Gyors, biztonságos és 24 órás technikai támogatás a Magyarország alapú webtárhelyen

Domain + korlátlan tárhely + webhely + professzionális levelek

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • VIP priority support
  • Servers Uptime 99.999%
  • 30 days moneyback

Korlátlan terv

Optimiza tu negocio y crece en<br>dominios ilimitados.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

1,056.09 Ft / én

2,112.18 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Terv 0

Start with a static website.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

451.10 Ft / én

902.20 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Exclusive benefits

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

79 országból több mint 10 000 ügyfél bízik a Neolobanstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

biztonság

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimalizálja a webhelyem

Gyakran ismételt kérdések

Miért felel nekem Neolo?

2002 óta vagyunk a piacon. Segítünk már több tízezer embernek és szervezetnek ötleteit és projektjeit olyan webhelyekké alakítani, amelyek a nap 24 órájában működnek. Úgy gondoljuk, hogy az interneten alapvető szükségletként, mint emberi jogként, ez az, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy kifejezzék magukat a világgal, és személyesen, gazdaságilag és szellemileg növekedjenek, ezért szeretnénk részt venni a projektben és segíteni abban, hogy online legyen a saját nevével az interneten . Több országban van szerverünk, ügyfelek az egész világon, és más cégekkel ellentétben a NEOLO.COM-ot továbbra is a tulajdonosok szolgálják ki. Fő befektetőink minden ügyfelünk ügyfeleink, akik támogatnak minket és lehetővé teszik, hogy velük együtt tovább növekedjünk. Azt akarjuk, hogy a projekt növekedjen és folyamatosan működjön, ezért szeretnénk lenni a webtárhely szolgáltatója Magyarország.

Mi a domain?

A domain az a név, amelyet weboldalnak hívunk, például a NEOLO.COM FACEBOOK.COM A GOOGLE.COM domain név.

Regisztrál domaineket?

Igen. Számos domain kiterjesztést regisztrálunk, ezek közül néhányat .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TODAY .MOBI .REVIEWS .US .ES Bizonyos országokból származókat is elfogadunk: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU többek között. De önállóan regisztrálnia kell őket minden ország hálózati kártyáján, és meg kell vásárolnia a Webtárhelyet velünk. Ha segítségre van szüksége, tudassa velünk, és mi megadunk egy kezet.

Mi az a webtárhely?

Web hosting or website hosting is a service that consists of keeping your website running online 24 hours on our servers. Every time someone enters a website, they are actually accessing the servers of a web hosting provider. In addition to websites, we provide web hosting so you can have all the email accounts you want with your own domain.

Milyen webtárhely-tervre van szükségem?

Attól függ. Az első dolog, amit tudnia kell, ha olyan adatbázisokat fog használni, amelyek felelősek az olyan alkalmazások elkészítéséért, mint a WordPress, Drupal, Joomla, Magento, fórumok, blogok, bevásárlókocsik stb. Ebben az esetben az 1. vagy a korlátlan tervet ajánljuk. Másrészt, ha webhelyét csak HTML, CSS, AJAX formátumban fejleszti és nem használ adatbázisokat, akkor a 0 terv tökéletes. A másik döntés, amelyet meg kell hoznia, az az, hogy 1 domaint (.COM .NET .ORG .COM.AR stb.) Vagy többet fogsz üzemeltetni. Ha többre van szüksége, akkor a Korlátlan Tervet kell választania, ha csak 1 domain lesz, akkor az 1. tervet javasoljuk.

Választhatom a webtárhely-tervet, majd azt másikra változtathatom?

Igen, természetesen, amikor csak akarja, megváltozhat. Javasoljuk azonban, hogy először válassza a Korlátlan Tervet vagy az 1. Tervet, amelyek a legjobb eladók.

Lesz egy alkalmazástelepítő egy kattintással?

Igen. A Web Unlimited Plan vagy a Plan 1 webhelyén a Softaculous lesz, amely a legjobb a piacon: Választhat a telepíteni kívánt +200 alkalmazások közül, rákattint a telepítésre, megmondja, hogy melyik könyvtárban kívánja, és kész, varázslat :)

Ön webdizájnt készít?

Javasoljuk, hogy bérelje fel a Neolo Builder korlátlan tervét, amely szuper egyszerű és profi webhelyek készítője. Ha a projekted sokkal nagyobb, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan segíthetünk.

Lesz-e előre megtervezett sablonok?

A korlátlan terv több korlátlan sablont tartalmaz. A Google szintén jó eredményforrás.

Hogyan vásárolhatom meg a tárhelyet?

Rendkívül egyszerű. Kiválaszt egy tervet, kitölti az Ön és a webhely adatait, teljesíti a kifizetést, és miután jóváhagyta, e-mailt küldünk Önnek az összes regisztrációs adattal, így feltöltheti webhelyét és konfigurálhatja e-mail fiókjait. Emellett hozzáférhet útmutatókhoz, videókhoz és különféle segédeszközökhöz. És szakembereinknek is bármilyen kérdése van.

Migráció: Egy másik szolgáltatónál vagyok, és Neolo-ra akarok váltani. Tudna segíteni?

Igen. Miután megvásárolta a webtárhelyet, kérni fogjuk az előző szolgáltatónk cPanel vagy Plask fiókjának teljes biztonsági másolatát annak migrálásához. Ha az előző szolgáltatója egy másik vezérlőpanelt használt, akkor mondja el nekünk, és elemezzük, hogy át tudjuk-e mozgatni, de elmagyarázzuk, hogyan történik, ez általában nem összetett. Abban az esetben, ha át kell adnia domainjét a Neolo-hoz, akkor ezt megteheti akkor is, amikor megvásárolja a webtárhely-tervet vagy a domain-átadást.

Már fizettem. Meddig tart a regisztráció?

A készpénzes készpénzben történő kifizetések 24 és 72 munkanapon belül tartanak. Az elektronikus úton történő fizetések, például hitelkártyák, bankkártyák és banki átutalások általában kevesebb, mint 24 óra, vagy azonnali.

DNS: Mik ezek? Mi ezek? Fehér címke?

A DNS azoknak a szervereknek a neve, amelyek felelősek az ön domainjébe belépő emberek kapcsolatáért a NEOLO.COM szervereivel és az Ön webtárhely-fiókjában tárolt tartalommal. DNS-eink: ns1.lineadns.com és ns2.lineadns.com. Teljesen fehér címkével rendelkeznek, tehát ha fiókja viszonteladó, VPS vagy dedikált szerver, akkor ezeket is használhatja.

Van korlátozás az elküldendő e-mailek számára?

Mindannyian azt akarjuk, hogy az e-mailek elérjék a beérkező levelek mappát, így a spam tiltott. Legfeljebb 150 e-mailt küldhet óránként, ez meghaladja az ésszerű korlátot és magasabb, mint a többi szolgáltató. A létrehozható e-mail fiókok számát tekintve korlátlanok, és a kedvenc e-mail programjukon, a mobil eszközön vagy az internetes e-mailben érheti el őket.

Biztonsági másolatot készítenek?

Az összes tárhelyfiókból 1 teljes biztonsági másolatot készítünk hetente, egészen 2 GB-ig, és áthelyezzük egy másik adatközpontba. Azt javasoljuk azonban, hogy készítsen és töltsön le biztonsági másolatot a kezelőpanelről

Lesz SSH?

Az SSH biztosítása a megosztott tárhelyen nem biztonságos, és ez nemkívánatos gyakorlat a webtárhely-szolgáltatók számára, ezért nem nyújtunk SSH-t megosztott tárhelyben, azonban ha VPS-t vagy dedikált szervert bérelsz, akkor biztosíthatjuk az SSH Root szolgáltatást.

Elfogadja az online játékok fogadását?

Nem megosztott tárhely számára. De ha ez egy Facebook alkalmazás, akkor bérelnie kell egy VPS-t. Ha ez egy játékszerver, akkor nem, nem kínáljuk.

Mennyi ideig tart az új tárhely felállítása Neolóban?

Az új weboldal, a webtárhely és a professzionális e-mailek regisztrációja és konfigurálása azonnal megtörténik.

Úgy véli, hogy a hitelkártyával és a betéti kártyával történő fizetés azonnali, ám a többi fizetési eszköz akár 72 órát is igénybe vehet.

Ezért javasoljuk, hogy fizessen hitelkártyával vagy betéti kártyával, mert az aktiválás automatikus, nincs emberi beavatkozás :).

Melyek a professzionális e-mailek?

Amikor felveszi Neolo tárhelyi tervét, korlátlan szakmai e-mail fiókot biztosítunk Önnek.

Tárolhatja az összes kívánt e-mailt.

Nyissa meg a név@cégvállalkozás.com típusú e-mail fiókját mobil eszközéről, számítógépről és táblagépéről.

Mik a MySQL adatbázisok?

A MySQL adatbázisokat arra használják, hogy webhelye blogot, fórumot létesítsen, vagy akár többek között WordPress, Joomla, Magento alkalmazásokat telepítsen.

A 0. és az 1. terv közötti kis különbség miatt javasoljuk, hogy béreljen webes tárhely-tervet a MySQL adatbázisokkal.

Átvihetem a domain vagy webtárhelyomat a Neolo-ra?

Igen! Minden hónapban több száz webhely vándorol át Neolóba.

Ha van weboldalának másolata vagy biztonsági másolata, elküldheti nekünk, és Neoloban jelenítjük meg. Ellenkező esetben feltöltheti webhelyét a semmiből, vagy kapcsolatba léphet a műszaki csapatunkkal, és amikor csak lehetséges, megtesszük az áttérést :).

A Neolo kínál nekem egy weboldal készítő eszközt?

Igen! Neolo Builder-t kínálunk Önnek, aki szuper egyszerű web-készítő: Ön kiválasztja a webdizájnt, és kitölti a tartalmat.

Webhelyét a WordPress segítségével is létrehozhatja: Egy kattintással telepítheti a Neolo cPanel programból.

Is kínálunk oktatóanyagokat, súgókat, amelyek segítenek jobban.

Van egy domain másik szolgáltatónál: Lehetséges-e a domain neoloban üzemeltetni?

Igen, természetesen.

Rendelkezhet domainjével a kívánt társaságban, a Neoloban pedig a hostolással, és fordítva.

Fel kellene-e vennem a domaint és a hostolást Neolo-ban?

Igen, teljesen.

Mindig ugyanazt a szolgáltatót kell bérelnie.

Ha kétségei vannak, mindig jobb, ha csak egy szolgáltatóval foglalkozol :).

Tölthetem fel a tervet, amikor webhelyem növekszik?

Igen, teljesen.

Ezért javasoljuk, hogy kezdje megosztott tárhely-tervvel: 0-os terv, 1-es terv vagy korlátlan terv, és ha webhelye forgalmának és fogyasztásának erőforrása növekszik, akkor mindig frissíthet prémium tárhely-tervre.

Neolo ajánlott?

2002 óta vagyunk a piacon.

Több mint 10 000 vásárlónk van 50 országból.

Amellett, hogy elkötelezzük magunkat a hostinggal, szeretünk digitális marketing eseményeken részt venni, tréningeket, műhelyeket és beszélgetéseket tartani, így mindig látni fogsz minket a technológiai rendezvényeken, mi vagyunk az egyetlen, aki annyira nyitott a közösség előtt. Ha nem lennénk kiválóak, nem tudnánk megcsinálni.

Telepíthetek e-kereskedelmet Neolóban?

Igen. Javasoljuk a WordPress használatát a WooCommerce bővítménnyel, mert erre a legegyszerűbb a Plan 1 vagy a WordPress prémium tárhely terve.

Mi a fogadás véleménye a $ országban?

A mai napig Neolo vezet a dollár országbeli fogadási vélemények „Kiváló” besorolással.

A véleményeket itt láthatja: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ