Registrer domenet ditt med identitetsbeskyttelse:

Hvorfor ansette domenenavnsbeskyttelse?

Fordi alle har tilgang til dataene til eieren av et domene, er det derfor det er viktig å beskytte dine personlige data mot identitetstyveri, spam og mulig hacking.

Ta vare på dine personlige data

Slik at ingen henter registreringsdataene til domenet ditt.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blokker angripere

De fleste angrep på domener og nettsteder gjøres ved å kjenne dataene til eieren og registranten av domenet. Det er viktig at du holder angriperne borte!

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor passer Neolo meg?

+

Erfaring: Vi har vært i markedet siden 2002. Stabilitet: Vi metter ikke servere og vi har god tid på nettet. Tilpasning: Vi svarer på 7 av 10 spørsmål på under 1 time, mye raskere enn noen annen hosting. Eierne er en del av personalet. 10.000 kunder fra 50 land stoler på oss. Alle planer har Cloudlinux: Vi innkapsler hver webside slik at overbelastningen på den ene ikke skader de andre. Vi overvåker 24 timer.

Og viktigst av alt: Vi hjelper titusenvis av mennesker og organisasjoner med å gjøre deres ideer og prosjekter om til nettsteder som jobber 24 timer i døgnet. Vi tror på Internett som et grunnleggende behov, som en menneskerettighet, det er det som gjør at folk kan uttrykke seg for verden og vokse personlig, økonomisk og åndelig, så vi vil være en del av prosjektet ditt og hjelpe deg å være online med ditt eget navn på Internett . Vi har servere i flere land, kunder i hele Latin-Amerika, og i motsetning til andre selskaper fortsetter NEOLO.COM av sine eiere. Vi var den første leverandøren i Latin-Amerika som ga ubegrenset webhotell i 2010. Våre viktigste investorer er våre kunder, hver og en, som støtter oss og lar oss fortsette å vokse med dem. Vi ønsker at prosjektet ditt skal vokse og alltid skal fungere, så vi ønsker å være din webhotellleverandør i Noreg.

Hvorfor har alle tilgang til domenenavnsregistranter?

+

Fordi Whois-katalogen er en offentlig database med data fra domeneeiere over hele verden. Med ID Privacy Protect kan du skjule dataene dine for å oppnå større personvern og sikkerhet.

Og hva skjer med virksomheten min? Jeg vil at klientene mine skal finne meg

+

Kundene dine kan fortsette å finne deg fordi de vil se informasjonen du vil vise på nettstedet ditt, men ingen har tilgang til WhoIs-katalogdataene dine.

Hvordan fungerer personvern-IDen for domener?

+

Instead of showing your data, we show the data of "Domain by Proxy", our partner that will act as a layer of protection of your personal data.

Hva er fordelene med ID Privacy Protect?

+

Du vil være mer beskyttet mot mulig identitetstyveri, spam til din personlige konto og forsøk på angrep eller tyveri av domene.

Vi jobber for å oppnå disse meningene

Vår største glede er å se brukernes prosjekter bli til virkelighet. Når alt fungerer perfekt, blir arbeidet vårt ubemerket, men ditt skiller seg ut. Og det er det som betyr noe.

Jeg har mestring av mitt gastronomiske prosjekt i Neolo, alt var enkelt og raskt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi er kunder for 10 år siden, og vi ville valgt Neolo igjen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jeg velger Neolo som vert for kundenes nettsteder, og jeg har aldri hatt noe problem

Michelle Dure - Grafisk designer hos Decero

Mer enn 10 000 kunder fra 50 land stoler på Neolo

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON