WEB HOSTING ELEMENTOR

Hosting för Elementor snabbt, stabilt och med 24-timmars support i Sverige

Webbhotell specialiserat på Elementor, så att du kan skapa din WordPress-webbplats på ett enkelt och intuitivt sätt utan att behöva kunskap om webbdesign och programmering

  • En gång i månaden
  • Kvartals
  • Årligen 10% OFF
  • Enkelt, intuitivt och anpassningsbart
  • 24-timmars specialiserad support
  • 30 dagars garanti

Plan Premium 3

Maximera tillgängliga resurser för din webbplats

FÖRSTA BETALNING: SPARA 50%

244.96 kr / min

489.91 kr när du förnyar

Köp

Plan Premium 1

More memory and CPU power

FÖRSTA BETALNING: SPARA 50%

140.80 kr / min

281.60 kr när du förnyar

Köp

Obegränsad plan

Host unlimited WordPress websites

FÖRSTA BETALNING: SPARA 50%

59.62 kr / min

119.23 kr när du förnyar

Köp

Plan 1

Hantera din dynamiska webbplats och placera ditt varumärke

FÖRSTA BETALNING: SPARA 50%

28.93 kr / min

57.86 kr när du förnyar

Köp

Betalningsfaciliteter

Vi accepterar de viktigaste betalningsmedlen. Du behöver bara välja det du föredrar.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Why choose Elementor Hosting?

Wordpress

Benefits of choosing Neolo for your Elementor Hosting

icon

Neolo Cloud

Få din WordPress -webbplats att fungera för dig: Den kommer att vara online 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och betjäna dina användare och kunder tack vare Neolo Cloud internationella nätverk.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Sedan 2002 har mer än 10 000 kunder från 79 länder valt vårt webbhotell, särskilt från Sverigestars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Webbplats- och e -posthantering med cPanel

Easy and fast

CPanel -designen är lämplig för alla målgrupper och är den mest vänliga så att du har total kontroll över din webbplats, värd och domäner.

Autonomy

Skapa och hantera underdomäner, e-postkonton, besöksstatistik, applikationer och mycket mer.

Appar

Installera +200 applikationer - som WordPress eller Woocommerce - med bara tre klick. Använd Neolo Site Builder och skapa din webbplats utan behov av en designer.

cPanel

Dessutom kommer din webbplats att ha dessa egenskaper

Features

Neolo hosting servers features

Optimera min plats

Vanliga frågor

Varför passar Neolo mig?

Vårt uppdrag är att varje person eller företag kan förvandla sin idé till en webbplats. Vi hjälper dig att utveckla ditt personliga varumärke eller projekt, sälja online och publicera det innehåll du vill ha. Kort sagt, att bygga din digitala verksamhet. Vi älskar att ge snabb kundsupport av hög kvalitet, det är därför vi svarar 80% av förfrågningarna på mindre än en timme och vi har 9,5 / 10-betyg. Dessutom är våra servrar superstabila och vi erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Vi är en del av Open-Startups-rörelsen: vi offentliggör mätvärdena för kundtjänst och även servrarnas stabilitet. Varje vecka publicerar vi nya handledning, kurser, intervjuer med specialister och kunskapsguider så att du kan ta ditt företagande till nästa nivå.

Registrerar du domäner?

Ja, vi registrerar många domäntillägg, till exempel .com, .net, .org, .info, .biz, .co och .es.

Vi accepterar också landsspecifika (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), men de kommer måste registreras på egen hand i NIC i varje land. Om du behöver hjälp, låt oss veta så hjälper vi dig.

Vad är Wordpress Premium Hosting?

Premium WordPress Hosting är en typ av delad hostingtjänst som uteslutande är utformad för krävande webbplatser som kräver mer kraft än en webbplats i traditionell delad hosting. I detalj innehåller Premium WordPress Hosting mer RAM, mer processor, SSD, prioriterad teknisk support och gratis SSL-certifikat.

What Premium Hosting plan do I need?

Vi rekommenderar att du börjar med Premium Plan 1 och beroende på konsumtion av ditt konto kan du snabbt gå vidare till en högre plan.

Kan jag välja en webbhotellplan och sedan ändra den till en annan?

Ja, naturligtvis, när du vill kan du ändra.

Kommer jag att ha ett installationsprogram med ett klick?

Ja. I alla Premium Hosting-planer har du Softaculous som är det bästa på marknaden: Du väljer mellan de +200 applikationer som du vill installera, klicka på installera, berätta i vilken katalog du vill ha det och det är det, magi :)

Hur köper jag min värdplan?

Det är väldigt intuitivt: du väljer en plan, fyller i dina uppgifter och på din webbplats, gör betalningen, och det är det! När vi väl är ackrediterade skickar vi ett e-postmeddelande med all registreringsinformation så att du kan ladda din webbplats och konfigurera dina e-postkonton. Dessutom har du tillgång till handledning, videor och vårt tekniska team kommer att vara där för att hjälpa dig.

Migration: Jag är i en annan leverantör och vill byta till Neolo, kan du hjälpa mig?

Ja. Efter att du har köpt din webbhotell kommer vi att begära en fullständig säkerhetskopia (full kopia) av ditt cPanel- eller Plesk-konto i din tidigare leverantör för att kunna migrera det. Om du i din tidigare leverantör använde en annan kontrollpanel, berätta för oss och vi kommer att analysera om vi kan migrera den, om vi inte förklarar hur det görs är det vanligtvis inte komplicerat. Om du behöver överföra din domän till Neolo kan du också göra det när du köper din webbhotellplan eller din domänöverföring.

Jag har redan betalat. Hur lång tid tar det att registrera sig?

Betalningar som betalas kontant tar mellan 24 och 72 öppettider. Betalningar med elektroniska medel som kreditkort, betalkort och banköverföringar tar vanligtvis mindre än 24 timmar eller är omedelbara.

DNS: Vad är de? Vad är de? Är de vita etiketter?

DNS är namn på servrar som ansvarar för att ansluta personer som kommer in i din domän med servrarna på NEOLO.COM och innehållet som värdas på ditt webbhotellkonto. Våra DNS är: ns1.lineadns.com och ns2.lineadns.com. De är helt vita etiketter, så om ditt konto är en återförsäljare, VPS eller dedikerade servrar kan du också använda dem.

Finns det en gräns för antalet e-postmeddelanden som ska skickas?

Vi vill alla att e-postmeddelanden ska nå inkorgen, så skräppost är förbjudet. Du kan skicka upp till 150 e-postmeddelanden per timme, det är en mer än rimlig gräns och högre än andra leverantörer. När det gäller antalet e-postkonton som du kan skapa är de obegränsade och du kommer åt dem via ditt favorit e-postprogram, mobilenhet eller webmail.

Gör de säkerhetskopior?

Vi gör en fullständig säkerhetskopia av alla värdkonton upp till 2 GB hela per vecka och flyttar till ett annat datacenter. Vi rekommenderar dock att du också gör och laddar ner dina säkerhetskopior från din kontrollpanel.

Kommer jag att ha SSH?

Att tillhandahålla SSH för delad hosting är osäker och oklokt för webbhotellleverantörer, det är därför vi inte erbjuder det. Men om du anställer en VPS eller dedikerad server kan vi enkelt förse dig med SSH Root.

Accepterar du värd för onlinespel?

Inte för delad värd. Men om det är en Facebook-app måste du anställa en VPS. Om det är en spelserver så nej, vi erbjuder inte.

FAQ Pregunta Elementor #1

FAQ Pregunta Elementor #1

FAQ Pregunta Elementor #2

FAQ Pregunta Elementor #2

FAQ Pregunta Elementor #3

FAQ Pregunta Elementor #3

FAQ Pregunta Elementor #4

FAQ Pregunta Elementor #4

Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION