Snabb, säker och 24-timmars teknisk support värd i Sverige

Vi erbjuder en service med stor hastighet, kundservice hela tiden, bekväma priser och kvalitetssäkring.

VETA MER
5star Ranking: Utmärkt. Baserat på + 400 åsikter från riktiga kunder

Våra tjänster:

Domäner

Domäner

Välj det perfekta domännamnet för ditt företag och registrera det på 5 minuter!

Välj domän
Värd

Värd

Vi är webbhotell nr 1 i Latinamerika. Vi väljs av mer än 10 000 personer och organisationer från 79 länder.

Se planer
webbplats

webbplats

Visste du att du med Neolo Builder kan skapa en fantastisk webbplats på bara 30 minuter? Prova det! Det är väldigt enkelt att använda.

Skapa webbplats

Fördelarna med att använda Neolo:


01

Professionella till din tjänst

Vi arbetar med passion och ser till att allt fungerar för dig och ditt företag. Vi lovar att ge dig bästa service.

02

Alltid med dig

Vi tillhandahåller dig verktyg så att du enkelt kan få ditt domännamn, webbhotell eller skapare av din sida och vår hjälp i varje steg.

03

Extrem hastighet

Vi vet att hastigheten på tjänsten är oerhört viktig för användare, det är därför vi arbetar för att ständigt förbättra den. Prova vår tjänst!

04

WordPress-specialister

Hantera webbplatsen själv och se till bättre SEO genom att använda den mest framgångsrika plattformen i världen.

05

99,99% Drifttid

Vi skapar ett högkvalitativt webbservernätverk distribuerat i USA, Europa, Storbritannien, Asien och Latinamerika som gör att vi har en mycket hög servicestabilitet.

06

Vi löser alla förfrågningar

Vårt kundtjänstteam svarar på alla förfrågningar på rekordtid. Svara 70% av förfrågningarna på mindre än 1 timme.

07

30 dagar pengar tillbaka

Om webbhotelltjänsten när som helst inte fungerar har du rätt att begära återbetalning av dina pengar under den tid den inte fungerade.

08

GRATIS migration

Om din webbplats för närvarande finns i en annan webbhotell men du vill migrera den till Neolo, inga problem. Vi kan göra det åt dig utan extra kostnader.

09

Flera betalningsmedel

Oroa dig inte, förutom att vi har de bästa priserna accepterar vi kreditkort, betalkort och PayPal. Och som om det inte räckte erbjuder vi lokala betalningsmetoder.

10

Vi skyddar din webbplats

Om du vill kan vi säkra dina data och dina kunder med HTTPS. Dessutom eliminerar och bekämpar vi skadlig programvara, virus, phishing och spam.

Vi har den perfekta domänen för dig!

Sök domän

Skapa din webbplats på några minuter!

Utan behov av teknisk kunskap kan du ha webben för ditt företag eller ditt personliga varumärke som fungerar idag. Med webbskaparen av Neolo kan du ha den webbplats du alltid drömt om. Det är självadministrerat och mycket enkelt att redigera. Dessutom är den optimerad för alla typer av enheter, för Google och för sociala nätverk.

SKAPA MIN WEBBPLATS

Mer än 10 000 kunder från 79 länder litar på Neolo

Vanliga frågor

Varför välja Neolo?

+

Eftersom vi erbjuder garanti i alla våra tjänster, personlig uppmärksamhet och vi har mer än 17 års erfarenhet. Dessutom väljs vi av mer än 10 000 kunder från 50 länder. Vi tror på Internet som ett grundläggande behov, som en mänsklig rättighet som tillåter människor att uttrycka sig och växa personligen, ekonomiskt och andligt. Vi vill vara en del av ditt projekt och hjälpa dig att vara online med ditt eget personliga varumärke och / eller ditt företag.

Vad är en domän?

+

En domän är det unika och exklusiva namnet som ges till din webbplats på Internet så att en användare kan hitta dig.

Registrerar Neolo domäner?

+

Ja, vi registrerar många domäntillägg. Vissa är .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT. I dag .MOBI .REVIEWS .US .ES bland många andra. Vi arbetar också med specifika landstillägg: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU bland andra. Men du måste registrera dem själv i NIC i varje land och skaffa Neolo webbhotell. Om du behöver hjälp, låt oss veta så ger vi dig gärna en hand.

Vad är en webbhotell?

+

Webbhotell eller webbhotell är en tjänst som består av att hålla din webbplats igång på Internet 24 timmar på våra servrar. Varje gång någon går in på en webbplats får de faktiskt tillgång till servrarna hos en webbhotellleverantör. Dessutom kan du med Neolo ha alla e-postkonton du vill ha med din egen domän.

Vilken typ av webbhotellplan behöver jag?

+

Det beror. Det första du måste veta är om du kommer att använda databaser (ansvarig för att skapa applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, bloggar, kundvagnar etc. på din webbplats) Om ditt svar Om ja, rekommenderar vi plan 1 eller den obegränsade planen för Neolo. Men om din webbplats endast kommer att utvecklas i HTML, CSS, AJAX och inte kommer att använda databaser, är Plan 0 perfekt för dig. Det andra beslutet du måste fatta är om du kommer att vara värd för en domän (namn .COM .NET .ORG .COM.AR etc) eller flera. Om du behöver flera måste du välja Obegränsad plan, om det bara kommer att vara en domän så föreslår vi Plan 1.

Vi arbetar för att uppnå dessa åsikter

Vårt största nöje är att se våra användares projekt gå i uppfyllelse. När allt fungerar perfekt går vårt arbete obemärkt, men ditt sticker ut. Och det är det som är viktigt.

Jag har behärskat mitt gastronomiska projekt i Neolo, allt var enkelt och snabbt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi är kunder för 10 år sedan och vi skulle välja Neolo igen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jag väljer Neolo som värd för mina kunders webbplatser och jag har aldrig haft problem

Michelle Dure - Grafisk designer på Decero
Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION