Odaberite web hosting koji se preporučuje $ pais 2021

Vodimo vas u svemu što vam je potrebno za pokretanje i rast vašeg poslovanja iz Hrvatska
domene + neograničeni web hosting + izrađivač web stranica + profesionalna e-pošta

  • Mjesečno
  • Tromjesečno
  • Godišnje 50% OFF
  • De por vida
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

Plan 1

Upravljajte svojom dinamičnom web lokacijom i pozicionirajte svoj brand

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

19.43 kn / moja

38.86 kn kad obnovite

Kupi

Plan 0

Počnite s osnovama za pokretanje

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

15.90 kn / moja

31.80 kn kad obnovite

Kupi

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

Od 2002. godine više od 10.000 klijenata iz 79 zemalja odabralo je naš web hosting, posebno iz Hrvatskastars

Izvrsna reputacija

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Mogućnosti plaćanja

Prihvaćamo glavno sredstvo plaćanja. Morat ćete samo odabrati onu koju želite.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Prednosti uključene pri odabiru Neola

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Upravljanje web stranicama i e -poštom s cPanelom

Easy and fast

Prikladan za svu publiku, dizajn cPanela najprikladniji je tako da imate potpunu kontrolu nad svojom web lokacijom, hostingom i domenama.

Autonomy

Stvorite i upravljajte poddomenama, računima e-pošte, posjetite statistiku, aplikacije i još mnogo toga.

Aplikacije

Instalirajte +200 aplikacija - poput WordPressa ili Woocommercea - u samo 3 klika. Koristite Neolo Site Builder i izradite svoje web mjesto bez potrebe za dizajnerom.

cPanel

Osim toga, vaša će web stranica imati ove karakteristike

Features

Neolo hosting servers features

OPTIMIZIRAJTE MOJU STRANU

Često postavljana pitanja

Zašto mi odgovara Neolo?

Naša je misija da svaka osoba ili tvrtka svoju ideju može pretvoriti u web stranicu. Pomažemo vam u razvoju vašeg osobnog brenda ili projekta, prodaji na mreži i objavljivanju sadržaja koji želite. Ukratko, za izgradnju vašeg digitalnog poslovanja. Volimo pružati brzu i kvalitetnu korisničku podršku, zato na 80% upita odgovaramo u manje od 1 sata i imamo ocjenu 9,5 / 10. Osim toga, naši su poslužitelji super stabilni i nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dio smo pokreta Open-Startups: objavljujemo mjerne podatke o korisničkoj službi i stabilnost poslužitelja. Svaki tjedan objavljujemo nove vodiče, tečajeve, intervjue sa stručnjacima i vodiče znanja kako biste svoje poduzetništvo mogli podići na višu razinu.

Što je domena?

Domena je jedinstveno i ekskluzivno ime koje se daje vašoj web stranici na Internetu kako bi vas korisnik mogao pronaći. Na primjer: Neolo.com, Facebook.com i Google.com nazivi su domena

Registrirate li domene?

Da, registriramo mnoga proširenja domena, kao što su .com, .net, .org, .info, .biz, .co i .es, između ostalog.

Prihvaćamo i one specifične za zemlju (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, itd.), Ali to će biti trebate se sami registrirati u NIC-u svake zemlje. Ako trebate pomoć, javite nam i mi ćemo vam pomoći.

Što je web hosting?

Web hosting - ili hosting web mjesta - usluga je koja održava vaše web mjesto u pogonu 24 sata od naših poslužitelja. Svaki put kad netko uđe na web mjesto, zapravo pristupa poslužiteljima davatelja web hostinga.

Osim hostinga, naša usluga daje vam vlastitu domenu i neograničene račune e-pošte.

Koji mi plan web hostinga treba?

Ovisi. Prvo što morate znati je hoćete li koristiti baze podataka odgovorne za stvaranje aplikacija kao što su WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forumi, blogovi, kolica itd. Koji rade na vašoj web stranici. Ako je odgovor da, preporučujemo plan 1 ili neograničeni plan. S druge strane, ako će vaše web mjesto biti razvijeno samo u HTML-u, CSS-u ili AJAX-u i neće koristiti baze podataka, Plan 0 bit će savršen. Još jedna odluka koju ćete morati donijeti jest hoćete li hostirati samo jednu ili nekoliko domena. Ako postoji samo jedan, predlažemo plan 1, no ako ih trebate nekoliko, neograničeni plan je za vas. S druge strane, ako očekujete da ćete biti domaćin web mjestu s više od 1 GB potrošnje - na primjer WordPress s nekoliko stotina dnevnih posjeta, mnogim dodacima i teškom temom -, predlažemo Premium plan.

Mogu li odabrati plan web hostinga i zatim ga promijeniti u drugi?

Da, naravno, kad god želite možete se promijeniti. No, predlažemo da u početku odaberete Neograničeni plan ili Plan 1, koji su najbolji prodavači.

Hoću li instalirati program u 1 kliku?

Da. U svom web hosting Planu Neograničeno ili Planu 1 imat ćete Softaculous koji je najbolji na tržištu: Vi birate između +200 aplikacija koje želite instalirati, kliknete na instalaciju, kažete u kojem direktoriju želite i spremni, čarobno :)

Izrađujete li web dizajn?

Preporučujemo vam da unajmite Neograničeni plan koji ima Neolo Builder, tvorca super jednostavnih i profesionalnih web stranica. Ako je vaš projekt mnogo veći, obratite nam se kako bismo vidjeli kako vam možemo pomoći.

Hoću li predodređivati predloške?

Neograničeni plan uključuje nekoliko neograničenih predložaka. Google je također dobar izvor rezultata.

Kako mogu kupiti svoj hosting hosting plan?

Vrlo je intuitivno: odaberete plan, popunite svoje podatke i podatke svoje web stranice, izvršite uplatu i to je to! Nakon što se akreditiramo, poslat ćemo vam e-poštu sa svim podacima o registraciji kako biste mogli učitati vaše web mjesto i konfigurirati račune e-pošte. Osim toga, imat ćete pristup tutorijalima, video zapisima, a naš će tehnički tim biti tu da vam pomogne.

Migracija: Ja sam u drugom pružatelju usluga i želim se promijeniti u Neolo, možete li mi pomoći?

Naravno! Nakon kupnje vašeg web hostinga, tražit ćemo od vas potpunu sigurnosnu kopiju (cjelovitu kopiju) vašeg cPanel ili Plesk računa kako biste ga migrirali. Ako ste koristili drugu upravljačku ploču u prethodnom dobavljaču, recite nam i mi ćemo analizirati možemo li je migrirati. Ako ne objasnimo kako se to radi, obično nije složeno. U slučaju da svoju domenu trebate prenijeti na Neolo, to možete učiniti i kada kupite plan web hostinga ili prijenos domene.

Već sam platio. Koliko vremena traje registracija?

Plaćanja u gotovini-gotovini traju između 24 i 72 radna vremena. Plaćanja elektroničkim putem kao što su kreditne kartice, debitne kartice i bankovni prijenosi obično traju manje od 24 sata ili su trenutačna.

DNS: Što su oni? Što su oni? Jesu li bijele etikete?

DNS su nazivi poslužitelja koji su odgovorni za povezivanje ljudi koji uđu u vašu domenu sa poslužiteljima NEOLO.COM i sadržajem koji se nalazi na vašem web hosting računu. Naši DNS su: ns1.lineadns.com i ns2.lineadns.com. Potpuno su bijele etikete, pa ako je vaš račun preprodavač, VPS ili namjenski poslužitelji, možete ih koristiti i.

Postoji li ograničenje broja e-poruka koje želite poslati?

Svi želimo da adrese e-pošte stignu u pristiglu poštu, pa je nepoželjna pošta zabranjena. Na sat možete poslati do 150 e-poruka, to je više nego razumno ograničenje i veće je od ostalih davatelja usluga. S obzirom na broj računa e-pošte koji možete stvoriti, oni su neograničeni i pristupate im putem omiljenog programa e-pošte, mobilnog uređaja ili web pošte.

Izrađuju li sigurnosne kopije?

Napravimo 1 cjelovitu sigurnosnu kopiju svih hosting računa do 2 GB pune tjedno i premještamo je u drugi centar podataka. Međutim, preporučujemo da napravite i preuzmete sigurnosne kopije sa svoje upravljačke ploče.

Hoću li imati SSH?

Pružanje SSH-a na zajedničkom hostingu nesigurna je i nerazumna praksa za pružatelje web-usluga, zato ga ne nudimo. Međutim, ako unajmite VPS ili namjenski poslužitelj, lako vam možemo pružiti SSH root.

Prihvaćate li hosting za online igre?

Nije za zajedničko gostovanje. Ali ako se radi o Facebook aplikaciji, morate unajmiti VPS. Ako je poslužitelj igara onda ne, ne nudimo.

Koliko vremena treba da se uspostavi novi Hosting u Neolu?

Registracija i konfiguracija nove web stranice, web hostinga i profesionalne e-pošte trenutačno je.

Smatra da su plaćanja kreditnom i debitnom karticom trenutačna, ali na drugo sredstvo plaćanja može biti potrebno 72 sata.

Stoga savjetujemo da platite kreditnom ili debitnom karticom jer je aktiviranje automatsko, nema ljudske intervencije :).

Što su profesionalne e-poruke?

Zapošljavanjem vašeg Neolo Hosting plana osiguravamo vam neograničene profesionalne račune e-pošte.

Možete pohraniti sve željene adrese e-pošte.

Pristupite svom profesionalnom računu e-pošte tipa name@company.com sa svog mobilnog uređaja, računala i tableta.

Što su MySQL baze podataka?

MySQL baze podataka koriste se kako bi se na vašoj web lokaciji mogao održati blog, forum ili čak instalirati aplikacije poput WordPressa, Joomla, Magento.

Zbog male razlike u novcu između plana 0 i plana 1, preporučujemo vam da unajmite web hosting plan s MySQL bazama podataka.

Mogu li prenijeti svoju domenu ili web hosting na Neolo?

Da! Svakog mjeseca stotine web stranica prelaze na Neolo.

Ako imate kopiju ili sigurnosnu kopiju vaše web stranice, možete nam je poslati i mi ćemo je prikazati u Neolu. Inače možete učitati svoju web stranicu ispočetka ili kontaktirati naš tehnički tim i mi radimo migraciju kad god je to moguće :).

Da li mi Neolo nudi alat za izradu web stranica?

Da! Nudimo vam Neolo Builder koji je super jednostavan web stvoritelj: Vi birate web dizajn i dovršavate sadržaj.

Također možete stvoriti svoju web stranicu s WordPressom: Možete je instalirati jednim klikom iz Neolo cPanela.

Nudimo i tutorijale, vodiče za pomoć kako bismo vam lakše pomogli.

Imam domenu kod drugog davatelja usluge: Mogu li domenu ugostiti u Neolu?

Da, naravno.

Možete imati domenu u tvrtki koju želite i hosting u Neolu, i obrnuto.

Trebam li unajmiti domenu i hosting u Neolu?

Da, apsolutno.

Uvijek biste trebali zaposliti sve od istog davatelja usluga.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, uvijek je bolje obratiti se samo jednom pružatelju :).

Mogu li prenijeti plan kako moja web stranica raste?

Da, totalno.

Zato vam preporučujemo da započnete s zajedničkim Hosting planom: Plan 0, Plan 1 ili Neograničen plan, a ako vaša web lokacija raste u prometu i potrošnji, uvijek možete nadograditi na Premium hosting plan.

Mogu li instalirati e-trgovinu u Neolo?

Da. Preporučujemo korištenje WordPress-a s dodatkom WooCommerce, za koji je najpoželjniji plan 1 ili Premium hosting plan za WordPress.

Kakva su mišljenja o hostingu u $ državi?

Do danas, Neolo vodi rangiranje hosting mišljenja u $ državi s ocjenom "Odlično".

Mišljenja možete pogledati ovdje: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION