WEB HOSTING WOOCOMMERCE

Premium WooCommerce Hosting

Specijalizirani Woocommerce hosting u $ državi

  • Mjesečno
  • Tromjesečno
  • Godišnje 50% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 dana povrata novca

Plan Premium 5

Najbolja opcija za super zahtjevne web stranice

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

225.14 kn / moja

450.28 kn kad obnovite

Kupi

Plan Premium 4

Snaga namjenskog poslužitelja po najpovoljnijoj cijeni

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

163.74 kn / moja

327.48 kn kad obnovite

Kupi

Plan Premium 3

Povećajte resurse dostupne za svoju web stranicu

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

135.03 kn / moja

270.06 kn kad obnovite

Kupi

Plan Premium 1

Početna razina najekskluzivnijeg web hostinga

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

77.62 kn / moja

155.23 kn kad obnovite

Kupi

Mogućnosti plaćanja

Prihvaćamo glavno sredstvo plaćanja. Morat ćete samo odabrati onu koju želite.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Pridružite se više od 5000 neovisnih profesionalaca i malih i srednjih poduzetnika koji su stvorili vašu web lokaciju uz Neolo

Odaberite između preko 190 unaprijed sastavljenih dizajna. Promijenite slike i tekstove. Izmijenite onoliko puta koliko želite.

henryjsocks.co.uk thumb-1

Ver sitio web

torchystacos.com thumb-2

Ver sitio web

minilearners.com thumb-3

Ver sitio web

cbdeportes.com thumb-4

Ver sitio web

printingnewyork.com thumb-5

Ver sitio web

magnatiles.com thumb-6

Ver sitio web

Što je Woocommerce?

Woocommerce je proširenje koje se instalira s WordPressom tako da možete brzo, jednostavno i ekonomično stvoriti internetsku trgovinu. Woocommerce osnažuje milijune internetskih trgovina, idealan je za mala i srednja poduzeća koja poduzimaju prve korake, a također i za one koji imaju dobru prodaju. Nudimo vam hosting koji vaša internetska trgovina nudi Woocommerce i WordPress.
Wordpress

Pored toga, naši planovi za hosting za Woocommerce uključuju:

icon

Neolo Cloud

Neka vaša WordPress web stranica radi umjesto vas: Bit će na mreži 24 sata dnevno, 365 dana u godini, opslužujući vaše korisnike i klijente zahvaljujući međunarodnoj mreži Neolo Cloud.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Od 2002. godine više od 10.000 klijenata iz 79 zemalja odabralo je naš web hosting, posebno iz Hrvatskastars

Izvrsna reputacija

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Upravljanje web stranicama i e -poštom s cPanelom

Easy and fast

Prikladan za svu publiku, dizajn cPanela najprikladniji je tako da imate potpunu kontrolu nad svojom web lokacijom, hostingom i domenama.

Autonomy

Stvorite i upravljajte poddomenama, računima e-pošte, posjetite statistiku, aplikacije i još mnogo toga.

Aplikacije

Instalirajte +200 aplikacija - poput WordPressa ili Woocommercea - u samo 3 klika. Koristite Neolo Site Builder i izradite svoje web mjesto bez potrebe za dizajnerom.

cPanel

Osim toga, vaša će web stranica imati ove karakteristike

Features

Neolo hosting servers features

OPTIMIZIRAJTE MOJU STRANU

Često postavljana pitanja

Zašto mi odgovara Neolo?

Naša je misija da svaka osoba ili tvrtka svoju ideju može pretvoriti u web stranicu. Pomažemo vam u razvoju vašeg osobnog brenda ili projekta, prodaji na mreži i objavljivanju sadržaja koji želite. Ukratko, za izgradnju vašeg digitalnog poslovanja. Volimo pružati brzu i kvalitetnu korisničku podršku, zato na 80% upita odgovaramo u manje od 1 sata i imamo ocjenu 9,5 / 10. Osim toga, naši su poslužitelji super stabilni i nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dio smo pokreta Open-Startups: objavljujemo mjerne podatke o korisničkoj službi i stabilnost poslužitelja. Svaki tjedan objavljujemo nove vodiče, tečajeve, intervjue sa stručnjacima i vodiče znanja kako biste svoje poduzetništvo mogli podići na višu razinu.

Registrirate li domene?

Da, registriramo mnoga proširenja domena, kao što su .com, .net, .org, .info, .biz, .co i .es, između ostalog.

Prihvaćamo i one specifične za zemlju (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, itd.), Ali to će biti trebate se sami registrirati u NIC-u svake zemlje. Ako trebate pomoć, javite nam i mi ćemo vam pomoći.

What is Premium Woocommerce Hosting?

Premium WooCommerce Hosting is a type of shared hosting service designed exclusively for resource-intensive websites that require more power than a standard website in a traditional shared hosting. Premium WooCommerce Hosting includes more RAM, more processor capacity, SSDs, priority technical support and free SSL certificates.

Koji mi je Premium Premium hosting plan potreban?

Preporučujemo da započnete s Premium planom 1 i ovisno o potrošnji računa možete brzo preći na viši plan.

Mogu li odabrati plan web hostinga i zatim ga promijeniti u drugi?

Da, naravno, kad god želite možete se promijeniti.

Hoću li instalirati program u 1 kliku?

Da. U svim Premium Hosting planovima imat ćete Softaculous koji je najbolji na tržištu: Vi birate između +200 aplikacija koje želite instalirati, kliknete na instalaciju, kažete im u koji ih direktorij želite i to je to, magija :)

Kako mogu kupiti svoj hosting hosting plan?

Vrlo je intuitivno: odaberete plan, popunite svoje podatke i podatke svoje web stranice, izvršite uplatu i to je to! Nakon što se akreditiramo, poslat ćemo vam e-poštu sa svim podacima o registraciji kako biste mogli učitati vaše web mjesto i konfigurirati račune e-pošte. Osim toga, imat ćete pristup tutorijalima, video zapisima, a naš će tehnički tim biti tu da vam pomogne.

Migracija: Ja sam u drugom pružatelju usluga i želim se promijeniti u Neolo, možete li mi pomoći?

Da. Nakon kupnje vašeg web hostinga, tražit ćemo punu sigurnosnu kopiju (potpunu kopiju) vašeg cPanel ili Plesk računa kod vašeg prethodnog davatelja usluga kako biste ga mogli migrirati. Ako ste u svom prethodnom davatelju usluga koristili drugu upravljačku ploču, recite nam i mi ćemo analizirati možemo li je premjestiti, ako ne objasnimo kako se to radi, obično nije složen. U slučaju da trebate prenijeti svoju domenu na Neolo, to možete učiniti i prilikom kupovine plana web hostinga ili prijenosa vaše domene.

Već sam platio. Koliko vremena traje registracija?

Plaćanja u gotovini-gotovini traju između 24 i 72 radna vremena. Plaćanja elektroničkim putem kao što su kreditne kartice, debitne kartice i bankovni prijenosi obično traju manje od 24 sata ili su trenutačna.

DNS: Što su oni? Što su oni? Jesu li bijele etikete?

DNS su nazivi poslužitelja koji su odgovorni za povezivanje ljudi koji uđu u vašu domenu sa poslužiteljima NEOLO.COM i sadržajem koji se nalazi na vašem web hosting računu. Naši DNS su: ns1.lineadns.com i ns2.lineadns.com. Potpuno su bijele etikete, pa ako je vaš račun preprodavač, VPS ili namjenski poslužitelji, možete ih koristiti i.

Postoji li ograničenje broja e-poruka koje želite poslati?

Svi želimo da adrese e-pošte stignu u pristiglu poštu, pa je nepoželjna pošta zabranjena. Na sat možete poslati do 150 e-poruka, to je više nego razumno ograničenje i veće je od ostalih davatelja usluga. S obzirom na broj računa e-pošte koji možete stvoriti, oni su neograničeni i pristupate im putem omiljenog programa e-pošte, mobilnog uređaja ili web pošte.

Izrađuju li sigurnosne kopije?

Napravimo 1 cjelovitu sigurnosnu kopiju svih hosting računa do 2 GB pune tjedno i premještamo je u drugi centar podataka. Međutim, preporučujemo da napravite i preuzmete sigurnosne kopije sa svoje upravljačke ploče.

Hoću li imati SSH?

Pružanje SSH-a na zajedničkom hostingu nesigurna je i nerazumna praksa za pružatelje web-usluga, zato ga ne nudimo. Međutim, ako unajmite VPS ili namjenski poslužitelj, lako vam možemo pružiti SSH root.

Prihvaćate li hosting za online igre?

Nije za zajedničko gostovanje. Ali ako se radi o Facebook aplikaciji, morate unajmiti VPS. Ako je poslužitelj igara onda ne, ne nudimo.

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION