Snabb, säker och 24/7 teknisk support Sverige webbhotell

Domän + obegränsad värd + webbplats + professionell post

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • VIP priority support
  • Servers Uptime 99.999%
  • 30 days moneyback

Obegränsad plan

Optimiza tu negocio y crece en<br>dominios ilimitados.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

29.59 kr / min

59.18 kr när du förnyar

Köp

Plan 0

Start with a static website.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

12.64 kr / min

25.28 kr när du förnyar

Köp

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Exclusive benefits

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Mer än 10 000 kunder från 79 länder litar på Neolostars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

säkerhet

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimera min plats

Vanliga frågor

Varför passar Neolo mig?

Vi har funnits på marknaden sedan 2002. Vi hjälper redan tiotusentals människor och organisationer att förvandla sina idéer och projekt till webbplatser som arbetar dygnet runt. Vi tror på Internet som ett grundläggande behov, som en mänsklig rättighet, det är det som tillåter människor att uttrycka sig för världen och växa personligen, ekonomiskt och andligt, så vi vill vara en del av ditt projekt och hjälpa dig att vara online med ditt eget namn på Internet . Vi har servrar i flera länder, kunder över hela världen och till skillnad från andra företag, serveras NEOLO.COM fortfarande av sina ägare. Våra viktigaste investerare är våra kunder, var och en, som stöder oss och tillåter oss att fortsätta växa med dem. Vi vill att ditt projekt ska växa och alltid fungera, så vi vill vara din webbhotellleverantör i Sverige.

Vad är en domän?

Domänen är det namn som vi kallar webbplatser, till exempel NEOLO.COM FACEBOOK.COM GOOGLE.COM är domännamn.

Registrerar du domäner?

Ja. Vi registrerar många domänutvidgningar, vissa är .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT. I dag .MOBI .REVIEWS .US .ES bland många andra. Vi accepterar också de från specifika länder: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU bland andra. Men du måste registrera dem på egen hand i NIC i varje land och köpa webbhotell hos oss. Om du behöver hjälp, låt oss veta så ger vi dig en hand.

Vad är webbhotell?

Web hosting or website hosting is a service that consists of keeping your website running online 24 hours on our servers. Every time someone enters a website, they are actually accessing the servers of a web hosting provider. In addition to websites, we provide web hosting so you can have all the email accounts you want with your own domain.

Vilken webbhotellplan behöver jag?

Det beror. Det första du måste veta är om du ska använda databaser, som är ansvariga för att köra applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, bloggar, kundvagnar etc. på din webbplats. I detta fall rekommenderar vi plan 1 eller obegränsad plan. Men om din webbplats endast kommer att utvecklas i HTML, CSS, AJAX och inte kommer att använda databaser, är Plan 0 perfekt. Det andra beslutet du måste fatta är om du kommer att vara värd för en domän (namn .COM .NET .ORG .COM.AR etc) eller flera. Om du behöver flera måste du välja Obegränsad plan, om det bara kommer att vara en domän så föreslår vi Plan 1.

Kan jag välja en webbhotellplan och sedan ändra den till en annan?

Ja, naturligtvis, när du vill kan du ändra. Vi föreslår dock att du ursprungligen väljer Obegränsad Plan eller Plan 1, som är bästsäljaren.

Kommer jag att ha ett installationsprogram med ett klick?

Ja. I din webbhotell Plan Unlimited eller Plan 1 har du Softaculous som är det bästa på marknaden: Du väljer mellan de +200 applikationer som du vill installera, du klickar på installation, du säger det i vilken katalog du vill ha det och redo, magi :)

Gör du webbdesign?

Vi rekommenderar att du anställer den obegränsade planen som Neolo Builder har, en skapare av superenkla och professionella webbplatser. Om ditt projekt är mycket större, kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Kommer jag att ha förutbestämda mallar?

Den obegränsade planen innehåller flera obegränsade mallar. Google är också en bra resultatkälla.

Hur köper jag min värdplan?

Det är superlätt. Du väljer en plan, fyller i dina uppgifter och dina webbplatser, betalar och när en gång har ackrediterats skickar vi ett e-postmeddelande med alla registreringsdata så att du kan ladda upp din webbplats och konfigurera dina e-postkonton. Du har också tillgång till självstudier, videor och olika hjälpmedel. Och även till våra tekniker för alla frågor du har.

Migration: Jag är i en annan leverantör och vill byta till Neolo. Kan du hjälpa mig?

Ja. Efter att du har köpt din webbhotell kommer vi att begära en fullständig säkerhetskopia av ditt cPanel- eller Plask-konto i din tidigare leverantör för att migrera det. Om du i din tidigare leverantör använde en annan kontrollpanel, berätta för oss och vi analyserar om vi kan migrera den, men vi förklarar hur det görs, det är vanligtvis inte komplicerat. Om du behöver överföra din domän till Neolo kan du också göra det när du köper din webbhotellplan eller din domänöverföring.

Jag har redan betalat. Hur lång tid tar det att registrera sig?

Betalningar som betalas kontant tar mellan 24 och 72 öppettider. Betalningar med elektroniska medel som kreditkort, betalkort och banköverföringar tar vanligtvis mindre än 24 timmar eller är omedelbara.

DNS: Vad är de? Vad är de? Är de vita etiketter?

DNS är namn på servrar som ansvarar för att ansluta personer som kommer in i din domän med servrarna på NEOLO.COM och innehållet som värdas på ditt webbhotellkonto. Våra DNS är: ns1.lineadns.com och ns2.lineadns.com. De är helt vita etiketter, så om ditt konto är en återförsäljare, VPS eller dedikerade servrar kan du också använda dem.

Finns det en gräns för antalet e-postmeddelanden som ska skickas?

Vi vill alla att e-postmeddelanden ska nå inkorgen, så skräppost är förbjudet. Du kan skicka upp till 150 e-postmeddelanden per timme, det är en mer än rimlig gräns och högre än andra leverantörer. När det gäller antalet e-postkonton som du kan skapa är de obegränsade och du kommer åt dem via ditt favorit e-postprogram, mobilenhet eller webmail.

Gör de säkerhetskopior?

Vi gör en fullständig säkerhetskopia av alla värdkonton upp till 2 GB hela per vecka och flyttar till ett annat datacenter. Vi rekommenderar dock att du också gör och laddar ner dina säkerhetskopior från din kontrollpanel

Kommer jag att ha SSH?

Att tillhandahålla SSH i en delad hosting är osäker och det är en oönskad praxis för webbhotellleverantörer, så vi tillhandahåller inte SSH i delad hosting, men om du anlitar en VPS eller en dedikerad server kan vi tillhandahålla SSH Root.

Accepterar du värd för onlinespel?

Inte för delad värd. Men om det är en Facebook-app måste du anställa en VPS. Om det är en spelserver så nej, vi erbjuder inte.

Hur lång tid tar det att inrätta en ny webbhotell i Neolo?

Registreringen och konfigurationen av en ny webbplats, webbhotell och professionella e-postmeddelanden, är omedelbar.

Den anser att betalningar med kredit- och betalkort är omedelbara, men det kan ta upp till 72 timmar för andra betalningsmedel.

Därför rekommenderar vi att du betalar med kredit- eller betalkort eftersom aktiveringen sker automatiskt, det finns ingen mänsklig intervention :).

Vad är professionella e-postmeddelanden?

Genom att anställa din Neolo Hosting-plan ger vi dig obegränsade professionella e-postkonton.

Du kan lagra alla e-postmeddelanden du vill ha.

Öppna ditt professionella e-postkonto av typen name@company.com från din mobila enhet, din dator och din surfplatta.

Vad är MySQL-databaser?

MySQL-databaser används för att din webbplats ska ha en blogg, ett forum eller till och med installera applikationer som WordPress, Joomla, Magento, bland andra.

För den lilla skillnaden i pengar mellan Plan 0 och Plan 1 rekommenderar vi att du anställer en webbhotellplan med MySQL-databaser.

Kan jag överföra min domän eller webbhotell till Neolo?

Yes! Varje månad migrerar hundratals webbplatser till Neolo.

Om du har en kopia eller säkerhetskopia av din webbplats kan du skicka den till oss så visar vi den i Neolo. Annars kan du ladda upp din webbplats från grunden eller kontakta vårt tekniska team och vi gör migreringen när det är möjligt :).

Erbjuder Neolo ett verktyg för att skapa webbsidor?

Yes! Vi erbjuder dig Neolo Builder som är en superenkel webbskapare: Du väljer en webbdesign och du slutför innehållet.

Du kan också skapa din webbplats med WordPress: Du kan installera den med 1 klick från Neolo cPanel.

Vi erbjuder också handledning, hjälpguider för att bättre hjälpa dig.

Jag har en domän i en annan leverantör: Kan jag vara värd för domänen i Neolo?

Ja, naturligtvis.

Du kan ha domänen i det företag du vill ha och värd i Neolo, och vice versa.

Ska jag hyra domän och värd i Neolo?

Ja, absolut.

Du bör alltid anställa allt från samma leverantör.

Om du har några frågor är det alltid bättre att ta itu med endast en leverantör :).

Kan jag ladda upp planen när min webbplats växer?

Ja, helt.

Det är därför vi rekommenderar att du börjar med en delad värdplan: Plan 0, Plan 1 eller Obegränsad plan, och om din webbplats växer i trafik- och konsumtionsresurser kan du alltid uppgradera till en Premium Hosting-plan.

Rekommenderas Neolo?

Vi är på marknaden sedan 2002.

Vi har mer än 10 000 kunder från 50 länder.

Förutom att ägna oss åt Hosting, älskar vi att gå till digitala marknadsföringsevenemang, ge utbildningar, workshops och samtal så att du alltid kommer att se oss vid teknikevenemang, vi är de enda som är så öppna för samhället. Om vi inte var utmärkta kunde vi inte göra det.

Kan jag installera en e-handel i Neolo?

Ja. Vi rekommenderar att du använder WordPress med WooCommerce-plugin, för det är det mest tillrådliga är Plan 1 eller en Premium Hosting-plan för WordPress.

Vad är åsikter från värdgivaren i $ land?

Fram till idag leder Neolo rankningen av värdefulla åsikter i $ land med betygsättningen "Utmärkt".

Du kan se yttrandena här: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION