Gyors, biztonságos és 24 órás technikai támogatás tárhely Magyarország-ban

Kínálunk nagy sebességű szolgáltatást, ügyfélszolgálatot mindenkor, kényelmes árakat és minőségbiztosítást.

TÖBBET TUD
5star Helyezés: Kiváló. Valós vásárlók + 400 véleménye alapján

Szolgáltatásaink:

Domainek

Domainek

Válassza ki vállalkozása számára a tökéletes domain nevet, és regisztrálja 5 perc alatt!

Válasszon domaint
Tárhely

Tárhely

Latin-Amerikában az első számú webtárhely vagyunk. Több mint 10 000 ember és szervezet választott meg minket 79 országból.

Lásd a terveket
weboldal

weboldal

Tudta, hogy a Neolo Builder segítségével mindössze 30 perc alatt létrehozhat fantasztikus weboldalt? Próbáld ki! Ez nagyon egyszerű a használata.

Hozzon létre webhelyet

A Neolo használatának előnyei:


01

Szakemberek az Ön szolgálatában

Szenvedélyesen dolgozunk, ügyelve arra, hogy minden működjön az Ön és a vállalat számára. Megígérjük, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek.

02

Mindig veled

Olyan eszközöket biztosítunk Önnek, amelyek segítségével minden lépésben könnyen megszerezheti domainnevét, webhelye tárhelyét vagy oldalának készítőjét, valamint segítségünket.

03

Extrém sebesség

Tudjuk, hogy a szolgáltatás sebessége rendkívül fontos a felhasználók számára, ezért dolgozunk annak folyamatos fejlesztésén. Próbálja ki szolgáltatásunkat!

04

WordPress szakemberek

Kezelje maga a webhelyet, és biztosítsa a jobb SEO-t, a világ legsikeresebb platformjának felhasználásával.

05

99,99% Uptime

Kiváló minőségű webszerver-hálózatot hozunk létre az Egyesült Államokban, Európában, az Egyesült Királyságban, Ázsiában és Latin-Amerikában, amely lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon magas szolgáltatási stabilitást biztosítsunk.

06

Megoldjuk az összes kérdést

Ügyfélszolgálatunk minden kérdésre rekord idő alatt válaszol. Válaszoljon a megkeresések 70% -ára kevesebb, mint 1 órán belül.

07

30 napos pénzvisszafizetés

Ha a Web Hosting szolgáltatás bármikor nem működik, akkor joga van pénzének visszatérítését kérni azért, mert nem működött.

08

INGYENES migráció

Ha webhelye jelenleg egy másik webtárhelyen van, de át szeretné helyezni a Neoloba, akkor ez nem jelent problémát. Meg tudjuk csinálni az Ön számára, extra költségek nélkül.

09

Több fizetési eszköz

Ne aggódjon, a legjobb árakon túl a hitel-, betéti és PayPal kártyákat is elfogadjuk. És mintha ez nem lenne elég, akkor helyi fizetési módszereket kínálunk.

10

Védjük webhelyét

Ha azt akarja, biztonságossá tehetjük az Ön és ügyfelei adatait a HTTPS segítségével. Ezenkívül kiküszöböljük és leküzdjük a rosszindulatú programokat, a vírusokat, az adathalászatot és a spánt.

Megvan a tökéletes domain az Ön számára!

Keresési domain

Készítse el weboldalát percek alatt!

Technikai ismeretek nélkül a mai napig működhet üzleti vagy személyes márkaneve. A Neolo web-készítőjével rendelkezhet azzal a weboldallal, amelyről mindig álmodott. Önállóan kezelhető és nagyon egyszerűen szerkeszthető. Ezenkívül minden típusú eszközre, a Google-ra és a közösségi hálózatokra optimalizálva van.

Készítsen weboldalamat

79 országból több mint 10 000 ügyfél bízik a Neoloban

Gyakran ismételt kérdések

Miért válassza a Neolo-t?

+

Mivel garantálást kínálunk minden szolgáltatásunkban, személyre szabott figyelmet és több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik. Ezen felül 50 országból több mint 10 000 ügyfél választ bennünket. Hiszünk az internetben mint alapvető szükségletben, mint olyan emberi jogban, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy kifejezzék magukat és személyesen, gazdaságilag és szellemileg növekedjenek. Szeretnénk részt venni a projektben és segíteni abban, hogy online legyen a saját és / vagy a cég márkájával.

Mi a domain?

+

A domain az egyedülálló és kizárólagos név, amelyet webhelyének adnak az interneten annak érdekében, hogy a felhasználó megtalálja Önt.

Regisztrálja a Neolo domaineket?

+

Igen, sok domain kiterjesztést regisztrálunk. Néhány közülük .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TODAY .MOBI .REVIEWS .US .ES. Speciális országkiterjesztésekkel is dolgozunk: többek között .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU De regisztrálnia kell őket minden ország NIC-jén, és meg kell szereznie a Neolo webtárhelyt. Ha segítségre van szüksége, tudassa velünk, és örömmel adunk kezet.

Mi az a webtárhely?

+

A webtárhely vagy a webhelyszolgáltatás egy olyan szolgáltatás, amely magában foglalja webhelyének 24 órán keresztül az interneten való futását szervereinken. Minden alkalommal, amikor valaki belép egy weboldalra, valójában hozzáfér egy web hosting szolgáltató szerveréhez. Ezen felül a Neolo használatával az összes kívánt e-mail fiókkal rendelkezhet a saját domainjével.

Milyen webtárhely-tervre van szükségem?

+

Attól függ. Az első dolog, amit tudnia kell, ha adatbázisokat fog használni (amelyek olyan webhelyek készítéséért felelősek, mint a WordPress, Drupal, Joomla, Magento, fórumok, blogok, bevásárlókocsik stb.) A webhelyén Ha igen, javasoljuk az 1. tervet vagy a Neolo korlátlan tervét. Másrészt, ha webhelyét csak HTML, CSS, AJAX formátumban fejleszti és nem használ adatbázisokat, a 0-as terv tökéletes az Ön számára. A másik döntés, amelyet meg kell hoznia, az az, hogy 1 domaint (.COM .NET .ORG .COM.AR stb.) Vagy többet fogsz üzemeltetni. Ha többre van szüksége, akkor a Korlátlan Tervet kell választania, ha csak 1 domain lesz, akkor az 1. tervet javasoljuk.

Ezen vélemények kialakításán dolgozunk

Nagy örömünkre szolgál, hogy a felhasználói projektek valóra válnak. Amikor minden tökéletesen működik, munkánk észrevétlenül marad, de a tiéd kiemelkedik. És ez az, ami számít.

Elsajátítottam a Neolóban működő gasztronómiai projektet, minden egyszerű és gyors volt.

Vicky Vago - Living Eat

Tíz éve vásárlók vagyunk, és ismét a Neolo-t választanánk.

Federico Pacheco - Entrópiabiztonság

A Neolo-t választom az ügyfelek webhelyeinek üzemeltetésére, és soha nem volt probléma

Michelle Dure - Grafikai tervező a Decero-ban
Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ