Ovo je vrijeme za integraciju sustava Office 365 s Neolom

Odaberite plan hostinga za svoju web lokaciju u Neolu, a zatim unajmite licencu Office 365 kod Microsofta. Naš tim za pomoć pomoći će vam da ga konfigurirate.

Neograničen plan

 • neograničen domena
 • Profesionalne e-poruke
 • 100 GB prostor
 • neograničen baze MySQL
 • SSL besplatno
 • WordPress se može automatski instalirati
 • Autor web stranice
Samo

40.04 kn/ moja

U ponudi: Uštedite novac 50%
80.08 kn/ moja kad obnovite Kupi

Plan 0

 • 1 domena
 • Profesionalne e-poruke
 • 5 GB prostor
 • bez baze MySQL
 • SSL besplatno
 •  
 •  
Samo

15.90 kn/ moja

U ponudi: Uštedite novac 50%
31.80 kn/ moja kad obnovite Kupi

30 dana povrat novca u svim našim planovima

Svi planovi Neolo web hostinga uključuju: ✓ cPanel ✓ Neograničeni web prostor ✓ Neograničen broj računa e-pošte ✓ Neograničen prijenos ✓ Neograničen broj poddomena ✓ Besplatne migracije ✓ Kompatibilnost s Googleovim radnim prostorom i Office 365 ✓ Neograničena tehnička podrška plus 768MB RAM Burst by Cloudlinux ✓ Besplatni automatski SSL ✓ Softaculous i kompatibilne s WordPressom (osim plana 0) ✓ PHP verzije: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 i 7.2
Pogledajte usporednu tablicu planova za hosting

Aplikacije za Microsoft Office

Pristupite dokumentima, uređujte, dijelite i pohranjujte sve vrste datoteka u Microsoftov oblak.

Bilo gdje i na svim uređajima

Pristupite mrežnim verzijama programa Word, Excel i PowerPoint sa prijenosnih računala, računala, Maca, tableta ili pametnih telefona.

Zaštita od oblaka

Office 365 integrira se s OneDriveom, vrlo sigurnom uslugom pohrane u oblaku. Vaši podaci su uvijek zaštićeni!

Jednostavno postavljanje

Konfiguracija Office 365 s Neolom vrlo je jednostavna, možete ga koristiti za nekoliko minuta.

Tehnička podrška

Kad god trebate konzultirati nešto ili potražiti pomoć, naš tim stručnjaka za web hosting može vam pomoći u bilo kojem trenutku.

Koristite profesionalnu e-poštu za svako od područja vaše tvrtke

Obavijestite da je vaša tvrtka ozbiljna i profesionalna. E-adrese s domenom tvrtke generiraju više povjerenja i vjerodostojnosti. Office 365 i Neolo ažuriraju i sinkroniziraju sve uređaje.

VIŠE INFORMACIJA

Što je Office 365?

Office 365 usluga je pretplate koja nudi najbolje digitalne alate za timski rad. Pomoću ove usluge možete kreirati dokumente s bilo kojeg mjesta, dijeliti ih bez problema i raditi na daljinu. To je sustav koji vam pojednostavljuje život i sada ga možete koristiti s Neolom, vašim pouzdanim hostingom.

Office 365

Prednosti upotrebe sustava Office 365


01

Bolja izvedba najkorištenijih alata: Excel, Word, Outlook, Access i PowerPoint.

02

Integracija s OneDriveom za spremanje datoteka i njihovu upotrebu s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja.

03

Zajedničko uređivanje dokumenata, to jest istodobno s ostalim članovima vašeg tima.

04

Kompatibilan je i s Apple uređajima.

05

Instalacija na do 5 uređaja po korisniku.

06

Zaštitite svoje podatke. Ima integrirane alate za zaštitu privatnosti i poštivanje zakona. Pristupite povjerljivim informacijama uz sigurnu provjeru autentičnosti korisnika

Često postavljana pitanja

Što je oblak?

+

Kad se datoteke pohranjuju na internetske poslužitelje, a ne zauzimaju prostor na vašim elektroničkim uređajima, kaže se da su u oblaku. Tim datotekama možete pristupiti s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja spojenog na Internet. Dokumenti su pohranjeni na sigurnim poslužiteljima koje provode revizije najboljih tvrtki za računalnu sigurnost na svijetu.

Zašto bih trebao zaposliti Microsoft Office 365 kod Neola?

+

Morate unajmiti Office 365 na Microsoftovom web mjestu. Na raspolaganju vam je najnovija verzija programa Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, OneNote i Publisher. Nakon što ga zaposlite, možete ga konfigurirati za upotrebu s Neolo planom hostinga. U integraciji sustava Office 365 i Neolo možemo vam pomoći. Office 365 omogućuje vam sigurnu razmjenu dokumenata sa svojim timom zahvaljujući OneDrive i Office Online. Dobivate profesionalne e-poruke s domenom vaše tvrtke, možete dijeliti kalendare i kontakte. Office 365 također vam daje mogućnost održavanja mrežnih sastanaka i razmjene zaslona u stvarnom vremenu. Pored toga, možete postaviti svoje web mjesto na poslužitelje Neolo $ države kako biste postigli brzu i agilnu web stranicu i svu potrebnu podršku.

Ako već imam instaliran Excel, PowerPoint i Word, mogu li koristiti pohranu u oblaku i Office Online?

+

OneDrive i Office Online pohrana u oblaku najbolje funkcioniraju s najnovijom verzijom Microsoft Officea. Možete odabrati datoteke pohranjene u oblaku i uređivati ih pomoću aplikacija za radnu površinu umjesto Office online. Samo otvorite datoteku koju želite urediti, kliknite na "Edit in Word / Excel / PowerPoint" i kad kliknete na "Save" unutar tih aplikacija, vaš će se dokument ponovno sinkronizirati u vašoj pohrani.

Koje namizne aplikacije integriraju uslugu?

+

Sve ovisi o odabranom planu i sustavu koji koristite. Korisnici računala mogu preuzeti najnoviju verziju sustava Office: Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Publisher i verziju Microsoft Teamsa. Korisnici Mac računala moći će preuzeti najnoviju verziju sustava Office: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote i Teams.

Koje tvrtke mogu koristiti Office 365 s Neolom?

+

Sve tvrtke i organizacije koje unajmljuju Office 365 kod Microsofta i registracije domena te hosting za svoje web mjesto u Neolu, mogu ga koristiti.

Kako mi koristi ako imam e-poštu s vlastitom domenom?

+

Adresa e-pošte s vlastitom domenom, kao što je info@yourcompany.com, omogućuje vam da izgledate profesionalnije svojim kupcima i pomaže vam u promociji vaše web stranice. Pokazano je da ljudi više vjeruju u tvrtku koja ima poštu sa svojom domenom.

Što je Office Online?

+

Office Online predstavlja najnovije verzije programa Word, Excel, PowerPoint i OneNote spremne za upotrebu u web pregledniku. Za korištenje usluge Office Online morate pristupiti iz oblaka. Možete stvoriti nove datoteke, uređivati ih, dijeliti ih i surađivati s vašim timom na mreži.

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION