Registrer domenet ditt med identitetsbeskyttelse:

Hvorfor ansette domenenavnsbeskyttelse?

Fordi alle har tilgang til dataene til eieren av et domene, er det derfor det er viktig å beskytte dine personlige data mot identitetstyveri, spam og mulig hacking.

Ta vare på dine personlige data

Slik at ingen henter registreringsdataene til domenet ditt.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blokker angripere

De fleste angrep på domener og nettsteder gjøres ved å kjenne dataene til eieren og registranten av domenet. Det er viktig at du holder angriperne borte!

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor passer Neolo meg?

+

Vårt oppdrag er at enhver person eller selskap kan gjøre ideen sin om til et nettsted. Vi hjelper deg med å utvikle ditt personlige merke eller prosjekt, selge online og publisere innholdet du ønsker. Kort sagt, for å bygge din digitale virksomhet. Vi elsker å tilby rask kundestøtte av høy kvalitet, det er derfor vi svarer på 80% av henvendelsene på mindre enn 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. I tillegg er serverne våre superstabile, og vi tilbyr 30 dagers pengene tilbake-garanti. Vi er en del av Open-Startups-bevegelsen: vi offentliggjør kundeservicemålingene og også stabiliteten til serverne. Hver uke publiserer vi nye veiledninger, kurs, intervjuer med spesialister og kunnskapsguider, slik at du kan ta ditt entreprenørskap til neste nivå.

Hvorfor har alle tilgang til domenenavnsregistranter?

+

Fordi Whois-katalogen er en offentlig database med data fra domeneeiere over hele verden. Med ID Privacy Protect kan du skjule dataene dine for å oppnå større personvern og sikkerhet.

Og hva skjer med virksomheten min? Jeg vil at klientene mine skal finne meg

+

Kundene dine kan fortsette å finne deg fordi de vil se informasjonen du vil vise på nettstedet ditt, men ingen har tilgang til WhoIs-katalogdataene dine.

Hvordan fungerer personvern-IDen for domener?

+

I stedet for å vise dataene dine, viser vi dataene til "Domain by Proxy", vår partner som vil fungere som et beskyttelseslag for dine personopplysninger.

Hva er fordelene med ID Privacy Protect?

+

Du vil være mer beskyttet mot mulig identitetstyveri, spam til din personlige konto og forsøk på angrep eller tyveri av domene.

Siden 2002 har mer enn 10 000 klienter fra 79 land valgt vårt webhotell, spesielt fra Noreg

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON