksi?

Kyllä, tietysti, milloin haluat, voit muuttaa.

Saanko sovelluksen asennusohjelman yhdellä napsautuksella?

Kyllä. Kaikissa Premium Hosting -suunnitelmissa on Softaculous, joka on markkinoiden paras: Voit valita asennettavien +200-sovellusten välillä, napsauttaa asentaa, kertoa heille, mihin hakemistoon haluat sen ja se, se taikuus :)

Kuinka voin ostaa isännöintisuunnitelmani?

Se on hyvin intuitiivinen: valitset suunnitelman, täytät tietosi ja verkkosivustosi tiedot, suoritat maksun ja siinä kaikki! Hyväksyttyään lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on kaikki rekisteröintitiedot, jotta voit ladata verkkosivustosi ja määrittää sähköpostitilit. Lisäksi sinulla on pääsy opetusohjelmiin, videoihin ja tekninen tiimimme auttaa sinua.

Siirtyminen: Olen toisella palveluntarjoajalla ja haluan vaihtaa Neoloksi. Voitteko auttaa minua?

Kyllä. Ostaessamme web-hosting-palvelun, pyydämme täydellisen varmuuskopion (täydellinen kopio) edellisen palveluntarjoajasi cPanel- tai Plesk-tilistäsi siirtääksesi sen. Jos käytit aikaisemmassa palveluntarjoajassasi toista ohjauspaneelia, kerro meille ja me analysoimme, voimmeko siirtää sen, jos emme selitä, miten se tehdään, se ei yleensä ole monimutkainen. Jos sinun on siirrettävä verkkotunnuksesi Neoloon, voit tehdä sen myös, kun ostat verkkosivustosuunnitelmasi tai verkkotunnuksesi siirron.

Maksoin jo. Kuinka kauan rekisteröinti kestää?

Käteisellä suoritetut maksut kestävät 24–72 tuntia. Sähköiset maksut, kuten luottokortit, pankkikortit ja pankkisiirrot, vievät yleensä alle 24 tuntia tai ovat välittömiä.

DNS: Mitä ne ovat? Mitä he ovat? Ovatko ne valkoista etikettiä?

DNS on palvelimien nimet, jotka vastaavat verkkotunnukseesi tulevien ihmisten yhdistämisestä NEOLO.COM: n palvelimiin ja Web-hosting-tilillesi ylläpitämään sisältöön. DNS-osoitteemme ovat: ns1.lineadns.com ja ns2.lineadns.com. Ne ovat täysin valkoisia, joten jos tilisi on jälleenmyyjä, VPS tai omistettu palvelin, voit myös käyttää niitä.

Onko lähetettävien sähköpostien määrää rajoitettu?

Haluamme kaikki sähköpostien saapuvan postilaatikkoon, joten roskapostit ovat kiellettyjä. Voit lähettää jopa 150 sähköpostia tunnissa. Se on yli kohtuullinen raja ja korkeampi kuin muut palveluntarjoajat. Luotujen sähköpostitilien lukumäärän suhteen niitä ei ole rajoittamattomasti, ja voit käyttää niitä suosikki-sähköpostiohjelmasi, mobiililaitteen tai web-sähköpostin kautta.

Tekevätkö he varmuuskopioita?

Teemme yhden täyden varmuuskopion kaikista isäntätileistä, jopa 2 Gt viikossa, ja siirrämme sen toiseen tietokeskukseen. Suosittelemme kuitenkin, että teet ja lataat varmuuskopioita myös ohjauspaneelista

Saanko SSH: n?

SSH: n tarjoaminen jaetussa hostingissa on epävarmaa ja viisasta käytäntöä web-palveluntarjoajille, siksi emme tarjoa sitä. Jos kuitenkin vuokraat VPS: n tai Dedikoidun palvelimen, voimme tarjota sinulle helposti SSH-juuren.

Hyväksytkö verkkopelien isännöinnin?

Ei jaetulle isännöinnille. Mutta jos se on Facebook-sovellus, sinun on palkattava VPS. Jos se on pelipalvelin, niin ei, emme tarjoa.

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä