WEB HOSTING JOOMLA

Hosting untuk Joomla cepat, selamat dan dengan sokongan teknikal 24 jam dalam Malaysia

Joomla Web Hosting yang telah dipasang dan dioptimumkan. Web hosting premium sehingga 4x lebih pantas daripada hosting web tradisional dengan harga Malaysia

  • Bulanan
  • Suku Tahunan
  • Setiap tahun 10% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • Pulangan wang 30 hari

Plan Premium 1

Tahap kemasukan web hosting paling eksklusif

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

63.95 MYR saya /

127.89 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Plan Premium 3

Memaksimumkan sumber yang ada untuk laman web anda

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

111.25 MYR saya /

222.50 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Plan Premium 4

Kekuatan pelayan khusus, dengan harga yang paling kompetitif

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

134.90 MYR saya /

269.80 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Plan Premium 5

Pilihan terbaik untuk laman web yang sangat menuntut

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

185.49 MYR saya /

370.97 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Kemudahan pembayaran

Kami menerima kaedah pembayaran utama. Anda hanya perlu memilih salah satu pilihan anda.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Mengapa mempercayai Neolo?
Kerana kami adalah Joomla Hosting terbaik dalam Malaysia

✓ Kami menjawab 7 daripada 10 soalan dalam masa kurang daripada 1 jam.
✓ Lebih daripada 99% tiket mencapai kepuasan pelanggan.
✓ Kami mempunyai kelajuan dan keselamatan yang terbaik yang diperlukan oleh Joomla anda.
✓ Pelayan kami dioptimumkan dan mempunyai teknologi terbaik dalam pelayan caching, cakera CDN dan SSD. Kami membuat laman web anda terbang!
Wordpress

Di samping itu, pelan Joomla Hosting kami merangkumi semua ini:

icon

Neolo Cloud

Anda akan menyediakan platform Joomla anda untuk digunakan, dengan semua fungsinya. Kami menjamin keselamatan anda dengan membuat salinan harian, jadi data anda akan sentiasa selamat di pusat data. Anda juga akan mendapat perlindungan daripada virus, pancingan data dan menghantar spam.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Sejak tahun 2002, lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara telah memilih hosting web kami, terutamanya dari Malaysiastars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Pengurusan laman web dan e-mel dengan cPanel

Easy and fast

Sesuai untuk semua penonton, reka bentuk cPanel adalah yang paling ramah sehingga anda mempunyai kawalan sepenuhnya terhadap laman web, hosting dan domain anda.

Autonomy

Buat dan urus subdomain, akaun e-mel, statistik lawatan, aplikasi dan banyak lagi.

Aplikasi

Pasang +200 aplikasi -seperti WordPress atau Woocommerce- hanya dalam 3 klik. Gunakan Neolo Site Builder dan buat laman web anda tanpa memerlukan pereka.

cPanel

Di samping itu, laman web anda akan mempunyai ciri-ciri ini

Features

Neolo hosting servers features

MENGUTUKKAN LAMAN SAYA

Soalan Lazim

Kenapa Neolo sesuai dengan saya?

Misi kami adalah setiap orang atau syarikat dapat mengubah idea mereka menjadi laman web. Kami membantu anda mengembangkan jenama atau projek peribadi anda, menjual dalam talian dan menerbitkan kandungan yang anda mahukan. Ringkasnya, untuk membina perniagaan digital anda. Kami suka memberikan sokongan pelanggan yang cepat dan berkualiti, sebab itulah kami menjawab 80% pertanyaan dalam masa kurang dari 1 jam dan kami mempunyai penilaian 9.5 / 10. Tambahan, pelayan kami sangat stabil dan kami menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Kami adalah sebahagian daripada gerakan Open-Startups: kami menjadikan metrik perkhidmatan pelanggan kepada umum dan juga kestabilan pelayan. Setiap minggu kami menerbitkan tutorial baru, kursus, wawancara dengan pakar dan panduan pengetahuan supaya anda dapat meningkatkan keusahawanan anda ke tahap seterusnya.

Adakah anda mendaftarkan domain?

Ya, kami mendaftarkan banyak peluasan domain, seperti .com, .net, .org, .info, .biz, .co, dan .es, antara lain.

Kami juga menerima yang khusus negara (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, dll.), Tetapi mereka akan perlu didaftarkan sendiri di NIC setiap negara. Sekiranya anda memerlukan pertolongan, beritahu kami dan kami akan membantu anda.

Apakah Joomla Premium Hosting?

Joomla Premium Hosting adalah jenis perkhidmatan hosting yang direka khusus untuk menuntut laman web yang memerlukan lebih banyak kuasa daripada sebuah laman web dalam hosting yang dikongsi tradisional. Secara terperinci, Joomla Premium Hosting termasuk lebih banyak RAM, lebih banyak pemproses, SSD, sokongan teknikal keutamaan dan sijil SSL percuma.

What Premium Hosting plan do I need?

Kami mengesyorkan anda memulakan dengan Pelan Premium 1 dan bergantung kepada penggunaan akaun anda, anda boleh dengan cepat beralih ke pelan yang lebih tinggi.

Bolehkah saya memilih pelan web hosting dan kemudian menukarnya kepada yang lain?

Ya, sudah tentu, apabila anda mahu anda boleh berubah.

Adakah saya akan mempunyai pemasang aplikasi dalam 1 klik?

Ya Dalam semua pelan Hosting Premium anda akan mempunyai Softaculous yang terbaik di pasaran: Anda pilih antara aplikasi +200 yang anda ingin pasang, klik pada memasang, memberitahu mereka di direktori mana yang anda inginkan dan itu sahaja, sihir :)

Bagaimanakah saya membeli pelan hosting saya?

Ini sangat intuitif: anda memilih rancangan, mengisi maklumat anda dan laman web anda, membuat pembayaran, dan itu sahaja! Setelah diakreditasi, kami akan menghantar e-mel kepada anda dengan semua data pendaftaran supaya anda dapat memuatkan laman web anda dan mengkonfigurasi akaun e-mel anda. Di samping itu, anda akan mempunyai akses ke tutorial, video dan pasukan teknikal kami akan berada di sana untuk membantu anda.

Penghijrahan: Saya berada di penyedia lain dan saya mahu menukar ke Neolo, bolehkah anda menolong saya?

Ya Setelah membeli hosting web anda, kami akan meminta sandaran penuh (salinan penuh) dari akaun cPanel atau Plesk anda di penyedia terdahulu anda untuk dapat memindahkannya. Jika dalam pembekal anda sebelum ini anda menggunakan panel kawalan lain, beritahu kami dan kami akan menganalisis jika kami boleh memindahkannya, jika kami tidak menerangkan bagaimana ia dilakukan, ia biasanya tidak rumit. Sekiranya anda perlu memindahkan domain anda ke Neolo, anda juga boleh melakukannya apabila anda membeli pelan hosting web anda atau pemindahan domain anda.

Saya sudah bayar. Berapa lamakah masa untuk mendaftar?

Bayaran yang dibuat secara tunai tunai antara 24 hingga 72 jam perniagaan. Bayaran melalui cara elektronik seperti kad kredit, kad debit dan pemindahan bank biasanya mengambil masa kurang dari 24 jam atau seketika.

DNS: Apa kata mereka? Apakah mereka? Adakah label putih?

DNS adalah nama pelayan yang bertanggungjawab untuk menghubungkan orang yang memasuki domain anda dengan pelayan NEOLO.COM dan kandungan yang dihoskan pada akaun hosting web anda. DNS kami ialah: ns1.lineadns.com dan ns2.lineadns.com. Mereka adalah label putih sepenuhnya, jadi jika akaun anda adalah penjual semula, VPS atau Dedicated Servers, anda juga boleh menggunakannya.

Adakah terdapat had untuk bilangan e-mel yang dihantar?

Kita semua mahukan e-mel untuk mencapai peti masuk, jadi spam adalah dilarang. Anda boleh menghantar sehingga 150 e-mel setiap jam, ia adalah had yang munasabah dan lebih tinggi daripada yang lain. Berkenaan dengan bilangan akaun e-mel yang anda boleh buat, mereka tidak terhad dan anda mengaksesnya melalui program e-mel kegemaran anda, peranti mudah alih, atau mel web.

Adakah mereka membuat sandaran?

Kami membuat 1 sandaran penuh dari semua akaun hosting sehingga 2GB penuh seminggu dan mengalihkannya ke pusat data yang lain. Walau bagaimanapun, kami mencadangkan anda juga membuat dan memuat turun sandaran anda dari panel kawalan anda.

Adakah saya akan mempunyai SSH?

Menyediakan SSH pada hosting bersama adalah amalan yang tidak selamat dan tidak bijak bagi penyedia hosting web, oleh itu kami tidak menawarkannya. Namun, jika anda menyewa VPS atau Dedicated Server, kami dapat dengan mudah memberi anda SSH Root.

Adakah anda menerima hosting untuk permainan dalam talian?

Bukan untuk berkongsi hosting. Tetapi jika ia adalah aplikasi Facebook, anda mesti menyewa VPS. Jika ia adalah pelayan permainan maka tidak, kami tidak menawarkan.

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN