Create your online store in Neolo

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

√ Free 30 days √ The most recommended √ Super easy to use √ No tutorials needed √ Better search engine ranking √ You do not need a designer √ No sales commission √ Activated with PayPal, Stripe, Bank, CryptoWoocommerce

✓ Hozza létre online áruházát az Egyesült Államok legnépszerűbb e-kereskedelmi platformján.
✓ Teljesen testreszabható és a WordPress számára készült.
✓ Szerezze be web hosting tervét havi 27 USD -tól. Az első befizetéskor kedvezményben részesül!
✓ Nincs tranzakciós díj.
✓ Ideális kezdésnek.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Mi az online áruház és mire való?

Az online áruház vagy az e-kereskedelem lehetővé teszi a kívánt termékek online értékesítését. Ez egy értékesítésre adaptált webhely, ahol termékkatalógusokat adhat hozzá, leírásokkal, képekkel, árral és szállítási költségekkel. Készlet megújítása és még sok más.

Hozhat létre online áruházat a kívánt platformon (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop vagy Magento). A kiválasztott alapértelmezett mintákat biztosít Önnek, így kiválaszthatja az áruházának legmegfelelőbbet. Minden esetben online áruházát a Neolo tárhelyén tárolja. Gondoskodunk arról, hogy az idő 100% -a online legyen, így bármikor felhasználói látogatásokat vehet igénybe.

Ezen felül professzionális e-maileket küldünk Önnek. Például: @abolt.com

Online áruház előnyei

Nyitva 24 órában

Állandóan elérhető a felhasználók számára. Az idő vagy a nap nem számít.

Biztonságos webhely

Az áruház HTTPS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely bizonyítja, hogy biztonságos és megbízható webhely a felhasználók számára a tranzakciók elvégzéséhez.

Teljes konfiguráció

Könnyen konfigurálhatja a termékeket, az árakat stb. Összekapcsolhatja a fizetési módokat és a vállalkozásának megfelelő logisztikai szolgáltatást.

SEO-barát

Online áruháza megjelenhet a Google-on, és elhelyezkedhet az első eredmények között.

Rugalmas tervezés

Az üzlet tökéletesnek tűnik, és tranzakciókat bármilyen eszközről meg lehet valósítani. Ne feledje, hogy a legtöbb ember okostelefonján vásárol!

integráció

Bízunk a cPanel-en, a világ vezető vezérlőpultján a biztonság és az egyszerűség szempontjából.


Rugalmas online áruházak létrehozása

Az internetes forgalom több mint fele mobil eszközökről származik. Hozza létre online mobilboltját a Neolo-ból.

Kezdje most
Smartphone

Gyakran ismételt kérdések

Mi az online áruház?

+

Az online áruház e-kereskedelemre készített webhely. Az Ön által kínált valamennyi e-kereskedelmi platformmal feltöltheti a termékeket, kiválaszthatja az üzlet kialakítását, konfigurálhatja a logisztikát és integrálhatja a fizetési módszereket.

Mi a különbség a Tendenube és a WooCommerce, a Prestashop és a Magento között?

+

Például a Tiendanube eladási díjat számít fel, és nem engedélyezi a kód módosítását. Az általunk Neolo-ban kínált platformok esetében (WooCommerce, Prestashop és Magento) nem számítunk fel jutalékot, és az ügyfél teljes mértékben ellenőrzi a webhelyet és a kódot.

Miért kellene létrehoznom online áruházomat Neolóban?

+

50 országban több mint 3000 online áruház működik Neolóban. Mindegyiknek lehetőséget kínálunk választásra különféle e-kereskedelmi platformok között prémium web hosting szolgáltatással, kiváló minőségű SSD lemezeken és nagyon gyors oldalbetöltési sebességgel, ami fontos, hogy az ügyfelek is jól érezzék magukat Kínálunk Önnek egy HTTPS tanúsítványt, amely garantálja az információk biztonságát a látogatók vásárlási szakaszában, ezáltal nagyobb bizalmat és több eladást eredményez. Végül technikai támogató csoportunk elérhető lesz, hogy minden lehetséges módon segítsen az online áruház megfelelő működésében.

2002 óta 79 országból több mint 10 000 ügyfél választotta webtárhelyünket, különösen a Magyarország

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ