Rask, sikker og 24/7 teknisk support Noreg webhotell

Vi veileder deg i alt du trenger for å starte og utvide virksomheten din fra Noreg
Domain + ubegrenset webhotell + nettstedbygger + profesjonelle e-poster

  • Månedlig
  • Kvartalsvis
  • Årlig 50% OFF
  • De por vida
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

Plan 1

Administrer ditt dynamiske nettsted og plasser merkevaren din

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

29.55 NOK / min

59.10 NOK når du fornyer

Kjøp

Plan 0

Start med det grunnleggende for oppstarten

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

24.18 NOK / min

48.36 NOK når du fornyer

Kjøp

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

Siden 2002 har mer enn 10 000 klienter fra 79 land valgt vårt webhotell, spesielt fra Noregstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Betalingsmuligheter

Vi aksepterer de viktigste betalingsmåtene. Du trenger bare å velge det du foretrekker.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Fordeler inkludert når du velger Neolo

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Administrasjon av nettsteder og e -post med cPanel

Easy and fast

CPanel -designen er egnet for alle målgrupper og er den mest vennlige, slik at du har full kontroll over nettstedet ditt, hosting og domener.

Autonomy

Opprett og administrer underdomener, e-postkontoer, besøksstatistikk, applikasjoner og mye mer.

Apper

Installer +200 applikasjoner - som WordPress eller Woocommerce - med bare tre klikk. Bruk Neolo Site Builder og opprett nettstedet ditt uten behov for en designer.

cPanel

I tillegg vil nettstedet ditt ha disse egenskapene

Features

Neolo hosting servers features

Optimaliser nettstedet mitt

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor passer Neolo meg?

Vårt oppdrag er at enhver person eller selskap kan gjøre ideen sin om til et nettsted. Vi hjelper deg med å utvikle ditt personlige merke eller prosjekt, selge online og publisere innholdet du ønsker. Kort sagt, for å bygge din digitale virksomhet. Vi elsker å tilby rask kundestøtte av høy kvalitet, det er derfor vi svarer på 80% av henvendelsene på mindre enn 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. I tillegg er serverne våre superstabile, og vi tilbyr 30 dagers pengene tilbake-garanti. Vi er en del av Open-Startups-bevegelsen: vi offentliggjør kundeservicemålingene og også stabiliteten til serverne. Hver uke publiserer vi nye veiledninger, kurs, intervjuer med spesialister og kunnskapsguider, slik at du kan ta ditt entreprenørskap til neste nivå.

Hva er et domene?

Domenet er det unike og eksklusive navnet som blir gitt til nettstedet ditt på Internett, slik at en bruker kan finne deg. For eksempel: Neolo.com, Facebook.com og Google.com er domenenavn

Registrerer du domener?

Ja, vi registrerer mange domenetillegg, for eksempel .com, .net, .org, .info, .biz, .co og .es, blant andre.

Vi godtar også landsspesifikke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), men de vil må registreres alene i NIC i hvert land. Hvis du trenger hjelp, gi oss beskjed, så hjelper vi deg.

Hva er webhotell?

Webhotell - eller hosting av nettsteder - er en tjeneste som holder nettstedet ditt i drift 24 timer fra våre servere. Hver gang noen kommer inn på et nettsted, får de faktisk tilgang til serverne til en webhotellleverandør.

I tillegg til hosting, gir vår tjeneste deg ditt eget domene og ubegrensede e-postkontoer.

Hvilken webhotellplan trenger jeg?

Det kommer an på. Det første du må vite er om du vil bruke databaser, som er ansvarlige for å få applikasjoner som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, blogger, handlekurver osv. Til å fungere på nettstedet ditt. Hvis ja, anbefaler vi Plan 1 eller Unlimited Plan. På den annen side, hvis nettstedet ditt bare blir utviklet i HTML, CSS eller AJAX og ikke vil bruke databaser, vil Plan 0 være perfekt. En annen beslutning du må ta er om du bare skal være vert for ett domene, eller flere. Hvis det bare er en, foreslår vi Plan 1, men hvis du trenger flere, er den ubegrensede planen noe for deg. På den annen side, hvis du forventer å være vert for et nettsted med mer enn 1 GB forbruk - for eksempel en WordPress med flere hundre daglige besøk, mange plugins og et tungt tema - foreslår vi en Premium-plan.

Kan jeg velge en webhotellplan og deretter endre den til en annen?

Ja, selvfølgelig, når du vil kan du endre. Vi foreslår imidlertid at du først velger Ubegrenset plan eller Plan 1, som er bestselgerne.

Vil jeg ha et installasjonsprogram med ett klikk?

Ja. I webhotellet Plan Unlimited eller Plan 1 vil du ha Softaculous som er det beste i markedet: Du velger mellom +200 applikasjonene du vil installere, du klikker på installasjon, du forteller den i hvilken katalog du vil ha den og klar, magi :)

Lager du webdesign?

Vi anbefaler deg å ansette den ubegrensede planen som Neolo Builder har, en skaper av superenkle og profesjonelle nettsteder. Hvis prosjektet ditt er mye større, kan du kontakte oss for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

Vil jeg ha forhåndsinnstilte maler?

Den ubegrensede planen inneholder flere ubegrensede maler. Google er også en god kilde til resultater.

Hvordan kjøper jeg vertsplanen min?

Det er veldig intuitivt: du velger en plan, fyller ut detaljene dine og de på nettstedet ditt, betaler, og det er det! Når vi er godkjent, sender vi deg en e-post med alle registreringsdataene, slik at du kan laste inn nettstedet ditt og konfigurere e-postkontoer. I tillegg vil du ha tilgang til opplæringsprogrammer, videoer, og vårt tekniske team vil være der for å hjelpe deg.

Migrasjon: Jeg er i en annen leverandør og vil bytte til Neolo, kan du hjelpe meg?

Sikker! Etter å ha kjøpt webhotellet ditt, vil vi be deg om full sikkerhetskopi (fullstendig kopi) av cPanel- eller Plesk-kontoen din for å overføre den. Hvis du brukte et annet kontrollpanel i din forrige leverandør, fortell oss, og vi vil analysere om vi kan migrere det. Hvis vi ikke forklarer hvordan det gjøres, er det vanligvis ikke komplekst. I tilfelle du trenger å overføre domenet ditt til Neolo, kan du også gjøre det når du kjøper et webhotellabonnement eller en domeneoverføring.

Jeg har allerede betalt. Hvor lang tid tar det å registrere seg?

Betalinger utført i kontanter tar mellom 24 og 72 arbeidstider. Betalinger med elektroniske midler som kredittkort, debetkort og bankoverføringer tar vanligvis mindre enn 24 timer eller er øyeblikkelig.

DNS: Hva er de? Hva er de? Er de hvite etiketter?

DNS er navn på servere som er ansvarlige for å koble personer som kommer inn i domenet ditt med serverne til NEOLO.COM og innholdet som er vert på webhotellkontoen din. Vårt DNS er: ns1.lineadns.com og ns2.lineadns.com. De er helt hvite etiketten, så hvis kontoen din er en forhandler, VPS eller dedikerte servere, kan du også bruke dem.

Er det en grense for antall e-postmeldinger du vil sende?

Vi ønsker alle at e-postmeldinger skal nå innboksen, så spam er forbudt. Du kan sende opptil 150 e-poster i timen, det er en mer enn rimelig grense og høyere enn resten av leverandørene. Når det gjelder antall e-postkontoer du kan opprette, er de ubegrensede, og du får tilgang til dem gjennom ditt favoritt e-postprogram, mobilenhet eller webmail.

Gjør de sikkerhetskopier?

Vi tar en full sikkerhetskopi av alle hostingkontoer opptil 2 GB full per uke og flytter det til et annet datasenter. Vi anbefaler imidlertid at du også lager og laster ned sikkerhetskopiene fra kontrollpanelet.

Vil jeg ha SSH?

Å tilby SSH på delt hosting er usikker og uklok praksis for webhotellleverandører, det er derfor vi ikke tilbyr det. Men hvis du leier en VPS eller dedikert server, kan vi enkelt gi deg SSH Root.

Godtar du hosting for online spill?

Ikke for delt hosting. Men hvis det er en Facebook-app, må du leie en VPS. Hvis det er en spillserver så nei, vi tilbyr ikke.

Hvor lang tid tar det å sette opp en ny Hosting i Neolo?

Registreringen og konfigurasjonen av et nytt nettsted, webhotell og profesjonelle e-poster, er øyeblikkelig.

Den vurderer at betaling med kredittkort og debetkort er øyeblikkelig, men det kan ta opptil 72 timer før de andre betalingsmidlene blir påvirket.

Derfor anbefaler vi deg å betale med kreditt- eller debetkort fordi aktiveringen er automatisk, det er ingen menneskelig inngripen :).

Hva er profesjonelle e-poster?

Ved å ansette din Neolo Hosting-plan, gir vi deg ubegrensede profesjonelle e-postkontoer.

Du kan lagre alle e-postene du ønsker.

Få tilgang til den profesjonelle e-postkontoen din av typen navn@company.com fra din mobile enhet, datamaskinen og nettbrettet.

Hva er MySQL-databaser?

MySQL-databaser brukes for å tillate at nettstedet ditt har en blogg, et forum eller til og med installerer applikasjoner som WordPress, Joomla, Magento, blant andre.

På grunn av den lille forskjellen i penger mellom Plan 0 og Plan 1, anbefaler vi deg å leie en webhotellplan med MySQL-databaser.

Kan jeg overføre mitt domene eller webhotell til Neolo?

Ja! Hver måned migrerer hundrevis av nettsteder til Neolo.

Hvis du har en kopi eller sikkerhetskopi av nettstedet ditt, kan du sende det til oss og distribuere det til Neolo Ellers kan du laste opp nettstedet ditt fra bunnen av eller kontakte vårt tekniske team, og vi utfører overføringen når det er mulig :).

Tilbyr Neolo meg et verktøy for oppretting av nettsider?

Ja! Vi tilbyr deg Neolo Builder som er en superenklet nettoppbygger: Du velger en webdesign og fullfører innholdet.

Du kan også opprette nettstedet ditt med WordPress: Du kan installere det med 1 klikk fra Neolo cPanel.

Vi tilbyr også veiledninger, hjelpeguider for bedre å hjelpe deg.

Jeg har et domene i en annen leverandør: Kan jeg være vertskap for domenet i Neolo?

Ja, selvfølgelig.

Du kan ha domenet i selskapet du ønsker og Hosting i Neolo, og omvendt.

Bør jeg leie domene og hosting i Neolo?

Ja, absolutt.

Du bør alltid ansette alt fra samme leverandør.

I tilfelle du har spørsmål, er det alltid bedre å ta kontakt med bare en leverandør :).

Kan jeg laste opp planen etter hvert som nettstedet mitt vokser?

Ja, helt.

Derfor anbefaler vi at du starter med en delt hostingplan: Plan 0, Plan 1 eller Ubegrenset plan, og hvis nettstedet ditt vokser i trafikk- og forbruksressurser, kan du alltid oppgradere til en Premium Hosting-plan.

Kan jeg installere en e-handel i Neolo?

Ja. Vi anbefaler å bruke WordPress med WooCommerce-pluginen, for det er det som er mest tilrådelig Plan 1 eller en Premium Hosting-plan for WordPress.

Hva er meningene om vertskapet i $ land?

Fram til i dag leder Neolo rangeringen av hosting-meninger i $ land med rangering som “Utmerket”.

Du kan se meningene her: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON