Hosting yang cepat, selamat dan 24 jam sokongan teknikal dalam Malaysia

Kami menawarkan perkhidmatan dengan kelajuan yang hebat, perkhidmatan pelanggan pada setiap masa, harga yang mudah dan jaminan kualiti.

MENGETAHUI LEBIH LANJUT
5star Kedudukan: Cemerlang. Berdasarkan pendapat +400 daripada pelanggan sebenar

Perkhidmatan kami:

Domain

Domain

Pilih nama domain yang sempurna untuk perniagaan anda dan daftarlah dalam 5 minit!

Pilih domain
Hosting

Hosting

Kami adalah Web Hosting # 1 di Amerika Latin. Kami dipilih oleh lebih daripada 10,000 orang dan organisasi dari 79 negara.

Lihat rancangan
Laman web

Laman web

Adakah anda tahu bahawa dengan Neolo Builder anda boleh membuat laman web hebat dalam hanya 30 minit? Cuba! Ia sangat mudah digunakan.

Buat laman web

Manfaat menggunakan Neolo:


01

Profesional di perkhidmatan anda

Kami bekerja dengan semangat, memastikan semuanya berfungsi untuk anda dan syarikat anda. Kami berjanji untuk memberi anda perkhidmatan yang terbaik.

02

Sentiasa bersamamu

Kami menyediakan anda alat supaya anda boleh dengan mudah mendapatkan nama domain anda, Web Hosting atau pencipta halaman anda dan bantuan kami di setiap langkah.

03

Kelajuan melampau

Kami tahu bahawa kelajuan perkhidmatan sangat penting bagi pengguna, oleh itu kami berusaha untuk terus memperbaikinya. Cuba perkhidmatan kami!

04

Pakar WordPress

Mengurus laman web anda sendiri dan memastikan SEO yang lebih baik, menggunakan platform yang paling berjaya di dunia.

05

99.99% Uptime

Kami mewujudkan rangkaian pelayan web berkualiti tinggi yang diedarkan di Amerika Syarikat, Eropah, UK, Asia dan Amerika Latin yang membolehkan kita mempunyai kestabilan perkhidmatan yang sangat tinggi.

06

Kami menyelesaikan semua pertanyaan

Pasukan Sokongan Pelanggan kami menjawab semua pertanyaan dalam masa rekod. Jawab 70% pertanyaan dalam masa kurang dari 1 jam.

07

Kembali wang 30 hari

Jika pada bila-bila masa perkhidmatan Web Hosting tidak berfungsi, anda berhak meminta bayaran balik wang anda untuk masa ia tidak berfungsi.

08

Penghijrahan PERCUMA

Jika laman web anda sedang dalam hosting web lain tetapi anda ingin memindahkannya ke Neolo, tidak ada masalah. Kami boleh melakukannya untuk anda, tanpa kos tambahan.

09

Pelbagai cara pembayaran

Jangan risau, selain mempunyai harga terbaik kami menerima kad kredit, kad debit dan PayPal. Dan seolah-olah itu tidak mencukupi, kami menawarkan kaedah pembayaran tempatan.

10

Kami melindungi laman web anda

Sekiranya anda mahukan kami dapat menjamin data anda dan pelanggan anda dengan HTTPS. Di samping itu, kami menghapuskan dan memerangi perisian hasad, virus, phishing dan spam.

Kami mempunyai domain yang sempurna untuk anda!

Cari Domain

Buat laman web anda dalam beberapa minit!

Tanpa keperluan untuk pengetahuan teknikal, anda boleh memiliki web untuk perniagaan anda atau jenama peribadi yang bekerja hari ini. Dengan pencipta laman web Neolo anda boleh mempunyai laman web yang selalu anda impikan. Ia adalah pentadbir sendiri dan sangat mudah untuk diedit. Di samping itu, ia dioptimumkan untuk semua jenis peranti, untuk Google dan untuk rangkaian sosial.

BUAT LAMAN WEB SAYA

Lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara mempercayai Neolo

Soalan Lazim

Kenapa pilih Neolo?

+

Kerana kami menawarkan jaminan dalam semua perkhidmatan kami, perhatian peribadi dan kami mempunyai lebih daripada 17 tahun pengalaman. Di samping itu, kami dipilih oleh lebih daripada 10,000 pelanggan dari 50 negara. Kami percaya di Internet sebagai keperluan asas, sebagai hak asasi manusia yang membolehkan orang untuk meluahkan diri dan berkembang secara peribadi, ekonomi dan rohani. Kami mahu menjadi sebahagian daripada projek anda dan membantu anda dalam talian dengan jenama peribadi anda dan / atau syarikat anda.

Apa itu domain?

+

Domain adalah nama unik dan eksklusif yang diberikan kepada tapak web anda di Internet supaya pengguna dapat mencari anda.

Adakah domain mendaftar Neolo?

+

Ya, kami mendaftarkan banyak pelanjutan domain. Ada yang .COM .ORG .ORG .INFO. BIZ .CO .INTO .ONLINE .CLUB .GURU LA .AT .TODAY .MOBI .REVIEWS .US .ES antara yang lain. Kami juga bekerjasama dengan pelanjutan negara tertentu: .AR .CL .UU. Tetapi anda mesti mendaftarkan diri mereka di NIC setiap negara dan memperoleh hosting web Neolo. Jika anda memerlukan bantuan, beritahu kami dan kami dengan senang hati akan memberikan anda tangan.

Apa itu web hosting?

+

Hosting web atau hosting laman web adalah perkhidmatan yang terdiri daripada menjaga laman web anda berjalan di Internet 24 jam di pelayan kami. Setiap kali seseorang memasuki laman web, mereka sebenarnya mengakses pelayan penyedia web hosting. Di samping itu, dengan Neolo anda boleh memiliki semua akaun e-mel yang anda inginkan dengan domain anda sendiri.

Apakah jenis rancangan web hosting yang saya perlukan?

+

Ia bergantung. Perkara pertama yang perlu anda ketahui adalah jika anda menggunakan pangkalan data (bertanggungjawab untuk membuat aplikasi seperti WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, blog, keranjang belanja, dan lain-lain di laman web anda). Sekiranya jawapan anda Jika ya, kami mencadangkan Rancangan 1 atau Rancangan Tanpa Had Neolo. Walau bagaimanapun, jika tapak web anda akan dibangunkan hanya dalam HTML, CSS, AJAX dan tidak akan menggunakan pangkalan data, Plan 0 adalah sempurna untuk anda. Keputusan lain yang perlu anda buat ialah sama ada anda akan menjadi tuan rumah 1 domain (nama .COM .NET .ORG .COM.AR dll) atau beberapa. Jika anda memerlukan beberapa, maka anda perlu memilih Pelan Tanpa Had, jika hanya 1 domain maka kami cadangkan Plan 1.

Kami berusaha untuk mencapai pendapat ini

Keseronokan kami adalah melihat projek pengguna kami menjadi kenyataan. Apabila segala-galanya berfungsi dengan sempurna, kerja kami tidak disedari, tetapi anda tetap menonjol. Dan itulah yang penting.

Saya mempunyai penguasaan projek gastronomi saya di Neolo, semuanya mudah dan cepat.

Vicky Vago - Hidup Makan

Kami pelanggan 10 tahun yang lalu dan kami akan memilih Neolo lagi.

Federico Pacheco - Security Entropy

Saya memilih Neolo untuk menjadi tuan rumah laman web pelanggan saya dan saya tidak pernah mengalami masalah

Michelle Dure - Pereka Grafik di Decero
Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN