Gyors, biztonságos és 24 órás technikai támogatás a Magyarország alapú webtárhelyen

Mindent eligazítunk, amire szükséged van a vállalkozás elindításához és bővítéséhez a Magyarország
Domain + korlátlan webtárhely + weboldal készítő + szakmai e-mailek segítségével

  • Havi
  • Negyedévenként
  • Évente 50% OFF
  • De por vida
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

1. terv

Kezelje dinamikus webhelyét, és pozícionálja márkáját

ELSŐ FIZETÉS: 50% MENTÉS

984.35 Ft / én

1,968.70 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Terv 0

Kezdje az indítás alapjaival

ELSŐ FIZETÉS: 50% MENTÉS

805.38 Ft / én

1,610.75 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

2002 óta 79 országból több mint 10 000 ügyfél választotta webtárhelyünket, különösen a Magyarországstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Fizetési lehetőségek

Elfogadjuk a fő fizetési módokat. Csak az egyiket kell választania.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Az előnyök a Neolo kiválasztásakor szerepelnek

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Webhely és e -mail kezelés cPanel segítségével

Easy and fast

Minden közönség számára alkalmas, a cPanel kialakítása a legbarátságosabb, így teljes mértékben ellenőrizheti webhelyét, tárhelyét és domainjeit.

Autonomy

Aldomainek, e-mail fiókok létrehozása és kezelése, statisztikák, alkalmazások és még sok más megtekintése.

Biztonság

Telepítsen +200 alkalmazást - például WordPress vagy Woocommerce néven - mindössze 3 kattintással. Használja a Neolo Site Builder alkalmazást, és tervezõ nélkül hozza létre webhelyét.

cPanel

Ezenkívül webhelye rendelkezik ezekkel a jellemzőkkel

Features

Neolo hosting servers features

Optimalizálja a webhelyem

Gyakran ismételt kérdések

Miért felel nekem Neolo?

Küldetésünk, hogy bármely személy vagy vállalat elképzelését weboldalakká alakítsa. Segítünk személyes márkád vagy projekted fejlesztésében, online értékesítésben és a kívánt tartalom közzétételében. Röviden: a digitális vállalkozás építéséhez. Szeretjük a gyors, minőségi ügyfélszolgálatot nyújtani, ezért a megkeresések 80% -ára 1 órán belül válaszolunk, és 9,5 / 10 besorolással rendelkezünk. Ráadásul szervereink rendkívül stabilak, és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Részesei vagyunk az Open-Startups mozgalomnak: nyilvánosságra hozzuk az ügyfélszolgálat mutatóit és a szerverek stabilitását is. Minden héten új oktatóanyagokat, tanfolyamokat, interjúkat adunk ki szakemberekkel és ismeretismertetőket, hogy vállalkozásait a következő szintre emelhesse.

Mi a domain?

A domain az az egyedi és exkluzív név, amelyet webhelyének az interneten kap, hogy a felhasználó megtalálja Önt. Például: A Neolo.com, a Facebook.com és a Google.com domain név

Regisztrál domaineket?

Igen, számos domain kiterjesztést regisztrálunk, mint például .com, .net, .org, .info, .biz, .co és .es.

Országspecifikusakat is elfogadunk (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru stb.), De ezek önállóan kell regisztrálnia az egyes országok hálózati kártyáin. Ha segítségre van szüksége, tudassa velünk, és mi segítünk Önnek.

Mi az a webtárhely?

A webhosting - vagy a webhosting - olyan szolgáltatás, amely 24 órán keresztül fenntartja webhelyét a szervereinktől. Valahányszor valaki belép egy weboldalra, valójában egy webtárhely-szolgáltató szervereihez jut el.

Szolgáltatásunk a tárhely mellett saját domainjét és korlátlan e-mail fiókot ad Önnek.

Milyen webtárhely-tervre van szükségem?

Attól függ. Az első dolog, amit tudnia kell, hogy használ-e adatbázisokat, amelyek felelősek azért, hogy az alkalmazások, például a WordPress, a Drupal, a Joomla, a Magento, fórumok, blogok, bevásárlókocsik stb. Ha igen, javasoljuk az 1. tervet vagy a Korlátlan tervet. Másrészt, ha webhelyét csak HTML, CSS vagy AJAX formátumban fejlesztik, és nem használ adatbázisokat, akkor a 0. terv tökéletes lesz. Egy másik döntés, amelyet meg kell hoznia, hogy csak egy vagy több domaint fog-e üzemeltetni. Ha csak egy van, javasoljuk az 1. tervet, de ha többre van szüksége, akkor a Korlátlan Terv az Ön számára. Másrészt, ha 1 GB-nál nagyobb fogyasztású webhelyet tervez vendégül látni - például egy WordPress-t napi több száz látogatással, sok beépülő modullal és nehéz témával -, javasoljuk a Premium csomagot.

Választhatom a webtárhely-tervet, majd azt másikra változtathatom?

Igen, természetesen, amikor csak akarja, megváltozhat. Javasoljuk azonban, hogy először válassza a Korlátlan Tervet vagy az 1. Tervet, amelyek a legjobb eladók.

Lesz egy alkalmazástelepítő egy kattintással?

Igen. A Web Unlimited Plan vagy a Plan 1 webhelyén a Softaculous lesz, amely a legjobb a piacon: Választhat a telepíteni kívánt +200 alkalmazások közül, rákattint a telepítésre, megmondja, hogy melyik könyvtárban kívánja, és kész, varázslat :)

Ön webdizájnt készít?

Javasoljuk, hogy bérelje fel a Neolo Builder korlátlan tervét, amely szuper egyszerű és profi webhelyek készítője. Ha a projekted sokkal nagyobb, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan segíthetünk.

Lesz-e előre megtervezett sablonok?

A korlátlan terv több korlátlan sablont tartalmaz. A Google szintén jó eredményforrás.

Hogyan vásárolhatom meg a tárhelyet?

Nagyon intuitív: kiválaszt egy tervet, kitölti az Ön és a webhelye adatait, befizeti, és kész! Az akkreditációt követően e-mailt küldünk az összes regisztrációs adattal, hogy betölthesse webhelyét és konfigurálhassa e-mail fiókjait. Ezen felül hozzáférhet oktatóanyagokhoz, videókhoz, és technikai csapatunk készségesen segít.

Migráció: másik szolgáltatónál vagyok, és át akarok váltani Neolo-ra. Tudna nekem segíteni?

Biztos! A webtárhely megvásárlása után a migráláshoz a cPanel vagy a Plesk fiók teljes biztonsági másolatát (teljes másolatát) kérjük Öntől. Ha az előző szolgáltatónál használt egy másik központot, mondja el nekünk, és elemezzük, át tudjuk-e állítani. Ha nem magyarázzuk el, hogyan történik, akkor általában nem összetett. Abban az esetben, ha a domainjét Neolo-ra kell áthelyeznie, megteheti azt is, amikor megvásárolja a webtárhely-tervét vagy a domain-átvitelt.

Már fizettem. Meddig tart a regisztráció?

A készpénzes készpénzben történő kifizetések 24 és 72 munkanapon belül tartanak. Az elektronikus úton történő fizetések, például hitelkártyák, bankkártyák és banki átutalások általában kevesebb, mint 24 óra, vagy azonnali.

DNS: Mik ezek? Mi ezek? Fehér címke?

A DNS azoknak a szervereknek a neve, amelyek felelősek az ön domainjébe belépő emberek kapcsolatáért a NEOLO.COM szervereivel és az Ön webtárhely-fiókjában tárolt tartalommal. DNS-eink: ns1.lineadns.com és ns2.lineadns.com. Teljesen fehér címkével rendelkeznek, tehát ha fiókja viszonteladó, VPS vagy dedikált szerver, akkor ezeket is használhatja.

Van korlátozás az elküldendő e-mailek számára?

Mindannyian azt akarjuk, hogy az e-mailek elérjék a beérkező levelek mappát, így a spam tiltott. Legfeljebb 150 e-mailt küldhet óránként, ez meghaladja az ésszerű korlátot és magasabb, mint a többi szolgáltató. A létrehozható e-mail fiókok számát tekintve korlátlanok, és a kedvenc e-mail programjukon, a mobil eszközön vagy az internetes e-mailben érheti el őket.

Biztonsági másolatot készítenek?

Az összes tárhelyfiókból 1 teljes biztonsági másolatot készítünk hetente, egészen 2 GB-ig, és áthelyezzük egy másik adatközpontba. Azt javasoljuk azonban, hogy készítsen és töltsön le biztonsági másolatot a kezelőpanelről.

Lesz SSH?

Az SSH megosztott tárhelyen történő biztosítása bizonytalan és bölcs gyakorlat a webtárhely-szolgáltatók számára, ezért nem ajánljuk. Ha azonban VPS-t vagy dedikált szervert bérel, akkor könnyen biztosíthatjuk az SSH Root használatát.

Elfogadja az online játékok fogadását?

Nem megosztott tárhely számára. De ha ez egy Facebook alkalmazás, akkor bérelnie kell egy VPS-t. Ha ez egy játékszerver, akkor nem, nem kínáljuk.

Mennyi ideig tart az új tárhely felállítása Neolóban?

Az új weboldal, a webtárhely és a professzionális e-mailek regisztrációja és konfigurálása azonnal megtörténik.

Úgy véli, hogy a hitelkártyával és a betéti kártyával történő fizetés azonnali, ám a többi fizetési eszköz akár 72 órát is igénybe vehet.

Ezért javasoljuk, hogy fizessen hitelkártyával vagy betéti kártyával, mert az aktiválás automatikus, nincs emberi beavatkozás :).

Melyek a professzionális e-mailek?

Amikor felveszi Neolo tárhelyi tervét, korlátlan szakmai e-mail fiókot biztosítunk Önnek.

Tárolhatja az összes kívánt e-mailt.

Nyissa meg a név@cégvállalkozás.com típusú e-mail fiókját mobil eszközéről, számítógépről és táblagépéről.

Mik a MySQL adatbázisok?

A MySQL adatbázisokat arra használják, hogy webhelye blogot, fórumot létesítsen, vagy akár többek között WordPress, Joomla, Magento alkalmazásokat telepítsen.

A 0. és az 1. terv közötti kis különbség miatt javasoljuk, hogy béreljen webes tárhely-tervet a MySQL adatbázisokkal.

Átvihetem a domain vagy webtárhelyomat a Neolo-ra?

Igen! Minden hónapban több száz webhely vándorol át Neolóba.

Ha van weboldalának másolata vagy biztonsági másolata, elküldheti nekünk, és Neoloban jelenítjük meg. Ellenkező esetben feltöltheti webhelyét a semmiből, vagy kapcsolatba léphet a műszaki csapatunkkal, és amikor csak lehetséges, megtesszük az áttérést :).

A Neolo kínál nekem egy weboldal készítő eszközt?

Igen! Neolo Builder-t kínálunk Önnek, aki szuper egyszerű web-készítő: Ön kiválasztja a webdizájnt, és kitölti a tartalmat.

Webhelyét a WordPress segítségével is létrehozhatja: Egy kattintással telepítheti a Neolo cPanel programból.

Is kínálunk oktatóanyagokat, súgókat, amelyek segítenek jobban.

Van egy domain másik szolgáltatónál: Lehetséges-e a domain neoloban üzemeltetni?

Igen, természetesen.

Rendelkezhet domainjével a kívánt társaságban, a Neoloban pedig a hostolással, és fordítva.

Fel kellene-e vennem a domaint és a hostolást Neolo-ban?

Igen, teljesen.

Mindig ugyanazt a szolgáltatót kell bérelnie.

Ha kétségei vannak, mindig jobb, ha csak egy szolgáltatóval foglalkozol :).

Tölthetem fel a tervet, amikor webhelyem növekszik?

Igen, teljesen.

Ezért javasoljuk, hogy kezdje megosztott tárhely-tervvel: 0-os terv, 1-es terv vagy korlátlan terv, és ha webhelye forgalmának és fogyasztásának erőforrása növekszik, akkor mindig frissíthet prémium tárhely-tervre.

Telepíthetek e-kereskedelmet Neolóban?

Igen. Javasoljuk a WordPress használatát a WooCommerce bővítménnyel, mert erre a legegyszerűbb a Plan 1 vagy a WordPress prémium tárhely terve.

Mi a fogadás véleménye a $ országban?

A mai napig Neolo vezet a dollár országbeli fogadási vélemények „Kiváló” besorolással.

A véleményeket itt láthatja: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ