Vælg den $ pais mest anbefalede webhosting i 2021

Vi guider dig i alt hvad du behøver for at starte og udvide din forretning fra Danmark
Domain + ubegrænset webhosting + website builder + professionelle e-mails

  • Månedlige
  • Kvartalsvis
  • Årligt 50% OFF
  • De por vida
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

Plan 1

Administrer dit dynamiske websted, og placer dit brand

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

18.84 DKK / min

37.68 DKK når du fornyer

køb

Plan 0

Start med det grundlæggende for din opstart

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

15.42 DKK / min

30.83 DKK når du fornyer

køb

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

Siden 2002 har mere end 10.000 kunder fra 79 lande valgt vores webhosting, især fra Danmarkstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Betalingsfaciliteter

Vi accepterer det vigtigste betalingsmiddel. Du skal kun vælge den, du foretrækker.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Fordele inkluderet ved valg af Neolo

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Administration af websted og e -mail med cPanel

Easy and fast

CPanel -designet er velegnet til alle målgrupper og er det mest venlige, så du har total kontrol over dit websted, hosting og domæner.

Autonomy

Opret og administrer underdomæner, e-mail-konti, besøgsstatistikker, applikationer og meget mere.

Apps

Installer +200 applikationer - som WordPress eller Woocommerce - med kun 3 klik. Brug Neolo Site Builder og o.pret dit websted uden behov for en designer.

cPanel

Derudover vil dit websted have disse egenskaber

Features

Neolo hosting servers features

Optimer min side

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor passer Neolo mig?

Vores mission er, at enhver person eller virksomhed kan omdanne deres idé til et websted. Vi hjælper dig med at udvikle dit personlige brand eller projekt, sælge online og offentliggøre det ønskede indhold. Kort sagt, for at opbygge din digitale forretning. Vi elsker at yde hurtig kundesupport af høj kvalitet, det er derfor, vi besvarer 80% af henvendelserne på mindre end 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. Derudover er vores servere superstabile, og vi tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Vi er en del af Open-Startups-bevægelsen: vi offentliggør kundeservicemetrikkerne og også servernes stabilitet. Hver uge offentliggør vi nye tutorials, kurser, interviews med specialister og vidensguider, så du kan tage dit iværksætteri til det næste niveau.

Hvad er et domæne?

Domænet er det unikke og eksklusive navn, der gives til dit websted på Internettet, så en bruger kan finde dig. For eksempel: Neolo.com, Facebook.com og Google.com er domænenavne

Registrerer du domæner?

Ja, vi registrerer mange domæneudvidelser, såsom .com, .net, .org, .info, .biz, .co og .es, blandt andre.

Vi accepterer også landespecifikke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru osv.), Men de vil skal registreres alene i NIC i hvert land. Hvis du har brug for hjælp, så lad os det vide, så hjælper vi dig.

Hvad er webhosting?

Webhosting eller webstedshosting er en service, der består af at holde dit websted kørende online 24 timer på vores servere. Hver gang nogen kommer ind på et websted, får de faktisk adgang til serverne fra en webhostingudbyder.

Ud over websteder tilbyder vi webhosting, så du kan have alle de e-mail-konti, du ønsker, med dit eget domæne.

Hvilken webhostingplan har jeg brug for?

Det kommer an på. Den første ting, du skal vide, er, om du vil bruge databaser, som er ansvarlige for at få applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, fora, blogs, indkøbsvogne osv. Til at arbejde på din hjemmeside. Hvis ja, anbefaler vi Plan 1 eller den ubegrænsede plan. På den anden side, hvis dit websted kun udvikles i HTML, CSS eller AJAX og ikke bruger databaser, vil Plan 0 være perfekt. En anden beslutning, du bliver nødt til at tage, er, om du kun er vært for et eller flere domæner. Hvis der kun er en, foreslår vi Plan 1, men hvis du har brug for flere, er den ubegrænsede plan noget for dig. På den anden side, hvis du forventer at være vært for et websted med mere end 1 GB forbrug - for eksempel en WordPress med flere hundrede daglige besøg, mange plugins og et tungt tema - foreslår vi en Premium-plan.

Kan jeg vælge en webhosteplan og derefter ændre den til en anden?

Ja, selvfølgelig, når du vil, kan du ændre dig. Vi anbefaler dog, at du oprindeligt vælger Ubegrænset plan eller Plan 1, som er de bedst sælgere.

Får jeg et programinstallationsprogram med 1 klik?

Ja. I din webhosting Plan Unlimited eller Plan 1 har du Softaculous, der er det bedste på markedet: Du vælger mellem de +200 applikationer, du vil installere, du klikker på installation, du fortæller det i hvilket bibliotek du vil have det og klar, magi :)

Lager du webdesign?

Vi anbefaler dig at ansætte den ubegrænsede plan, som Neolo Builder har, skaberen af superenkle og professionelle websteder. Hvis dit projekt er meget større, skal du kontakte os for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vil jeg have forudindstillede skabeloner?

Den ubegrænsede plan indeholder flere ubegrænsede skabeloner. Google er også en god kilde til resultater.

Hvordan køber jeg min hostingplan?

Det er meget intuitivt: du vælger en plan, udfylder dine oplysninger og oplysningerne på dit websted, foretager betalingen, og det er det! Når vi er godkendt, sender vi dig en e-mail med alle registreringsdata, så du kan indlæse dit websted og konfigurere dine e-mail-konti. Derudover har du adgang til tutorials, videoer, og vores tekniske team vil være der for at hjælpe dig.

Migration: Jeg er i en anden udbyder, og jeg vil skifte til Neolo, kan du hjælpe mig?

Jo da! Efter køb af din webhosting beder vi dig om en fuld sikkerhedskopi (komplet kopi) af din cPanel- eller Plesk-konto for at migrere den. Hvis du brugte et andet kontrolpanel i din tidligere udbyder, så fortæl os, og vi analyserer, om vi kan migrere det. Hvis vi ikke forklarer, hvordan det gøres, er det normalt ikke komplekst. Hvis du har brug for at overføre dit domæne til Neolo, kan du også gøre det, når du køber din webhostingplan eller din domæneoverførsel.

Jeg har allerede betalt. Hvor lang tid tager det at registrere?

Betalinger, der foretages kontant, varer mellem 24 og 72 arbejdstider. Betalinger med elektroniske midler såsom kreditkort, betalingskort og bankoverførsler tager normalt mindre end 24 timer eller er øjeblikkelig.

DNS: Hvad er de? Hvad er de? Er de hvide mærker?

DNS er navne på servere, der er ansvarlige for at forbinde personer, der indtaster dit domæne med serverne på NEOLO.COM og det indhold, der er vært på din webhostingskonto. Vores DNS er: ns1.lineadns.com og ns2.lineadns.com. De er helt hvide etiketter, så hvis din konto er en forhandler, VPS eller dedikerede servere, kan du også bruge dem.

Er der en grænse for antallet af e-mails, der skal sendes?

Vi ønsker alle, at e-mails skal nå indbakken, så spam er forbudt. Du kan sende op til 150 e-mails i timen, det er en mere end rimelig grænse og højere end resten af udbydere. Med hensyn til antallet af e-mail-konti, du kan oprette, er de ubegrænsede, og du får adgang til dem via dit foretrukne e-mail-program, mobilenhed eller webmail.

Opretter de sikkerhedskopier?

Vi laver 1 fuld sikkerhedskopi af alle hostingkonti op til 2 GB fuld pr. Uge og flytter det til et andet datacenter. Vi anbefaler dog, at du også foretager og downloader dine sikkerhedskopier fra dit kontrolpanel.

Vil jeg have SSH?

At levere SSH til delt hosting er usikker og uklog praksis for webhostingudbydere, det er derfor, vi ikke tilbyder det. Men hvis du lejer en VPS eller dedikeret server, kan vi nemt give dig SSH Root.

Accepterer du hosting til onlinespil?

Ikke til delt hosting. Men hvis det er en Facebook-app, skal du ansætte en VPS. Hvis det er en spilserver, så nej, vi tilbyder ikke.

Hvor lang tid tager det at etablere en ny Hosting i Neolo?

Registrering og konfiguration af et nyt websted, Webhosting og professionelle e-mails, er øjeblikkelig.

Den finder, at betalinger med kredit- og betalingskort er øjeblikkelig, men det kan tage op til 72 timer at påvirke de andre betalingsmåder.

Derfor anbefaler vi dig at betale med kredit- eller betalingskort, fordi aktiveringen er automatisk, der ikke er nogen menneskelig indgriben :).

Hvad er professionelle e-mails?

Ved at ansætte din Neolo Hosting-plan giver vi dig ubegrænsede professionelle e-mail-konti.

Du kan gemme alle de e-mails, du ønsker.

Få adgang til din professionelle e-mail-konto af typen navn@company.com fra din mobile enhed, din computer og din tablet.

Hvad er MySQL-databaser?

MySQL-databaser bruges til at give dit websted mulighed for at have en blog, et forum eller endda installere applikationer som WordPress, Joomla, Magento, blandt andre.

På grund af den lille forskel i penge mellem Plan 0 og Plan 1, anbefaler vi dig at ansætte en webhostingplan med MySQL-databaser.

Kan jeg overføre mit domæne eller webhosting til Neolo?

Ja! Hver måned migrerer hundredvis af websteder til Neolo.

Hvis du har en kopi eller sikkerhedskopi af dit websted, kan du sende det til os, og vi viser det i Neolo. Ellers kan du uploade dit websted fra bunden eller kontakte vores tekniske team, og vi udfører overførslen når det er muligt :).

Tilbyder Neolo mig et værktøj til oprettelse af webside?

Ja! Vi tilbyder dig Neolo Builder, der er en super simpel webskaber: Du vælger et webdesign, og du afslutter indholdet.

Du kan også oprette dit websted med WordPress: Du kan installere det med 1 klik fra Neolo cPanel.

Vi tilbyder også tutorials, hjælpelinjer for bedre at hjælpe dig.

Jeg har et domæne i en anden udbyder: Kan jeg være vært for domænet i Neolo?

Ja, selvfølgelig.

Du kan have domænet i det firma, du ønsker, og Hosting i Neolo, og vice versa.

Bør jeg ansætte domæne og hosting i Neolo?

Ja, absolut.

Du skal altid ansætte alt fra den samme udbyder.

I tilfælde af at du har spørgsmål, er det altid bedre at behandle kun en udbyder :).

Kan jeg uploade planen, når mit websted vokser?

Ja, helt.

Derfor anbefaler vi, at du starter med en delt hostingplan: Plan 0, Plan 1 eller Ubegrænset Plan, og hvis dit websted vokser i trafik- og forbrugsressourcer, kan du altid opgradere til en Premium Hosting-plan.

Kan jeg installere en e-handel i Neolo?

Ja. Vi anbefaler at bruge WordPress med WooCommerce plugin, for det er den mest tilrådelige ting Plan 1 eller en Premium Hosting plan for WordPress.

Hvad er udtalelserne fra hosting i $ land?

Indtil i dag fører Neolo rangeringen af hosting-udtalelser i $ land med bedømmelsen “Fremragende”.

Du kan se udtalelserne her: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION