Domain, web hosting and site builder plus Support 24/7 for the Sverige

Vi erbjuder dig snabb service av hög kvalitet, 100% stabila servrar, 24-timmars kundservice och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

VETA MER
5star Ranking: Utmärkt. Baserat på + 400 åsikter från riktiga kunder

Utöka ditt varumärke i den digitala världen med Neolo

Domäner

Välj det perfekta domännamnet för ditt företag och registrera det på 5 minuter!

Välj domän

Värd

Superstabilt webbhotell och personlig teknisk support. Även webbhotell med domän- och webbplatsbyggare

Se planer

webbplats

Visste du att du med Neolo Builder kan skapa en fantastisk webbplats på bara 30 minuter? Testa det! Det är mycket enkelt att använda

Skapa webbplats

Skapa din onlinebutik

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

Optimera min plats

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

Fördelarna med att använda Neolo:


01

Vi vill att ditt projekt ska växa

Om du gör det bra kommer vi att göra det bra. Vi har det mycket tydligt. Det är därför vi vill hjälpa dig att få din webbplats, dina e-postkonton och din domän att fungera perfekt. Om något misslyckas är vi där

02

Alltid med dig

Vi följer dig i varje steg. Vi tillhandahåller verktyg för att få ditt domännamn, webbhotell och skapa din sida på några minuter

03

Extrem hastighet

Vi vet att hastigheten på tjänsten är oerhört viktig för användare, det är därför vi arbetar för att ständigt förbättra den. Prova vår tjänst!

04

WordPress-specialister

Neolos webbhotell servrar är optimerade för att fungera perfekt med WordPress. Vi gillar det så mycket att även vår blogg drivs av WordPress!

05

99,99% Drifttid

Vi har skapat ett nätverk av högkvalitativa webbservrar. Den distribueras i USA, Europa, Asien och Latinamerika och låter oss erbjuda dig en extremt stabil tjänst

06

Vi löser alla förfrågningar

Vårt kundtjänstteam svarar på alla förfrågningar på rekordtid. Svara 70% av förfrågningarna på mindre än 1 timme.

07

30 dagar pengar tillbaka

Om webbhotelltjänsten när som helst inte fungerar har du rätt att begära återbetalning av dina pengar under den tid den inte fungerade

08

GRATIS migration

Om din webbplats för närvarande finns i en annan webbhotell men du vill migrera den till Neolo, inga problem. Vi kan göra det åt dig utan extra kostnader

09

Flera betalningsmedel

Oroa dig inte, förutom att ha de bästa priserna accepterar vi kredit-, betalkort- och PayPal-kort. Som om detta inte var tillräckligt erbjuder vi lokala betalningsmedel och till och med möjliggör kryptovalutatransaktioner.)

10

Vi skyddar din webbplats

Aktivera HTTPS gratis så att det är säkert att surfa på din webbplats. Använd Neolo Care + och undvik skadlig kod, virus och alla typer av hot

Vi har den perfekta domänen för dig!

Sök domän

Skapa din webbplats på några minuter!

Utan behov av teknisk kunskap kan du ha webben för ditt företag eller ditt personliga varumärke som fungerar idag. Med webbskaparen av Neolo kan du ha den webbplats du alltid drömt om. Det är självadministrerat och mycket enkelt att redigera. Dessutom är den optimerad för alla typer av enheter, för Google och för sociala nätverk.

SKAPA MIN WEBBPLATS

Reviews from website owners

Sedan 2002 har mer än 10 000 kunder från 79 länder valt vårt webbhotell, särskilt från Sverigestars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Vanliga frågor

Varför välja Neolo?

+

Vårt uppdrag är att varje person eller företag kan förvandla sin idé till en webbplats. Vi hjälper dig att utveckla ditt personliga varumärke eller projekt, sälja online och publicera det innehåll du vill ha. Kort sagt, att bygga din digitala verksamhet. Vi älskar att tillhandahålla snabb kundservice av hög kvalitet, varför vi svarar på 80% av förfrågningarna på mindre än 1 timme och vi har 9,5 / 10-betyg. Dessutom är våra servrar superstabila och vi erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Vi är en del av Open-Startups-rörelsen, vi offentliggör kundtjänstvärdena och även servrarnas stabilitet. Varje vecka publicerar vi nya handledning, kurser, intervjuer med specialister och kunskapsguider så att du kan ta ditt företagande till nästa nivå.

Vad är en domän?

+

Domänen är det unika och exklusiva namnet som ges till din webbplats på Internet så att en användare kan hitta dig. Till exempel: Neolo.com, Facebook.com och Google.com är domännamn.

Registrerar Neolo domäner?

+

Ja, vi registrerar många domäntillägg, till exempel .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .reviews, .us och .es.

Vi accepterar också landsspecifika (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), men de kommer måste registreras på egen hand i NIC i varje land. Om du behöver hjälp, låt oss veta så ger vi dig en hand.

Vad är webbhotell?

+

Webbhotell - eller webbhotell - är en tjänst som håller din webbplats igång 24 timmar från våra servrar. Varje gång någon går in på en webbplats har de faktiskt tillgång till servrarna hos en webbhotellleverantör.

Förutom värd erbjuder vår tjänst dig din egen domän och obegränsade e-postkonton för företag.

Vilken typ av webbhotellplan behöver jag?

+

Det beror på. Det första du måste veta är om du kommer att använda databaser som är ansvariga för att applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, bloggar, kundvagnar etc. fungerar på din webbplats. Om ja, rekommenderar vi Plan 1 eller Unlimited Plan. Å andra sidan, om din webbplats endast kommer att utvecklas i HTML, CSS eller AJAX och inte kommer att använda databaser, kommer Plan 0 att vara perfekt. Ett annat beslut du måste fatta är om du bara kommer att vara värd för en eller flera domäner. Om det bara finns en föreslår vi Plan 1, men om du behöver flera är Unlimited-planen för dig. Å andra sidan, om du förväntar dig att vara värd för en webbplats med mer än 1 GB konsumtion - till exempel en WordPress med flera hundra dagliga besök, många plugins och ett tungt tema - föreslår vi en Premium-plan.

Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION