Hurtig, sikker og 24/7 teknisk support Danmark webhosting

Domæne + ubegrænset hosting + websted + professionel mail

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • VIP priority support
  • Servers Uptime 99.999%
  • 30 days moneyback

Ubegrænset plan

Optimiza tu negocio y crece en<br>dominios ilimitados.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

21.75 DKK / min

43.49 DKK når du fornyer

køb

Plan 0

Start with a static website.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

9.29 DKK / min

18.58 DKK når du fornyer

køb

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Exclusive benefits

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Mere end 10.000 kunder fra 79 lande har tillid til Neolostars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

sikkerhed

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimer min side

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor passer Neolo mig?

Vi har været på markedet siden 2002. Vi hjælper allerede titusinder af mennesker og organisationer med at omdanne deres ideer og projekter til websteder, der fungerer 24 timer i døgnet. Vi tror på Internettet som et grundlæggende behov, som en menneskerettighed, det er det, der giver folk mulighed for at udtrykke sig for verden og vokse personligt, økonomisk og åndeligt, så vi vil være en del af dit projekt og hjælpe dig med at være online med dit eget navn på Internettet . Vi har servere i flere lande, klienter over hele verden, og i modsætning til andre virksomheder betjenes NEOLO.COM stadig af sine ejere. Vores vigtigste investorer er vores kunder, hver og en, der støtter os og giver os mulighed for at fortsætte med at vokse med dem. Vi ønsker, at dit projekt skal vokse og altid arbejde, så vi vil være din webhostingudbyder i Danmark.

Hvad er et domæne?

Domænet er det navn, som vi kalder websteder, for eksempel NEOLO.COM FACEBOOK.COM GOOGLE.COM er domænenavne.

Registrerer du domæner?

Ja. Vi registrerer mange domæneudvidelser, nogle er .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT. I dag .MOBI. BEMÆRKNINGER .US .ES blandt mange andre. Vi accepterer også dem fra bestemte lande: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU blandt andre. Men du skal registrere dem på egen hånd i NIC i hvert land og købe Web Hosting hos os. Hvis du har brug for hjælp, så fortæl os det, så giver vi dig en hånd.

Hvad er webhosting?

Webhosting eller webstedshosting er en service, der består af at holde dit websted kørende online 24 timer på vores servere. Hver gang nogen kommer ind på et websted, får de faktisk adgang til serverne fra en webhostingudbyder. Ud over websteder tilbyder vi webhosting, så du kan have alle de e-mail-konti, du ønsker, med dit eget domæne.

Hvilken webhostingplan har jeg brug for?

Det afhænger. Den første ting, du skal vide, er, hvis du skal bruge databaser, der er ansvarlige for at lave applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, fora, blogs, indkøbsvogne osv. På det websted. I dette tilfælde anbefaler vi plan 1 eller ubegrænset plan. På den anden side, hvis dit websted kun vil blive udviklet i HTML, CSS, AJAX og ikke bruger databaser, vil Plan 0 være perfekt. Den anden beslutning, du bliver nødt til at tage, er, om du vil være vært for 1 domæne (navn .COM .NET .ORG .COM.AR osv.) Eller flere. Hvis du har brug for flere, skal du vælge den ubegrænsede plan. Hvis det kun er et domæne, foreslår vi plan 1.

Kan jeg vælge en webhosteplan og derefter ændre den til en anden?

Ja, selvfølgelig, når du vil, kan du ændre dig. Vi anbefaler dog, at du oprindeligt vælger Ubegrænset plan eller Plan 1, som er de bedst sælgere.

Får jeg et programinstallationsprogram med 1 klik?

Ja. I din webhosting Plan Unlimited eller Plan 1 har du Softaculous, der er det bedste på markedet: Du vælger mellem de +200 applikationer, du vil installere, du klikker på installation, du fortæller det i hvilket bibliotek du vil have det og klar, magi :)

Lager du webdesign?

Vi anbefaler dig at ansætte den ubegrænsede plan, som Neolo Builder har, skaberen af superenkle og professionelle websteder. Hvis dit projekt er meget større, skal du kontakte os for at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vil jeg have forudindstillede skabeloner?

Den ubegrænsede plan indeholder flere ubegrænsede skabeloner. Google er også en god kilde til resultater.

Hvordan køber jeg min hostingplan?

Det er super let. Du vælger en plan, udfylder dine data og dine websider, foretager betalingen, og når den er akkrediteret sender vi dig en e-mail med alle registreringsdata, så du kan uploade dit websted og konfigurere dine e-mail-konti. Du har også adgang til tutorials, videoer og forskellige hjælpemidler. Og også til vores teknikere for alle spørgsmål, du har.

Migration: Jeg er hos en anden udbyder og vil skifte til Neolo. Kan du hjælpe mig?

Ja. Når du har købt din webhosting, vil vi anmode om en fuld sikkerhedskopi af din cPanel eller Plask-konto i din tidligere udbyder for at migrere den. Hvis du i din tidligere udbyder brugte et andet kontrolpanel, fortæl os, og vi analyserer, om vi kan migrere det, men vi vil forklare, hvordan det gøres, det er normalt ikke komplekst. Hvis du har brug for at overføre dit domæne til Neolo, kan du også gøre det, når du køber din webhostingplan eller din domæneoverførsel.

Jeg har allerede betalt. Hvor lang tid tager det at registrere?

Betalinger, der foretages kontant, varer mellem 24 og 72 arbejdstider. Betalinger med elektroniske midler såsom kreditkort, betalingskort og bankoverførsler tager normalt mindre end 24 timer eller er øjeblikkelig.

DNS: Hvad er de? Hvad er de? Er de hvide mærker?

DNS er navne på servere, der er ansvarlige for at forbinde personer, der indtaster dit domæne med serverne på NEOLO.COM og det indhold, der er vært på din webhostingskonto. Vores DNS er: ns1.lineadns.com og ns2.lineadns.com. De er helt hvide etiketter, så hvis din konto er en forhandler, VPS eller dedikerede servere, kan du også bruge dem.

Er der en grænse for antallet af e-mails, der skal sendes?

Vi ønsker alle, at e-mails skal nå indbakken, så spam er forbudt. Du kan sende op til 150 e-mails i timen, det er en mere end rimelig grænse og højere end resten af udbydere. Med hensyn til antallet af e-mail-konti, du kan oprette, er de ubegrænsede, og du får adgang til dem via dit foretrukne e-mail-program, mobilenhed eller webmail.

Opretter de sikkerhedskopier?

Vi laver 1 fuld sikkerhedskopi af alle hostingkonti op til 2 GB fuld pr. Uge og flytter det til et andet datacenter. Vi anbefaler dog, at du også foretager og downloader dine sikkerhedskopier fra dit kontrolpanel

Vil jeg have SSH?

At levere SSH i en delt hosting er usikker, og det er en uønsket praksis for udbydere af webhosting, så vi leverer ikke SSH i delt hosting, men hvis du lejer en VPS eller en dedikeret server, kan vi levere SSH Root.

Accepterer du hosting til onlinespil?

Ikke til delt hosting. Men hvis det er en Facebook-app, skal du ansætte en VPS. Hvis det er en spilserver, så nej, vi tilbyder ikke.

Hvor lang tid tager det at etablere en ny Hosting i Neolo?

Registrering og konfiguration af et nyt websted, Webhosting og professionelle e-mails, er øjeblikkelig.

Den finder, at betalinger med kredit- og betalingskort er øjeblikkelig, men det kan tage op til 72 timer at påvirke de andre betalingsmåder.

Derfor anbefaler vi dig at betale med kredit- eller betalingskort, fordi aktiveringen er automatisk, der ikke er nogen menneskelig indgriben :).

Hvad er professionelle e-mails?

Ved at ansætte din Neolo Hosting-plan giver vi dig ubegrænsede professionelle e-mail-konti.

Du kan gemme alle de e-mails, du ønsker.

Få adgang til din professionelle e-mail-konto af typen navn@company.com fra din mobile enhed, din computer og din tablet.

Hvad er MySQL-databaser?

MySQL-databaser bruges til at give dit websted mulighed for at have en blog, et forum eller endda installere applikationer som WordPress, Joomla, Magento, blandt andre.

På grund af den lille forskel i penge mellem Plan 0 og Plan 1, anbefaler vi dig at ansætte en webhostingplan med MySQL-databaser.

Kan jeg overføre mit domæne eller webhosting til Neolo?

Ja! Hver måned migrerer hundredvis af websteder til Neolo.

Hvis du har en kopi eller sikkerhedskopi af dit websted, kan du sende det til os, og vi viser det i Neolo. Ellers kan du uploade dit websted fra bunden eller kontakte vores tekniske team, og vi udfører overførslen når det er muligt :).

Tilbyder Neolo mig et værktøj til oprettelse af webside?

Ja! Vi tilbyder dig Neolo Builder, der er en super simpel webskaber: Du vælger et webdesign, og du afslutter indholdet.

Du kan også oprette dit websted med WordPress: Du kan installere det med 1 klik fra Neolo cPanel.

Vi tilbyder også tutorials, hjælpelinjer for bedre at hjælpe dig.

Jeg har et domæne i en anden udbyder: Kan jeg være vært for domænet i Neolo?

Ja, selvfølgelig.

Du kan have domænet i det firma, du ønsker, og Hosting i Neolo, og vice versa.

Bør jeg ansætte domæne og hosting i Neolo?

Ja, absolut.

Du skal altid ansætte alt fra den samme udbyder.

I tilfælde af at du har spørgsmål, er det altid bedre at behandle kun en udbyder :).

Kan jeg uploade planen, når mit websted vokser?

Ja, helt.

Derfor anbefaler vi, at du starter med en delt hostingplan: Plan 0, Plan 1 eller Ubegrænset Plan, og hvis dit websted vokser i trafik- og forbrugsressourcer, kan du altid opgradere til en Premium Hosting-plan.

Anbefales Neolo?

Vi er på markedet siden 2002.

Vi har mere end 10.000 kunder fra 50 lande.

Ud over at dedikere os til Hosting, elsker vi at gå til digitale marketingbegivenheder, give træninger, workshops og foredrag, så du altid vil se os på teknologibegivenheder, vi er de eneste, der er så åbne for samfundet. Hvis vi ikke var fremragende, kunne vi ikke gøre det.

Kan jeg installere en e-handel i Neolo?

Ja. Vi anbefaler at bruge WordPress med WooCommerce plugin, for det er den mest tilrådelige ting Plan 1 eller en Premium Hosting plan for WordPress.

Hvad er udtalelserne fra hosting i $ land?

Indtil i dag fører Neolo rangeringen af hosting-udtalelser i $ land med bedømmelsen “Fremragende”.

Du kan se udtalelserne her: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION