Tämä on aika integroida Office 365 Neoloon

Valitse verkkosivustollesi hosting-suunnitelma Neolossa ja vuokraa sitten Office 365 -lisenssi Microsoftin kanssa. Tukitiimimme auttaa sinua määrittämään sen.

Rajoittamaton suunnitelma

 • rajoittamaton verkkotunnukset
 • Ammattimaiset sähköpostit
 • 100 GB tila
 • rajoittamaton perustaa MySQL: lle
 • SSL ilmaiseksi
 • WordPress automaattisesti luettavissa
 • Verkkosivun luoja
Vain

€ 5.31 / My

Tarjouksessa: Säästä rahaa 50%
€ 10.61 / My kun uudistut Osta

Suunnitelma 0

 • 1 verkkotunnuksen
 • Ammattimaiset sähköpostit
 • 5 GB tila
 • ilman perustaa MySQL: lle
 • SSL ilmaiseksi
 •  
 •  
Vain

€ 2.11 / My

Tarjouksessa: Säästä rahaa 50%
€ 4.21 / My kun uudistut Osta

30 päivän rahat takaisin kaikissa suunnitelmissa

Kaikkiin Neolo-verkkopalvelusuunnitelmiin sisältyy: ✓ cPanel ✓ Rajoittamaton verkkotila ✓ Rajoittamaton sähköpostitili ✓ Rajoittamaton siirto ✓ Rajoittamaton aliverkkotunnus ✓ Ilmaiset siirrot ✓ Yhteensopivuus Google Workspacen ja Office 365: n kanssa ✓ Rajoittamaton tekninen tuki sekä Cloudlinuxin 768 Mt RAM-purske ✓ Ilmainen automaattinen SSL ✓ Pehmeä ja WordPress-yhteensopivat (paitsi Plan 0) ✓ PHP-versiot: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 ja 7.2
Katso hosting-suunnitelmien vertaileva taulukko

Sovellukset de Microsoft Office

Käytä dokumentteja, muokkaa, jaa ja tallenna kaiken tyyppisiä tiedostoja Microsoft-pilveen.

Missä tahansa ja kaikilla laitteilla

Käytä Wordin, Excelin ja PowerPointin online-versioita kannettavista tietokoneista, tietokoneista, Macista, tablet-laitteista tai älypuhelimista.

Pilvisuojaus

Office 365 integroituu OneDriveen, erittäin turvalliseen pilvitallennuspalveluun. Tietosi ovat aina suojattuja!

Helppo asennus

Office 365: n määritys Neolon kanssa on hyvin yksinkertaista, voit käyttää sitä muutamassa minuutissa.

Tekninen tuki

Aina kun tarvitset neuvoa jotain tai saada apua, web-hosting-ammattilaisten tiimimme voi auttaa sinua milloin tahansa.

Käytä ammatillista sähköpostia kaikilla yrityksesi alueilla

Kerro, että yrityksesi on vakava ja ammattitaitoinen. Yrityksen verkkotunnuksella olevat sähköpostit lisäävät luottamusta ja uskottavuutta. Office 365 ja Neolo pitävät kaikki laitteet päivitettyinä ja synkronoituna.

LISÄTIETOJA

Mikä on Office 365?

Office 365 on tilauspalvelu, joka tarjoaa parhaat digitaaliset työkalut ryhmätyöhön. Tämän palvelun avulla voit luoda asiakirjoja mistä tahansa, jakaa niitä ilman ongelmia ja työskennellä etäyhteyden kautta. Se on järjestelmä, joka yksinkertaistaa elämääsi ja nyt voit käyttää sitä luotettavan hosting-palvelun Neolon kanssa .

Office 365

Office 365: n käytön edut


01

Parempi suorituskyky eniten käytetyille työkaluille: Excel, Word, Outlook, Access ja PowerPoint.

02

Integrointi OneDriveen tiedostojen tallentamiseksi ja käyttämiseksi missä tahansa, millä tahansa laitteella.

03

Yhteinen asiakirjan muokkaus, eli samanaikaisesti muiden ryhmäsi jäsenten kanssa.

04

Se on myös yhteensopiva Apple-laitteiden kanssa.

05

Asennus jopa 5 laitteeseen käyttäjää kohti.

06

Suojaa tietojasi. Sillä on integroidut yksityisyyden suoja- ja noudattamisvälineet. Pääset luottamuksellisiin tietoihin turvallisella käyttäjän todennuksella

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on pilvi?

+

Kun tiedostot tallennetaan Internet-palvelimille ottamatta tilaa sähköisillä laitteilla, niiden sanotaan olevan pilvessä. Voit käyttää näitä tiedostoja mistä tahansa ja mistä tahansa Internet-yhteyden muodostavasta laitteesta. Asiakirjat tallennetaan suojatuille palvelimille, joita maailman parhaat tietoturvayritykset tarkastavat.

Miksi minun pitäisi palkata Microsoft Office 365 Neolon kanssa?

+

Sinun on palkattava Office 365 Microsoftin verkkosivustolla. Sinulla on saatavana uusin Excel-, Word-, Outlook-, PowerPoint-, Access-, OneNote- ja Publisher-versio. Kun vuokraat sen, voit määrittää sen käytettäväksi Neolo-isännöintisuunnitelmasi kanssa. Voimme auttaa sinua Office 365: n ja Neolon integroinnissa. Office 365 antaa sinulle mahdollisuuden jakaa asiakirjoja turvallisesti tiimisi kanssa OneDrive- ja Office Online -sovellusten avulla. Saat ammattimaisia sähköposteja yrityksen verkkotunnuksen kanssa, voit jakaa kalentereita ja yhteystietoja. Office 365 antaa sinulle myös mahdollisuuden pitää online-kokouksia ja jakaa näyttöä reaaliajassa. Lisäksi voit isännöidä verkkosivustoasi Neolo $ -maan palvelimilla nopeaa, ketterä verkkosivusto ja kaikki tarvitsemasi tuki.

Jos minulla on jo asennettuna Excel, PowerPoint ja Word, voinko käyttää pilvivarastoa ja Office Onlinea?

+

OneDrive ja Office Online pilvitallennus toimivat parhaiten Microsoft Office -sovelluksen uusimman version kanssa. Voit valita pilveen tallennetut tiedostot ja muokata niitä työpöytäsovelluksilla Office Online -sovelluksen sijasta. Avaa vain muokattava tiedosto, napsauta ”Muokkaa Wordissa / Excelissä / PowerPointissa” ja kun napsautat ”Tallenna” kyseisissä sovelluksissa, asiakirja synkronoidaan uudelleen tallennustilaan.

Mitkä työpöytäsovellukset integroivat palvelun?

+

Kaikki riippuu valitsemastasi suunnitelmasta ja käyttämästäsi järjestelmästä. PC-käyttäjät voivat ladata uusimman Office-version: Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Publisher ja Microsoft Teamsin työpöytäversion. Mac-käyttäjät voivat ladata uusimman Office-version: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote ja Teams.

Millaiset yritykset voivat käyttää Office 365: tä Neolon kanssa?

+

Kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka palkkaavat Office 365: n Microsoftin kanssa ja verkkotunnuksen rekisteröinnin ja ylläpidon Neolo-sivustolleen, voivat käyttää sitä.

Kuinka on hyötyä siitä, että minulla on sähköposti omalla verkkotunnuksellani?

+

An email address with its own domain, such as info@yourcompany.com, makes you look more professional to your customers and helps you promote your website. It has been shown that people trust more in a company that has mail with its own domain.

Mikä on Office Online?

+

Office Online esittelee uusimmat Word-, Excel-, PowerPoint- ja OneNote-versiot, jotka ovat käyttövalmiita verkkoselaimessa. Office Online -palvelun käyttö edellyttää pääsyä pilvestä. Voit luoda uusia tiedostoja, muokata niitä, jakaa niitä ja tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa verkossa.

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä