Gyors, biztonságos és 24 órás technikai támogatás a Magyarország alapú webtárhelyen

Domain + korlátlan tárhely + webhely + professzionális levelek

Kínálunk nagy sebességű szolgáltatást, ügyfélszolgálatot mindenkor, megfizethető árakat és garantált minőséget.

Hasonlítsa össze a tárhely-terveket
5star Helyezés: Kiváló. Valós vásárlók + 400 véleménye alapján

Megvan a legjobb web hosting terv az Ön számára dollár országban!

✓ 10 kérdésből 7-re kevesebb mint egy órán belül válaszolunk.
✓ Alacsonyabb ár, mint szinte minden versenytársunknál.
✓ Az első befizetés 50% -ot tartalmaz az Ön webhelyének létrehozásához vagy üzemeltetéséhez Magyarország.
✓ Minden új ügyfél számára 1 fát ültetünk az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez

Korlátlan terv

 • korlátlan domainek
 • Professzionális e-mailek
 • korlátlan tér
 • korlátlan alapja a MySQL
 • SSL ingyenes
 • A WordPress automatikusan felsorolható
 • Weblap készítő
Hogy csak

1,023.23 Ft/ én

Ajánlat: Takarítson meg pénzt 50%
2,046.45 Ft/ én amikor megújulsz vásárlás

Terv 0

 • 1 domain
 • Professzionális e-mailek
 • korlátlan tér
 • nélkül alapja a MySQL
 • SSL ingyenes
 •  
 •  
Hogy csak

437.07 Ft/ én

Ajánlat: Takarítson meg pénzt 50%
874.13 Ft/ én amikor megújulsz vásárlás

30 napos pénz-visszatérítés minden tervünkben

All Neolo Web Hosting plans include: ✓ cPanel ✓ Unlimited web space ✓ Unlimited email accounts ✓ Unlimited transfer ✓ Unlimited subdomains ✓ Free migrations ✓ Compatibility with Google Apps and Office 365 ✓ Unlimited technical support plus 768MB RAM Burst by Cloudlinux ✓ Free Auto SSL ✓ Softaculous and WordPress compatible (except Plan 0) ✓ PHP versions: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 and 7.2
Lásd a tárhely-tervek összehasonlító táblázatát

SSL
Norton Security
Moneyback
Uptime
cpanel

A Neolo kiszolgálói kifejezetten a hagyományos webtárhely és a WordPress számára optimalizáltak. Ismerje meg őket!

PHP 7.2, 7.1, 7.0, 5.6, 5.5 az Ön választása szerint. 192 MB RAM php folyamatonként. Prémium tervek: Legfeljebb 512 MB RAM php Cloudlinux folyamatonként a host fiókok elkülönítéséhez: Ha az egyik fiók telített, akkor nem árt a többinek. Apache Server + Cache + Anti DDOS garantált sávszélesség 200mbps. Mod biztonság: Egyéni hackelésgátló szabályok a WordPresshez. Malware keresés és eltávolítás. MySQL: 5.7 a PhpMyAdmin használatával. Zend Engine - Ioncube 10 Zip engedélyezve. Mod_rewrite: BE. Fájl feltöltése: BE. Regisztráljon Globals: KI. Zlib támogatás XML támogatás Munkamenet mentési útja: Írható. A göndör engedélyezve van. Varázslatos idézetek: KI. A GD engedélyezve. iconv, intl, mcrypt és mbstring engedélyezve

79 országból több mint 10 000 ügyfél bízik a Neoloban

A fenti módon fizetheti meg a tárhelyét

 • Paypal
 • Visa
 • Paypal
 • Paypal

Béreljen webhely-tárhelyet az 1. országból!

Gazdagítsa webhelyét a legjobb országbeli webtárhelyen. A Neolo garantálja, hogy webhelye és szakmai e-mail fiókjai a nap 24 órájában működnek. Nemzetközi elismerést kaptunk az általunk üzemeltetett weblapok webtárhelyének online idejéről, technikai támogatásunk minőségéről és a weboldalak betöltésének sebességéről.

Béreljen fel Neolo-t

A Neolo által nyújtott további előnyök:

Ingyenes felhő tárhely

A Cloud Hosting olyan webtárhely, amely több különféle szervert használ a terhelés kiegyenlítésére és az üzemidő maximalizálására.

Korlátlan hely

Korlátlan helyet és transzfert kínálunk webhelye számára. Nincs több gond!

INGYENES migráció

Specializált migrációs csapata ingyenesen áttelepítheti webhelyét a tárhelyre, ahol Neoloba tartózkodik. Probléma nélkül.

E-mailek és átirányítások

A leveleket bárhonnan ellenőrizheti a Webmail segítségével, vagy konfigurálhatja a használt programban, akár az okostelefonon vagy a táblagépen!

Adatbázisok: Korlátlan

Korlátlan számú bázist kínálunk Önnek blogokban, fórumokban, bevásárlókocsikban és az összes MySQL adatbázisban (érvényes minden tervre, kivéve a 0-os tervet).

Készítse el saját webjét: Neolo Builder

A Korlátlan Terv felvételével mindössze 3 lépésben megtervezheti és működtetheti webhelyét. Gyors és egyszerű!

Ingyenes regisztráció a keresőmotorokban

A Neolo teljesen ingyenesen kezeli webhelyének regisztrálását a Google-on, a Yahoo-n és a Bing-en.

Neolo Mobile

A mobiltelefonon keresztül bármikor és bárhonnan hozzáférhet webhelye vezérlőpultjához.

védelem

A webhelyére feltöltött tartalmat és az e-mailben kapott üzeneteket automatikusan beolvassa a legújabb generációs víruskereső.

Napi mentések

Minden nap generálhat és letölthet biztonsági másolatot webhelyéről.

cPanel

Hostingunk a cPanel-et használja, a piac legjobb vezérlőpaneljét. Egyszerű, könnyen használható, hatékony és több nyelven elérhető.

Internetes statisztikák

A Neolo segítségével hozzáférhet a felhasználók számához, ütemezéséhez, származásához és még a böngészőkhöz is, amelyeket az Ön webhelyére belépő emberek használnak.

Mindig online

Webhelye mindig az iparág legmegfelelőbb idején működik. Legfontosabb csúcstechnikai szervereink az Egyesült Államokban vannak.

+200 alkalmazás

Használhatja a kívánt automatikusan telepíthető alkalmazásokat. A felhasználói panelen egyetlen kattintással aktiválhatja őket: WordPress, Magento, Moodle, Joomla, Drupal (Minden terv érvényes, kivéve a 0. tervet).

eszközök

Megosztjuk az erőforrásokat és a minőségi információkat. Videók, podcast-ok és cikkek, amelyeket a webtárhelyről, a webdizájnból, a programozásból, az online marketingből, az eszközökből és egyebekből lehet megtanulni.

Tárhely programozók számára

Szervereink támogatják a PHP / MySQL-t, és több száz moduljuk van előre telepítve az Apache-ba.

24 órás támogatás

Ügyfélszolgálatunk figyelmet fordít minden kérdésre. Az év minden napján elérhető, bármikor.

Tárhely a tervezők számára

Töltse fel a HTML5 / CSS, a Frontpage és a Dreamweaver alkalmazásban tervezett webhelyeket többek között az internetre.

Nagyon fontos, hogy webhelyének rendelkezzen a következő tulajdonságokkal:

HTTPS - biztonságos webhely

Az ön és a látogatók biztonsága érdekében a HTTPS-t hozzá kell adni a domainjéhez. Az információk titkosítva szállnak, nagyobb biztonságot nyújtanak. Ezenkívül a Google értékeli webhelyének pozicionálását.

További biztonsági mentés

Extra biztonsági másolatot készítünk a teljes fiókodról. Az Ön adatai mindig biztonságban vannak egy másik adatközpontban. Ne veszítse el az értékes információkat!

Anti Malware

A jó antivírus elengedhetetlen, hogy a webhely mindig védett legyen. Biztosítjuk webhelykódját vírusok, rosszindulatú programok, adathalász és spam ellen.

Kínálunk menedzselt WordPress tárhelyet!

Konfiguráljuk, frissítjük és tisztán tartjuk a WordPress-t a rosszindulatú programoktól. Ezen felül blokkoljuk a spam szolgáltatást, és optimalizáljuk webhelyét a Google, a Yahoo! és Bing.

CPanel modul: Mi a cPanel?

A cPanel a piac legegyszerűbb és leg intuitívabb panele. A cPanel segítségével kezelheti weboldalát, e-mail fiókját és adatbázisát. Egyszerű és hatékony!

Professzionális e-mail

Hozzon létre e-mail fiókokat, átirányításokat és férjen hozzá a webmailhez a világ bármely pontjáról.

biztonság

Jelszavakat helyezhet el, hogy korlátozza a hozzáférést a webhely bizonyos részeire. Vigyázzon webhelyére a HotLink Protection, a Leech védelem és a ModSecurity segítségével.

domainek

Konfigurálhat aldomaineket, kiegészítő domaineket és célzott domaineket. Ezen felül kezelheti a DNS-zónákat.

Több ezer alkalmazás elérhető

Telepíthet több ezer alkalmazást egyetlen kattintással a webhelyére. Mindent a cPanel-től.

feljegyzések

Szerkessze és készítsen biztonsági másolatot az összes fájljáról. Nagyon fontos!

MySQL adatbázisok

Hozzon létre és kezeljen MySQL adatbázisokat a phpMyAdmin segítségével.

cPanel

Gyakran ismételt kérdések

Miért felel nekem Neolo?

+

2002 óta vagyunk a piacon. Segítünk már több tízezer embernek és szervezetnek ötleteit és projektjeit olyan webhelyekké alakítani, amelyek a nap 24 órájában működnek. Úgy gondoljuk, hogy az interneten alapvető szükségletként, mint emberi jogként, ez az, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy kifejezzék magukat a világgal, és személyesen, gazdaságilag és szellemileg növekedjenek, ezért szeretnénk részt venni a projektben és segíteni abban, hogy online legyen a saját nevével az interneten . Több országban van szerverünk, ügyfelek az egész világon, és más cégekkel ellentétben a NEOLO.COM-ot továbbra is a tulajdonosok szolgálják ki. Fő befektetőink minden ügyfelünk ügyfeleink, akik támogatnak minket és lehetővé teszik, hogy velük együtt tovább növekedjünk. Azt akarjuk, hogy a projekt növekedjen és folyamatosan működjön, ezért szeretnénk lenni a webtárhely szolgáltatója Magyarország.

Mi a domain?

+

A domain az a név, amelyet weboldalnak hívunk, például a NEOLO.COM FACEBOOK.COM A GOOGLE.COM domain név.

Regisztrál domaineket?

+

Igen. Számos domain kiterjesztést regisztrálunk, ezek közül néhányat .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TODAY .MOBI .REVIEWS .US .ES Bizonyos országokból származókat is elfogadunk: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU többek között. De önállóan regisztrálnia kell őket minden ország hálózati kártyáján, és meg kell vásárolnia a Webtárhelyet velünk. Ha segítségre van szüksége, tudassa velünk, és mi megadunk egy kezet.

Mi az a webtárhely?

+

Web hosting or website hosting is a service that consists of keeping your website running online 24 hours on our servers. Every time someone enters a website, they are actually accessing the servers of a web hosting provider. In addition to websites, we provide web hosting so you can have all the email accounts you want with your own domain.

Milyen webtárhely-tervre van szükségem?

+

Attól függ. Az első dolog, amit tudnia kell, ha olyan adatbázisokat fog használni, amelyek felelősek az olyan alkalmazások elkészítéséért, mint a WordPress, Drupal, Joomla, Magento, fórumok, blogok, bevásárlókocsik stb. Ebben az esetben az 1. vagy a korlátlan tervet ajánljuk. Másrészt, ha webhelyét csak HTML, CSS, AJAX formátumban fejleszti és nem használ adatbázisokat, akkor a 0 terv tökéletes. A másik döntés, amelyet meg kell hoznia, az az, hogy 1 domaint (.COM .NET .ORG .COM.AR stb.) Vagy többet fogsz üzemeltetni. Ha többre van szüksége, akkor a Korlátlan Tervet kell választania, ha csak 1 domain lesz, akkor az 1. tervet javasoljuk.

Választhatom a webtárhely-tervet, majd azt másikra változtathatom?

+

Igen, természetesen, amikor csak akarja, megváltozhat. Javasoljuk azonban, hogy először válassza a Korlátlan Tervet vagy az 1. Tervet, amelyek a legjobb eladók.

Lesz egy alkalmazástelepítő egy kattintással?

+

Igen. A Web Unlimited Plan vagy a Plan 1 webhelyén a Softaculous lesz, amely a legjobb a piacon: Választhat a telepíteni kívánt +200 alkalmazások közül, rákattint a telepítésre, megmondja, hogy melyik könyvtárban kívánja, és kész, varázslat :)

Ön webdizájnt készít?

+

Javasoljuk, hogy bérelje fel a Neolo Builder korlátlan tervét, amely szuper egyszerű és profi webhelyek készítője. Ha a projekted sokkal nagyobb, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan segíthetünk.

Lesz-e előre megtervezett sablonok?

+

A korlátlan terv több korlátlan sablont tartalmaz. A Google szintén jó eredményforrás.

Hogyan vásárolhatom meg a tárhelyet?

+

Rendkívül egyszerű. Kiválaszt egy tervet, kitölti az Ön és a webhely adatait, teljesíti a kifizetést, és miután jóváhagyta, e-mailt küldünk Önnek az összes regisztrációs adattal, így feltöltheti webhelyét és konfigurálhatja e-mail fiókjait. Emellett hozzáférhet útmutatókhoz, videókhoz és különféle segédeszközökhöz. És szakembereinknek is bármilyen kérdése van.

Migráció: Egy másik szolgáltatónál vagyok, és Neolo-ra akarok váltani. Tudna segíteni?

+

Igen. Miután megvásárolta a webtárhelyet, kérni fogjuk az előző szolgáltatónk cPanel vagy Plask fiókjának teljes biztonsági másolatát annak migrálásához. Ha az előző szolgáltatója egy másik vezérlőpanelt használt, akkor mondja el nekünk, és elemezzük, hogy át tudjuk-e mozgatni, de elmagyarázzuk, hogyan történik, ez általában nem összetett. Abban az esetben, ha át kell adnia domainjét a Neolo-hoz, akkor ezt megteheti akkor is, amikor megvásárolja a webtárhely-tervet vagy a domain-átadást.

Már fizettem. Meddig tart a regisztráció?

+

A készpénzes készpénzben történő kifizetések 24 és 72 munkanapon belül tartanak. Az elektronikus úton történő fizetések, például hitelkártyák, bankkártyák és banki átutalások általában kevesebb, mint 24 óra, vagy azonnali.

DNS: Mik ezek? Mi ezek? Fehér címke?

+

A DNS azoknak a szervereknek a neve, amelyek felelősek az ön domainjébe belépő emberek kapcsolatáért a NEOLO.COM szervereivel és az Ön webtárhely-fiókjában tárolt tartalommal. DNS-eink: ns1.lineadns.com és ns2.lineadns.com. Teljesen fehér címkével rendelkeznek, tehát ha fiókja viszonteladó, VPS vagy dedikált szerver, akkor ezeket is használhatja.

Van korlátozás az elküldendő e-mailek számára?

+

Mindannyian azt akarjuk, hogy az e-mailek elérjék a beérkező levelek mappát, így a spam tiltott. Legfeljebb 150 e-mailt küldhet óránként, ez meghaladja az ésszerű korlátot és magasabb, mint a többi szolgáltató. A létrehozható e-mail fiókok számát tekintve korlátlanok, és a kedvenc e-mail programjukon, a mobil eszközön vagy az internetes e-mailben érheti el őket.

Biztonsági másolatot készítenek?

+

Az összes tárhelyfiókból 1 teljes biztonsági másolatot készítünk hetente, egészen 2 GB-ig, és áthelyezzük egy másik adatközpontba. Azt javasoljuk azonban, hogy készítsen és töltsön le biztonsági másolatot a kezelőpanelről

Lesz SSH?

+

Az SSH biztosítása a megosztott tárhelyen nem biztonságos, és ez nemkívánatos gyakorlat a webtárhely-szolgáltatók számára, ezért nem nyújtunk SSH-t megosztott tárhelyben, azonban ha VPS-t vagy dedikált szervert bérelsz, akkor biztosíthatjuk az SSH Root szolgáltatást.

Elfogadja az online játékok fogadását?

+

Nem megosztott tárhely számára. De ha ez egy Facebook alkalmazás, akkor bérelnie kell egy VPS-t. Ha ez egy játékszerver, akkor nem, nem kínáljuk.

Mennyi ideig tart az új tárhely felállítása Neolóban?

+

Az új weboldal, a webtárhely és a professzionális e-mailek regisztrációja és konfigurálása azonnal megtörténik.

Úgy véli, hogy a hitelkártyával és a betéti kártyával történő fizetés azonnali, ám a többi fizetési eszköz akár 72 órát is igénybe vehet.

Ezért javasoljuk, hogy fizessen hitelkártyával vagy betéti kártyával, mert az aktiválás automatikus, nincs emberi beavatkozás :).

Melyek a professzionális e-mailek?

+

Amikor felveszi Neolo tárhelyi tervét, korlátlan szakmai e-mail fiókot biztosítunk Önnek.

Tárolhatja az összes kívánt e-mailt.

Nyissa meg a név@cégvállalkozás.com típusú e-mail fiókját mobil eszközéről, számítógépről és táblagépéről.

Mik a MySQL adatbázisok?

+

A MySQL adatbázisokat arra használják, hogy webhelye blogot, fórumot létesítsen, vagy akár többek között WordPress, Joomla, Magento alkalmazásokat telepítsen.

A 0. és az 1. terv közötti kis különbség miatt javasoljuk, hogy béreljen webes tárhely-tervet a MySQL adatbázisokkal.

Átvihetem a domain vagy webtárhelyomat a Neolo-ra?

+

Igen! Minden hónapban több száz webhely vándorol át Neolóba.

Ha van weboldalának másolata vagy biztonsági másolata, elküldheti nekünk, és Neoloban jelenítjük meg. Ellenkező esetben feltöltheti webhelyét a semmiből, vagy kapcsolatba léphet a műszaki csapatunkkal, és amikor csak lehetséges, megtesszük az áttérést :).

A Neolo kínál nekem egy weboldal készítő eszközt?

+

Igen! Neolo Builder-t kínálunk Önnek, aki szuper egyszerű web-készítő: Ön kiválasztja a webdizájnt, és kitölti a tartalmat.

Webhelyét a WordPress segítségével is létrehozhatja: Egy kattintással telepítheti a Neolo cPanel programból.

Is kínálunk oktatóanyagokat, súgókat, amelyek segítenek jobban.

Van egy domain másik szolgáltatónál: Lehetséges-e a domain neoloban üzemeltetni?

+

Igen, természetesen.

Rendelkezhet domainjével a kívánt társaságban, a Neoloban pedig a hostolással, és fordítva.

Fel kellene-e vennem a domaint és a hostolást Neolo-ban?

+

Igen, teljesen.

Mindig ugyanazt a szolgáltatót kell bérelnie.

Ha kétségei vannak, mindig jobb, ha csak egy szolgáltatóval foglalkozol :).

Tölthetem fel a tervet, amikor webhelyem növekszik?

+

Igen, teljesen.

Ezért javasoljuk, hogy kezdje megosztott tárhely-tervvel: 0-os terv, 1-es terv vagy korlátlan terv, és ha webhelye forgalmának és fogyasztásának erőforrása növekszik, akkor mindig frissíthet prémium tárhely-tervre.

Neolo ajánlott?

+

2002 óta vagyunk a piacon.

Több mint 10 000 vásárlónk van 50 országból.

Amellett, hogy elkötelezzük magunkat a hostinggal, szeretünk digitális marketing eseményeken részt venni, tréningeket, műhelyeket és beszélgetéseket tartani, így mindig látni fogsz minket a technológiai rendezvényeken, mi vagyunk az egyetlen, aki annyira nyitott a közösség előtt. Ha nem lennénk kiválóak, nem tudnánk megcsinálni.

Telepíthetek e-kereskedelmet Neolóban?

+

Igen. Javasoljuk a WordPress használatát a WooCommerce bővítménnyel, mert erre a legegyszerűbb a Plan 1 vagy a WordPress prémium tárhely terve.

Mi a fogadás véleménye a $ országban?

+

A mai napig Neolo vezet a dollár országbeli fogadási vélemények „Kiváló” besorolással.

A véleményeket itt láthatja: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ