Välj det $ pais mest rekommenderade webbhotellet 2021

Vi guidar dig i allt du behöver för att starta och växa ditt företag från Sverige
Domain + obegränsat webbhotell + webbplatsbyggare + professionella e-postmeddelanden

  • En gång i månaden
  • Kvartals
  • Årligen 50% OFF
  • De por vida
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

Plan 1

Hantera din dynamiska webbplats och placera ditt varumärke

FÖRSTA BETALNING: SPARA 50%

29.38 kr / min

58.75 kr när du förnyar

Köp

Plan 0

Börja med grunderna för din start

FÖRSTA BETALNING: SPARA 50%

24.04 kr / min

48.07 kr när du förnyar

Köp

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

Sedan 2002 har mer än 10 000 kunder från 79 länder valt vårt webbhotell, särskilt från Sverigestars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Betalningsfaciliteter

Vi accepterar de viktigaste betalningsmedlen. Du behöver bara välja det du föredrar.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Fördelar ingår när du väljer Neolo

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Webbplats- och e -posthantering med cPanel

Easy and fast

CPanel -designen är lämplig för alla målgrupper och är den mest vänliga så att du har total kontroll över din webbplats, värd och domäner.

Autonomy

Skapa och hantera underdomäner, e-postkonton, besöksstatistik, applikationer och mycket mer.

Appar

Installera +200 applikationer - som WordPress eller Woocommerce - med bara tre klick. Använd Neolo Site Builder och skapa din webbplats utan behov av en designer.

cPanel

Dessutom kommer din webbplats att ha dessa egenskaper

Features

Neolo hosting servers features

Optimera min plats

Vanliga frågor

Varför passar Neolo mig?

Vårt uppdrag är att varje person eller företag kan förvandla sin idé till en webbplats. Vi hjälper dig att utveckla ditt personliga varumärke eller projekt, sälja online och publicera det innehåll du vill ha. Kort sagt, att bygga din digitala verksamhet. Vi älskar att ge snabb kundsupport av hög kvalitet, det är därför vi svarar 80% av förfrågningarna på mindre än en timme och vi har 9,5 / 10-betyg. Dessutom är våra servrar superstabila och vi erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Vi är en del av Open-Startups-rörelsen: vi offentliggör mätvärdena för kundtjänst och även servrarnas stabilitet. Varje vecka publicerar vi nya handledning, kurser, intervjuer med specialister och kunskapsguider så att du kan ta ditt företagande till nästa nivå.

Vad är en domän?

Domänen är det unika och exklusiva namnet som ges till din webbplats på Internet så att en användare kan hitta dig. Till exempel: Neolo.com, Facebook.com och Google.com är domännamn

Registrerar du domäner?

Ja, vi registrerar många domäntillägg, till exempel .com, .net, .org, .info, .biz, .co och .es.

Vi accepterar också landsspecifika (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), men de kommer måste registreras på egen hand i NIC i varje land. Om du behöver hjälp, låt oss veta så hjälper vi dig.

Vad är webbhotell?

Webbhotell - eller webbhotell - är en tjänst som håller din webbplats igång 24 timmar från våra servrar. Varje gång någon går in på en webbplats har de faktiskt tillgång till servrarna hos en webbhotellleverantör.

Förutom värd erbjuder vår tjänst dig din egen domän och obegränsade e-postkonton.

Vilken webbhotellplan behöver jag?

Det beror på. Det första du måste veta är om du kommer att använda databaser som är ansvariga för att applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, bloggar, kundvagnar etc. fungerar på din webbplats. Om ja, rekommenderar vi Plan 1 eller Unlimited Plan. Å andra sidan, om din webbplats endast kommer att utvecklas i HTML, CSS eller AJAX och inte kommer att använda databaser, kommer Plan 0 att vara perfekt. Ett annat beslut du måste fatta är om du bara kommer att vara värd för en eller flera domäner. Om det bara finns en föreslår vi Plan 1, men om du behöver flera är Unlimited-planen för dig. Å andra sidan, om du förväntar dig att vara värd för en webbplats med mer än 1 GB konsumtion - till exempel en WordPress med flera hundra dagliga besök, många plugins och ett tungt tema - föreslår vi en Premium-plan.

Kan jag välja en webbhotellplan och sedan ändra den till en annan?

Ja, naturligtvis, när du vill kan du ändra. Vi föreslår dock att du ursprungligen väljer Obegränsad Plan eller Plan 1, som är bästsäljaren.

Kommer jag att ha ett installationsprogram med ett klick?

Ja. I din webbhotell Plan Unlimited eller Plan 1 har du Softaculous som är det bästa på marknaden: Du väljer mellan de +200 applikationer som du vill installera, du klickar på installation, du säger det i vilken katalog du vill ha det och redo, magi :)

Gör du webbdesign?

Vi rekommenderar att du anställer den obegränsade planen som Neolo Builder har, en skapare av superenkla och professionella webbplatser. Om ditt projekt är mycket större, kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Kommer jag att ha förutbestämda mallar?

Den obegränsade planen innehåller flera obegränsade mallar. Google är också en bra resultatkälla.

Hur köper jag min värdplan?

Det är väldigt intuitivt: du väljer en plan, fyller i dina uppgifter och på din webbplats, gör betalningen, och det är det! När vi väl är ackrediterade skickar vi ett e-postmeddelande med all registreringsinformation så att du kan ladda din webbplats och konfigurera dina e-postkonton. Dessutom har du tillgång till handledning, videor och vårt tekniska team kommer att vara där för att hjälpa dig.

Migration: Jag är i en annan leverantör och vill byta till Neolo, kan du hjälpa mig?

Säker! Efter att du har köpt ditt webbhotell kommer vi att be dig om en fullständig säkerhetskopia (fullständig kopia) av ditt cPanel- eller Plesk-konto för att migrera det. Om du använde en annan kontrollpanel i din tidigare leverantör, berätta för oss så analyserar vi om vi kan migrera den. Om vi inte förklarar hur det görs är det vanligtvis inte komplext. Om du behöver överföra din domän till Neolo kan du också göra det när du köper din webbhotellplan eller din domänöverföring.

Jag har redan betalat. Hur lång tid tar det att registrera sig?

Betalningar som betalas kontant tar mellan 24 och 72 öppettider. Betalningar med elektroniska medel som kreditkort, betalkort och banköverföringar tar vanligtvis mindre än 24 timmar eller är omedelbara.

DNS: Vad är de? Vad är de? Är de vita etiketter?

DNS är namn på servrar som ansvarar för att ansluta personer som kommer in i din domän med servrarna på NEOLO.COM och innehållet som värdas på ditt webbhotellkonto. Våra DNS är: ns1.lineadns.com och ns2.lineadns.com. De är helt vita etiketter, så om ditt konto är en återförsäljare, VPS eller dedikerade servrar kan du också använda dem.

Finns det en gräns för antalet e-postmeddelanden som ska skickas?

Vi vill alla att e-postmeddelanden ska nå inkorgen, så skräppost är förbjudet. Du kan skicka upp till 150 e-postmeddelanden per timme, det är en mer än rimlig gräns och högre än andra leverantörer. När det gäller antalet e-postkonton som du kan skapa är de obegränsade och du kommer åt dem via ditt favorit e-postprogram, mobilenhet eller webmail.

Gör de säkerhetskopior?

Vi gör en fullständig säkerhetskopia av alla värdkonton upp till 2 GB hela per vecka och flyttar till ett annat datacenter. Vi rekommenderar dock att du också gör och laddar ner dina säkerhetskopior från din kontrollpanel.

Kommer jag att ha SSH?

Att tillhandahålla SSH för delad hosting är osäker och oklokt för webbhotellleverantörer, det är därför vi inte erbjuder det. Men om du anställer en VPS eller dedikerad server kan vi enkelt förse dig med SSH Root.

Accepterar du värd för onlinespel?

Inte för delad värd. Men om det är en Facebook-app måste du anställa en VPS. Om det är en spelserver så nej, vi erbjuder inte.

Hur lång tid tar det att inrätta en ny webbhotell i Neolo?

Registreringen och konfigurationen av en ny webbplats, webbhotell och professionella e-postmeddelanden, är omedelbar.

Den anser att betalningar med kredit- och betalkort är omedelbara, men det kan ta upp till 72 timmar för andra betalningsmedel.

Därför rekommenderar vi att du betalar med kredit- eller betalkort eftersom aktiveringen sker automatiskt, det finns ingen mänsklig intervention :).

Vad är professionella e-postmeddelanden?

Genom att anställa din Neolo Hosting-plan ger vi dig obegränsade professionella e-postkonton.

Du kan lagra alla e-postmeddelanden du vill ha.

Öppna ditt professionella e-postkonto av typen name@company.com från din mobila enhet, din dator och din surfplatta.

Vad är MySQL-databaser?

MySQL-databaser används för att din webbplats ska ha en blogg, ett forum eller till och med installera applikationer som WordPress, Joomla, Magento, bland andra.

För den lilla skillnaden i pengar mellan Plan 0 och Plan 1 rekommenderar vi att du anställer en webbhotellplan med MySQL-databaser.

Kan jag överföra min domän eller webbhotell till Neolo?

Yes! Varje månad migrerar hundratals webbplatser till Neolo.

Om du har en kopia eller säkerhetskopia av din webbplats kan du skicka den till oss så visar vi den i Neolo. Annars kan du ladda upp din webbplats från grunden eller kontakta vårt tekniska team och vi gör migreringen när det är möjligt :).

Erbjuder Neolo ett verktyg för att skapa webbsidor?

Yes! Vi erbjuder dig Neolo Builder som är en superenkel webbskapare: Du väljer en webbdesign och du slutför innehållet.

Du kan också skapa din webbplats med WordPress: Du kan installera den med 1 klick från Neolo cPanel.

Vi erbjuder också handledning, hjälpguider för att bättre hjälpa dig.

Jag har en domän i en annan leverantör: Kan jag vara värd för domänen i Neolo?

Ja, naturligtvis.

Du kan ha domänen i det företag du vill ha och värd i Neolo, och vice versa.

Ska jag hyra domän och värd i Neolo?

Ja, absolut.

Du bör alltid anställa allt från samma leverantör.

Om du har några frågor är det alltid bättre att ta itu med endast en leverantör :).

Kan jag ladda upp planen när min webbplats växer?

Ja, helt.

Det är därför vi rekommenderar att du börjar med en delad värdplan: Plan 0, Plan 1 eller Obegränsad plan, och om din webbplats växer i trafik- och konsumtionsresurser kan du alltid uppgradera till en Premium Hosting-plan.

Kan jag installera en e-handel i Neolo?

Ja. Vi rekommenderar att du använder WordPress med WooCommerce-plugin, för det är det mest tillrådliga är Plan 1 eller en Premium Hosting-plan för WordPress.

Vad är åsikter från värdgivaren i $ land?

Fram till idag leder Neolo rankningen av värdefulla åsikter i $ land med betygsättningen "Utmärkt".

Du kan se yttrandena här: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION