Ini adalah masa untuk mengintegrasikan Office 365 dengan Neolo

Pilih pelan hosting untuk laman web anda di Neolo dan kemudian sewa lesen Office 365 dengan Microsoft. Pasukan sokongan kami akan membantu anda mengkonfigurasinya.

Pelan tanpa had

 • tidak terhad domain
 • E-mel profesional
 • 100 GB ruang
 • tidak terhad pangkalan MySQL
 • SSL percuma
 • WordPress boleh dipasang auto
 • Pencipta laman web
Untuk hanya

26.49 MYRsaya /

Pada Tawaran: Jimat wang 50%
52.97 MYRsaya / apabila anda memperbaharui Beli

Rancangan 0

 • 1 domain
 • E-mel profesional
 • 5 GB ruang
 • tanpa pangkalan MySQL
 • SSL percuma
 •  
 •  
Untuk hanya

10.52 MYRsaya /

Pada Tawaran: Jimat wang 50%
21.03 MYRsaya / apabila anda memperbaharui Beli

30 hari pengembalian wang dalam semua rancangan kami

Semua rancangan Neolo Web Hosting merangkumi: ✓ cPanel ✓ Ruang web tanpa had ✓ Akaun e-mel tanpa had ✓ Pemindahan tanpa had ✓ Subdomain tanpa had ✓ Migrasi percuma ✓ Keserasian dengan Ruang Kerja Google dan Office 365 ✓ Sokongan teknikal tanpa had ditambah 768MB RAM Burst oleh Cloudlinux ✓ SSL Auto Percuma ✓ Lembut dan serasi dengan WordPress (kecuali Pelan 0) ✓ Versi PHP: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 dan 7.2
Lihat jadual perbandingan pelan hosting

Apps de Microsoft Office

Akses dokumen, edit, kongsi dan simpan semua jenis fail dalam awan Microsoft.

Di mana sahaja dan pada semua peranti

Akses versi Word, Excel dan PowerPoint dalam talian dari komputer riba, komputer, Mac, tablet atau telefon pintar.

Perlindungan awan

Office 365 menggabungkan dengan OneDrive, perkhidmatan storan awan yang sangat selamat. Maklumat anda sentiasa dilindungi!

Penyediaan mudah

Konfigurasi Office 365 dengan Neolo sangat mudah, anda boleh menggunakannya dalam beberapa minit.

Sokongan teknikal

Setiap kali anda perlu merujuk sesuatu atau mendapatkan bantuan, pasukan kami profesional web hosting boleh membantu anda pada bila-bila masa.

Gunakan e-mel profesional untuk setiap kawasan syarikat anda

Maklumkan bahawa syarikat anda serius dan profesional. E-mel dengan domain syarikat menjana lebih banyak kepercayaan dan kredibiliti. Office 365 dan Neolo menyimpan semua peranti anda dikemas kini dan disegerakkan.

MAKLUMAT LANJUT

Apakah itu Office 365?

Office 365 adalah perkhidmatan langganan yang menawarkan alat digital yang terbaik untuk kerja berpasukan. Dengan perkhidmatan ini, anda boleh membuat dokumen dari mana saja, berkongsinya tanpa masalah dan bekerja dari jauh. Ia adalah satu sistem yang menyederhanakan hidup anda dan kini anda boleh menggunakannya dengan Neolo, Hosting yang dipercayai anda.

Office 365

Manfaat menggunakan Office 365


01

Prestasi yang lebih baik dari alat yang paling banyak digunakan: Excel, Word, Outlook, Access dan PowerPoint.

02

Integrasi dengan OneDrive untuk menyimpan fail dan menggunakannya dari mana-mana sahaja, dengan mana-mana peranti.

03

Penyuntingan dokumen bersama, iaitu, pada masa yang sama dengan ahli pasukan anda yang lain.

04

Ia juga serasi dengan peranti Apple.

05

Pemasangan sehingga 5 peranti bagi setiap pengguna.

06

Lindungi data anda. Ia telah menggabungkan alat privasi dan pematuhan. Akses maklumat rahsia dengan pengesahan pengguna yang selamat

Soalan Lazim

Apakah awan itu?

+

Apabila fail disimpan di pelayan Internet, tanpa mengambil ruang pada peranti elektronik anda, mereka dikatakan berada di awan. Anda boleh mengakses fail tersebut dari mana sahaja dan dari mana-mana peranti yang disambungkan ke Internet. Dokumen disimpan pada pelayan selamat yang diaudit oleh syarikat keselamatan komputer terbaik di dunia.

Mengapa saya perlu mengupah Microsoft Office 365 dengan Neolo?

+

Anda mesti mengupah Office 365 di laman web Microsoft. Anda akan mempunyai versi Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, OneNote dan Penerbit versi terkini. Sebaik sahaja anda menyewa, anda boleh mengkonfigurasinya untuk digunakan dengan pelan hosting Neolo anda. Dalam penyepaduan Office 365 dan Neolo, kami dapat membantu anda. Office 365 memberikan anda kemampuan untuk berkongsi dokumen dengan pasukan anda dengan selamat terima kasih kepada OneDrive dan Office Online. Anda akan mendapat e-mel profesional dengan domain syarikat anda, anda boleh berkongsi kalendar dan kenalan. Office 365 juga memberi anda kemungkinan untuk mengadakan mesyuarat dalam talian dan berkongsi skrin dalam masa nyata. Di samping itu, anda boleh menjadi tuan rumah laman web anda di pelayan negara Neolo $ untuk mencapai laman web yang pantas dan tangkas dan semua sokongan yang anda perlukan.

Sekiranya saya sudah mempunyai Excel, PowerPoint dan Word dipasang, bolehkah saya menggunakan storan awan dan Office Online?

+

Penyimpanan awan OneDrive dan Office Online berfungsi dengan baik dengan versi terkini Microsoft Office. Anda boleh memilih fail yang tersimpan dalam awan dan mengeditnya dengan aplikasi desktop anda dan bukan Office online. Cuma buka fail yang ingin anda edit, klik pada "Edit dalam Word / Excel / PowerPoint" dan, apabila anda mengklik "Simpan" dalam aplikasi tersebut, dokumen anda akan disegerakkan lagi dalam simpanan anda.

Aplikasi desktop apa yang menggabungkan perkhidmatan ini?

+

Ia semua bergantung pada rancangan yang anda pilih dan juga sistem yang anda gunakan. Pengguna PC boleh memuat turun versi terbaru Office: Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Penerbit dan versi desktop Microsoft Teams. Pengguna Mac akan dapat memuat turun versi terkini Office: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote dan Tim.

Apakah jenis syarikat yang boleh menggunakan Office 365 dengan Neolo?

+

Semua syarikat dan organisasi yang mengupah Office 365 dengan Microsoft dan pendaftaran domain dan hosting untuk laman web mereka di Neolo, boleh menggunakannya.

Bagaimanakah manfaatnya saya mempunyai e-mel dengan domain saya sendiri?

+

An email address with its own domain, such as info@yourcompany.com, makes you look more professional to your customers and helps you promote your website. It has been shown that people trust more in a company that has mail with its own domain.

Apakah Office Online?

+

Office Online membentangkan versi terkini Word, Excel, PowerPoint dan OneNote yang sedia untuk digunakan dalam penyemak imbas web. Untuk menggunakan Office Online anda mesti mengakses dari awan. Anda boleh membuat fail baru, mengeditnya, berkongsi dan bekerjasama dengan pasukan anda dalam talian.

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN