Könnyen létrehozhatja online áruházát Magyarország legjobb tárhelyén!

Ha a kívánt terméket eladja online, akkor a Neolo a legjobb tervei az e-kereskedelem professzionális elindításához. Domain + áruház + professzionális e-mailek + HTTPS tanúsítvány.

Kezdje el online áruházát ma!

A Neolo a legjobb online áruházplatformok webtárhelyének partnere!

Életet adhat e-kereskedelmének, ha kiválasztja vállalkozása számára a legkényelmesebb platformot, és könnyen telepítheti tárhelyünkbe.

Woocommerce

✓ Készítse el online áruházát a leggyakrabban használt e-kereskedelmi platformon Argentínában.
✓ Teljesen testreszabható és létrehozva a WordPress számára.
✓ A webtárhelyet csak havi 27 USD- tól bérelheti . Kedvezményes az első fizetés!
✓ Nincs tranzakciónkénti költség.
✓ Ideális induláshoz.

Prestashop

√ Ez az e-kereskedelem fejlettebb és személyre szabottabb platformja. √ További funkciókat mutat be. √ Az interfész barátságos, de a megfelelő működéshez szakmai tanácsokra van szüksége. √ Csak a tárhelyért fizet . Nincs tranzakciós költség.

Magento

√ Ez egy rugalmas és méretezhető e-kereskedelmi platform. √ Ajánlott olyan digitális vállalkozások számára, amelyek havi ezer dollárt árusítanak, és fejlettebb funkciókat igényelnek. √ Szakmai tanácsra lesz szüksége. √ Csak a tárhelyért fizet . Nincs tranzakciós költség.

Mi az online áruház és mire való?

Az online áruház vagy az e-kereskedelem lehetővé teszi a kívánt termékek online értékesítését. Ez egy értékesítésre adaptált webhely, ahol termékkatalógusokat adhat hozzá, leírásokkal, képekkel, árral és szállítási költségekkel. Készlet megújítása és még sok más.

Hozhat létre online áruházat a kívánt platformon (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop vagy Magento). A kiválasztott alapértelmezett mintákat biztosít Önnek, így kiválaszthatja az áruházának legmegfelelőbbet. Minden esetben online áruházát a Neolo tárhelyén tárolja. Gondoskodunk arról, hogy az idő 100% -a online legyen, így bármikor felhasználói látogatásokat vehet igénybe.

Ezen felül professzionális e-maileket küldünk Önnek. Például: @abolt.com

Online áruház előnyei

Nyitva 24 órában

Állandóan elérhető a felhasználók számára. Az idő vagy a nap nem számít.

Biztonságos webhely

Az áruház HTTPS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely bizonyítja, hogy biztonságos és megbízható webhely a felhasználók számára a tranzakciók elvégzéséhez.

Teljes konfiguráció

Könnyen konfigurálhatja a termékeket, az árakat stb. Összekapcsolhatja a fizetési módokat és a vállalkozásának megfelelő logisztikai szolgáltatást.

SEO-barát

Online áruháza megjelenhet a Google-on, és elhelyezkedhet az első eredmények között.

Rugalmas tervezés

Az üzlet tökéletesnek tűnik, és tranzakciókat bármilyen eszközről meg lehet valósítani. Ne feledje, hogy a legtöbb ember okostelefonján vásárol!

integráció

Bízunk a cPanel-en, a világ vezető vezérlőpultján a biztonság és az egyszerűség szempontjából.


Rugalmas online áruházak létrehozása

Az internetes forgalom több mint fele mobil eszközökről származik. Hozza létre online mobilboltját a Neolo-ból.

Kezdje most
Smartphone

Gyakran ismételt kérdések

Mi az online áruház?

+

Az online áruház e-kereskedelemre készített webhely. Az Ön által kínált valamennyi e-kereskedelmi platformmal feltöltheti a termékeket, kiválaszthatja az üzlet kialakítását, konfigurálhatja a logisztikát és integrálhatja a fizetési módszereket.

Mi a különbség a Cloud Store, a Woocommerce, a Prestashop és a Magento között?

+

A Tiendanube ideális induláshoz. Ez egy zárt kóddal létrehozott platform, ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az online áruház technikai problémáival kapcsolatban, mint például a biztonsági frissítések vagy a programozási hibák, ezért nem igényel professzionális tanácsot, mindent megtehet Önnek, bár a testreszabási szint nem legyen a maximális, ez egy nagyon sokoldalú online áruházplatform, amely mindent tartalmaz az induláshoz. Ha a Tiendanube-t választja, akkor 15 ingyenes nap áll rendelkezésére a platformon való kipróbáláshoz, akkor havonta fizetnie kell a platformon való használatért, 2% jutalékot kell fizetnie az összes értékesítésre és 0 webtárhely-tervet Neolóban ahhoz, hogy megkapja a Professzionális e-mailek professzionális domainkel. Javasoljuk, hogy kezdje az online áruházával.

A Woocommerce a WordPress-szel együtt telepítve van a webtárhely-tervbe, ez is ideális indulás. Ez egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform (ez azt jelenti, hogy bármelyik ismeretes programozó el tudja olvasni a kódot, és javíthatja vagy megváltoztathatja az alkalmazáshoz szükséges szoftvereket). Szüksége lesz egy kicsit több türelemre és néhány további kérdésre a tárhely-támogatási csapatnak a telepítéséhez, de teljes ellenőrzése és sokkal több testreszabási lehetősége van, mivel pluginek ezrei vannak, amelyek az online áruház lehetőségeit a lehető legteljesebben kibővítik. Nem szabad fizetnie a platform használatáért, sem az értékesítésért fizetendő jutalékokért. Előre lépéshez kiválasztania kell egy prémium webtárhely-tervet, amely lehetővé teszi a webtárhely telepítését a Woocommerce számára, és profi e-mailekkel rendelkezik a saját professzionális domainje mellett. Javasoljuk, hogy indítsa el online áruházát.

A Prestashop egy e-kereskedelmi platform, amelynek segítségével létrehozhatja online áruházát, amely magasabb szintre hozza üzletének képességeit, mint a Woocommerce. Ez is nyílt forráskódú, így magas szintű testreszabási lehetősége lesz. A Woocommerce-vel ellentétben, amely a WordPress kiegészítője, a Prestashop az e-kereskedelem számára a semmiből lett kialakítva, azonban a professzionális segítségre van szüksége a telepítéshez, a konfiguráláshoz és az optimalizáláshoz, hogy tökéletesen működjön. Csak azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek már kipróbálták a fenti lehetőségeket. A továbblépéshez egy prémium webtárhely-tervre van szüksége a Prestashop telepítéséhez, valamint a saját domain mellett profi e-mailekkel is rendelkeznie kell.

A Magento a nyílt forráskódú platform szempontjából a maximális, de az összes energiát és funkciót már az első perctől kezdve professzionális segítség igényli. Csak olyan üzletekhez ajánljuk, amelyek már havi több ezer dollárt árusítanak, és amelyek Szakemberek a csapatban. A Magento az elektronikus kereskedelmet a lehető legprofibb és legteljesebb szintre viszi. Csak fejlett, több éves tapasztalattal rendelkező online áruházak számára ajánljuk. A továbblépéshez egy prémium web hosting tervre van szüksége a Magento telepítéséhez, valamint a saját domain melletti profi e-mailekhez.

Miért kellene létrehoznom online áruházomat Neolóban?

+

50 országban több mint 3000 online áruház működik Neolóban. Mindegyiknek lehetőséget kínálunk választásra különféle e-kereskedelmi platformok között prémium web hosting szolgáltatással, kiváló minőségű SSD lemezeken és nagyon gyors oldalbetöltési sebességgel, ami fontos, hogy az ügyfelek is jól érezzék magukat Kínálunk Önnek egy HTTPS tanúsítványt, amely garantálja az információk biztonságát a látogatók vásárlási szakaszában, ezáltal nagyobb bizalmat és több eladást eredményez. Végül technikai támogató csoportunk elérhető lesz, hogy minden lehetséges módon segítsen az online áruház megfelelő működésében.

Ezen vélemények kialakításán dolgozunk

Nagy örömünkre szolgál, hogy a felhasználói projektek valóra válnak. Amikor minden tökéletesen működik, munkánk észrevétlenül marad, de a tiéd kiemelkedik. És ez az, ami számít.

Elsajátítottam a Neolóban működő gasztronómiai projektet, minden egyszerű és gyors volt.

Vicky Vago - Living Eat

Tíz éve vásárlók vagyunk, és ismét a Neolo-t választanánk.

Federico Pacheco - Entrópiabiztonság

A Neolo-t választom az ügyfelek webhelyeinek üzemeltetésére, és soha nem volt probléma

Michelle Dure - Grafikai tervező a Decero-ban

79 országból több mint 10 000 ügyfél bízik a Neoloban

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ