WEB HOSTING DRUPAL

Drupal tárhely gyors, biztonságos és technikai támogatással 24 órán keresztül Magyarország

Egyszerű és nagyon praktikus.

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 days moneyback

Plan Premium 5

Best option for high growth websites

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

10,632.26 Ft / én

21,264.51 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Plan Premium 4

Powerful like a dedicated server, at the best price

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

7,732.55 Ft / én

15,465.10 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Plan Premium 3

2x CPU power and 4X RAM

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

6,376.85 Ft / én

12,753.69 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Plan Premium 1

Entry level of the most exclusive web hosting

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

3,665.43 Ft / én

7,330.86 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Miért bízik Neolóban? Mert mi vagyunk a legjobb dolláros ország Drupal tárhelyek

✓ 10 kérdésből 7-re kevesebb mint egy órán belül válaszolunk.
✓ A jegyek több mint 99% -a eléri az ügyfelek elégedettségét.
✓ Megvan a legjobb sebesség és biztonság, amire Drupal-nak szüksége van.
✓ Szervereink optimalizálva vannak, és a legjobb technológiával rendelkeznek a gyorsítótárazó szerverek, CDN és SSD lemezek számára. Hogy az Ön weboldala repüljön!
Wordpress

Ezen felül a Drupal Hosting terveink mindezt tartalmazzák:

icon

Neolo Cloud

Ya tendrás tu plataforma Drupal lista para usar, con todas sus funciones. Garantizamos su seguridad realizando copias diarias, por lo que tus datos siempre estarán a salvo en un datacenter. También contarás con protección contra virus, phishing y envío de spam.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

79 országból több mint 10 000 ügyfél bízik a Neolobanstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

biztonság

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimalizálja a webhelyem

Gyakran ismételt kérdések

Miért felel nekem Neolo?

2002 óta vagyunk a piacon. Segítünk már több tízezer embernek és szervezetnek ötleteit és projektjeit olyan webhelyekké alakítani, amelyek a nap 24 órájában működnek. Úgy gondoljuk, hogy az interneten alapvető szükségletként, mint emberi jogként, ez az, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy kifejezzék magukat a világgal, és személyesen, gazdaságilag és szellemileg növekedjenek, ezért szeretnénk részt venni a projektben és segíteni abban, hogy online legyen a saját nevével az interneten . Több országban van szerverünk, ügyfelek az egész világon, és más cégekkel ellentétben a NEOLO.COM-ot továbbra is a tulajdonosok szolgálják ki. Fő befektetőink minden ügyfelünk ügyfeleink, akik támogatnak minket és lehetővé teszik, hogy velük együtt tovább növekedjünk. Azt akarjuk, hogy a projekt növekedjen és folyamatosan működjön, ezért szeretnénk lenni a webtárhely szolgáltatója Magyarország.

Regisztrál domaineket?

Igen. Számos domain kiterjesztést regisztrálunk, ezek közül néhányat .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TODAY .MOBI .REVIEWS .US .ES Bizonyos országokból származókat is elfogadunk: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU többek között. De önállóan regisztrálnia kell őket minden ország hálózati kártyáján, és meg kell vásárolnia a Webtárhelyet velünk. Ha segítségre van szüksége, tudassa velünk, és mi megadunk egy kezet.

Mi az a Premium Drupal Hosting?

A Premium Drupal Hosting egyfajta megosztott tárhelyszolgáltatás, amelyet kizárólag igényes webhelyekre fejlesztettek ki, amelyek több energiát igényelnek, mint egy hagyományos megosztott tárhely webhelye. Részletesebben: a Premium Drupal Hosting több RAM-ot, több processzort, SSD-t, prioritást élvező technikai támogatást és ingyenes SSL tanúsítványt tartalmaz.

What Premium Hosting plan do I need?

Javasoljuk, hogy kezdje a Premium Plan 1-rel, és fiókjának felhasználásától függően gyorsan áttérhet egy magasabb szintre.

Választhatom a webtárhely-tervet, majd azt másikra változtathatom?

Igen, természetesen, amikor csak akarja, megváltozhat.

Lesz egy alkalmazástelepítő egy kattintással?

Igen. Az összes prémium tárhely-tervben a Softaculous lesz, amely a legjobb a piacon: Választhat a telepíteni kívánt +200 alkalmazások közül, kattint a telepítésre, elmondja nekik, hogy melyik könyvtárba kívánja, és ennyi, varázslat :)

Hogyan vásárolhatom meg a tárhelyet?

Rendkívül egyszerű. Kiválaszt egy tervet, kitölti az Ön és a webhely adatait, teljesíti a kifizetést, és miután jóváhagyta, e-mailt küldünk Önnek az összes regisztrációs adattal, így feltöltheti webhelyét és konfigurálhatja e-mail fiókjait. Emellett hozzáférhet útmutatókhoz, videókhoz és különféle segédeszközökhöz. És szakembereinknek is bármilyen kérdése van.

Migráció: Egy másik szolgáltatónál vagyok, és Neolo-ra akarok váltani. Tudna segíteni?

Igen. Miután megvásárolta a webtárhelyet, teljes biztonsági másolatot (teljes másolatot) kérünk a korábbi szolgáltatónál található cPanel vagy Plesk fiókjáról, hogy át lehessen helyezni azt. Ha az előző szolgáltatója egy másik vezérlőpanelt használt, mondja el nekünk, és elemezzük, hogy át tudjuk-e mozgatni, ha nem magyarázzuk el, hogyan történik, akkor általában nem bonyolult. Abban az esetben, ha át kell adnia domainjét a Neolo-hoz, akkor ezt megteheti akkor is, amikor megvásárolja a webtárhely-tervet vagy a domain-átadást.

Már fizettem. Meddig tart a regisztráció?

A készpénzes készpénzben történő kifizetések 24 és 72 munkanapon belül tartanak. Az elektronikus úton történő fizetések, például hitelkártyák, bankkártyák és banki átutalások általában kevesebb, mint 24 óra, vagy azonnali.

DNS: Mik ezek? Mi ezek? Fehér címke?

A DNS azoknak a szervereknek a neve, amelyek felelősek az ön domainjébe belépő emberek kapcsolatáért a NEOLO.COM szervereivel és az Ön webtárhely-fiókjában tárolt tartalommal. DNS-eink: ns1.lineadns.com és ns2.lineadns.com. Teljesen fehér címkével rendelkeznek, tehát ha fiókja viszonteladó, VPS vagy dedikált szerver, akkor ezeket is használhatja.

Van korlátozás az elküldendő e-mailek számára?

Mindannyian azt akarjuk, hogy az e-mailek elérjék a beérkező levelek mappát, így a spam tiltott. Legfeljebb 150 e-mailt küldhet óránként, ez meghaladja az ésszerű korlátot és magasabb, mint a többi szolgáltató. A létrehozható e-mail fiókok számát tekintve korlátlanok, és a kedvenc e-mail programjukon, a mobil eszközön vagy az internetes e-mailben érheti el őket.

Biztonsági másolatot készítenek?

Az összes tárhelyfiókból 1 teljes biztonsági másolatot készítünk hetente, egészen 2 GB-ig, és áthelyezzük egy másik adatközpontba. Azt javasoljuk azonban, hogy készítsen és töltsön le biztonsági másolatot a kezelőpanelről

Lesz SSH?

Az SSH biztosítása a megosztott tárhelyen nem biztonságos, és ez nemkívánatos gyakorlat a webtárhely-szolgáltatók számára, ezért nem nyújtunk SSH-t megosztott tárhelyben, azonban ha VPS-t vagy dedikált szervert bérelsz, akkor biztosíthatjuk az SSH Root szolgáltatást.

Elfogadja az online játékok fogadását?

Nem megosztott tárhely számára. De ha ez egy Facebook alkalmazás, akkor bérelnie kell egy VPS-t. Ha ez egy játékszerver, akkor nem, nem kínáljuk.

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ