Domain, web hosting and site builder plus Support 24/7 for the Malaysia

Kami menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi yang pantas, pelayan stabil 100%, perkhidmatan pelanggan 24 jam, dan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

MENGETAHUI LEBIH LANJUT
5star Kedudukan: Cemerlang. Berdasarkan pendapat +400 daripada pelanggan sebenar

Kembangkan jenama anda di dunia digital dengan Neolo

Domain

Pilih nama domain yang sempurna untuk perniagaan anda dan daftarlah dalam 5 minit!

Pilih domain

Hosting

Web hosting yang sangat stabil dan sokongan teknikal yang diperibadikan. Juga hosting web dengan pembangun domain dan laman web

Lihat rancangan

Laman web

Adakah anda tahu bahawa dengan Neolo Builder anda dapat membuat laman web yang hebat hanya dalam 30 minit? Uji! Ia sangat mudah digunakan

Buat laman web

Buat kedai dalam talian anda

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

MENGUTUKKAN LAMAN SAYA

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

Manfaat menggunakan Neolo:


01

Kami mahu projek anda berkembang

Sekiranya anda melakukannya dengan baik, kami akan melakukannya dengan baik. Kami memilikinya dengan jelas. Itulah sebabnya kami ingin membantu anda menjadikan laman web anda, akaun e-mel dan domain anda berfungsi dengan sempurna. Sekiranya sesuatu gagal, kita akan berada di sana

02

Sentiasa bersamamu

Kami menemani anda dalam setiap langkah. Kami menyediakan alat untuk anda mendapatkan nama domain, web hosting dan membuat halaman anda dalam beberapa minit

03

Kelajuan melampau

Kami tahu bahawa kelajuan perkhidmatan sangat penting bagi pengguna, oleh itu kami berusaha untuk terus memperbaikinya. Cuba perkhidmatan kami!

04

Pakar WordPress

Pelayan hosting web Neolo dioptimumkan untuk berfungsi dengan sempurna dengan WordPress. Kami sangat menyukainya bahkan blog kami dikuasakan oleh WordPress!

05

99.99% Uptime

Kami telah membuat rangkaian pelayan web berkualiti tinggi. Ia diedarkan di Amerika Syarikat, Eropah, Asia dan Amerika Latin dan membolehkan kami menawarkan perkhidmatan yang sangat stabil

06

Kami menyelesaikan semua pertanyaan

Pasukan Sokongan Pelanggan kami menjawab semua pertanyaan dalam masa rekod. Jawab 70% pertanyaan dalam masa kurang dari 1 jam.

07

Kembali wang 30 hari

Jika pada bila-bila masa perkhidmatan Web Hosting tidak berfungsi, anda berhak meminta bayaran balik wang anda untuk masa ia tidak berfungsi

08

Penghijrahan PERCUMA

Jika laman web anda sedang dalam hosting web lain tetapi anda ingin memindahkannya ke Neolo, tidak ada masalah. Kami boleh melakukannya untuk anda, tanpa kos tambahan

09

Pelbagai cara pembayaran

Jangan risau, selain memiliki harga terbaik, kami menerima kad kredit, debit dan PayPal. Seolah-olah ini tidak mencukupi, kami menawarkan kaedah pembayaran tempatan dan kami juga membolehkan melakukan transaksi cryptocurrency;)

10

Kami melindungi laman web anda

Aktifkan HTTPS secara percuma supaya melayari laman web anda selamat. Gunakan Neolo Care + dan elakkan malware, virus dan sebarang jenis ancaman

Kami mempunyai domain yang sempurna untuk anda!

Cari Domain

Buat laman web anda dalam beberapa minit!

Tanpa keperluan untuk pengetahuan teknikal, anda boleh memiliki web untuk perniagaan anda atau jenama peribadi yang bekerja hari ini. Dengan pencipta laman web Neolo anda boleh mempunyai laman web yang selalu anda impikan. Ia adalah pentadbir sendiri dan sangat mudah untuk diedit. Di samping itu, ia dioptimumkan untuk semua jenis peranti, untuk Google dan untuk rangkaian sosial.

BUAT LAMAN WEB SAYA

Reviews from website owners

Sejak tahun 2002, lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara telah memilih hosting web kami, terutamanya dari Malaysiastars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Soalan Lazim

Kenapa pilih Neolo?

+

Misi kami adalah setiap orang atau syarikat dapat mengubah idea mereka menjadi laman web. Kami membantu anda mengembangkan jenama atau projek peribadi anda, menjual dalam talian dan menerbitkan kandungan yang anda mahukan. Ringkasnya, untuk membina perniagaan digital anda. Kami suka memberikan perkhidmatan pelanggan yang cepat dan berkualiti, sebab itulah kami menjawab 80% pertanyaan dalam masa kurang dari 1 jam dan kami mempunyai penilaian 9.5 / 10. Tambahan, pelayan kami sangat stabil dan kami menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Kami adalah sebahagian dari gerakan Open-Startups, kami menjadikan metrik perkhidmatan pelanggan kepada umum dan juga kestabilan pelayan. Setiap minggu kami menerbitkan tutorial baru, kursus, wawancara dengan pakar dan panduan pengetahuan supaya anda dapat meningkatkan keusahawanan anda ke tahap seterusnya.

Apa itu domain?

+

Domain adalah nama unik dan eksklusif yang diberikan ke laman web anda di Internet sehingga pengguna dapat menemui anda. Contohnya: Neolo.com, Facebook.com dan Google.com adalah nama domain.

Adakah domain mendaftar Neolo?

+

Ya, kami mendaftarkan banyak peluasan domain, seperti .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .reviews, .us dan .es.

Kami juga menerima yang khusus negara (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, dll.), Tetapi mereka akan perlu didaftarkan sendiri di NIC setiap negara. Sekiranya anda memerlukan pertolongan, beritahu kami dan kami akan membantu anda.

Apa itu Web Hosting?

+

Web Hosting -atau hosting laman web- adalah perkhidmatan yang menjadikan laman web anda terus berjalan 24 jam dari pelayan kami. Setiap kali seseorang memasuki laman web, mereka benar-benar mengakses pelayan penyedia hosting web.

Selain hosting, perkhidmatan kami memberi anda domain anda sendiri dan akaun e-mel korporat tanpa had.

Apakah jenis rancangan web hosting yang saya perlukan?

+

Ia bergantung. Perkara pertama yang harus anda ketahui adalah jika anda akan menggunakan pangkalan data, yang bertanggungjawab untuk membuat aplikasi seperti WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, blog, troli membeli-belah, dll. Berfungsi di laman web anda. Sekiranya ya, kami mengesyorkan Pelan 1 atau Pelan Tanpa Had. Sebaliknya, jika laman web anda hanya akan dibangunkan dalam bentuk HTML, CSS atau AJAX dan tidak menggunakan pangkalan data, Pelan 0 akan menjadi sempurna. Keputusan lain yang perlu anda buat adalah sama ada anda hanya akan mengehos satu domain atau beberapa domain. Sekiranya hanya ada satu, kami mencadangkan Pelan 1, tetapi jika anda memerlukan beberapa, Pelan Tanpa Had adalah untuk anda. Sebaliknya, jika anda menjangkakan menjadi tuan rumah laman web dengan penggunaan lebih dari 1GB - contohnya WordPress dengan beberapa ratus lawatan harian, banyak plugin dan tema yang berat -, kami mencadangkan Pelan Premium.

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN