RESELLER HOSTING

Neolo Reseller Program

Προσφέρουμε την καλύτερη φιλοξενία για μεταπωλητές. Μπορείτε να είστε συνεργάτης μας, έχουμε την καλύτερη τιμή και τη μέγιστη χωρητικότητα στην αγορά. Ελάτε στους περισσότερους από 3.000 μεταπωλητές παγκοσμίως σήμερα!

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 days moneyback

Σχέδιο D100

Προσθέστε έως και 100 τομείς ως ανεξάρτητους λογαριασμούς φιλοξενίας ιστοσελίδων.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 28.74 / μου

€ 57.47 όταν ανανεώνετε

Αγοράστε

Plan D50

Agrega hasta 50 dominios como cuentas independientes de web hosting

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 20.41 / μου

€ 40.81 όταν ανανεώνετε

Αγοράστε

Σχέδιο D25

Προσθέστε έως και 25 τομείς ως ανεξάρτητους λογαριασμούς φιλοξενίας ιστοσελίδων.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 12.08 / μου

€ 24.15 όταν ανανεώνετε

Αγοράστε

Σχέδιο D7

Προσθέστε μέχρι 7 τομείς ως ανεξάρτητους λογαριασμούς φιλοξενίας ιστοσελίδων.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

€ 3.75 / μου

€ 7.50 όταν ανανεώνετε

Αγοράστε

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Η καλύτερη φιλοξενία για μεταπωλητές σε χώρα $ είναι η Neolo

Wordpress

Σας προσφέρουμε μια κερδοφόρα επιχείρηση με πολύ πλήρη σχέδια μεταπωλητών που περιλαμβάνουν:

icon

Δωρεάν Φιλοξενία Cloud

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Cloud Hosting για την ιστοσελίδα σας χωρίς επιπλέον κόστος.

icon

Τεχνολογία στη διάθεσή σας

Επιλέγετε εάν οι μεταπωλητές που φιλοξενούν πελάτες σας έχουν PHP / MySQL και εκατοντάδες μονάδες προεγκατεστημένες στους λογαριασμούς τους.

icon

Λευκή ετικέτα για φιλοξενία μεταπωλητών

DNS και πίνακα ελέγχου λευκής ετικέτας, ώστε να μπορείτε να το μεταπωλήσετε με το δικό σας όνομα

Reviews from website owners

Περισσότεροι από 10.000 πελάτες από 79 χώρες εμπιστεύονται την Neolostars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

cPanel: Φιλοξενία πίνακα ελέγχου # 1 για τους πελάτες σας

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

Ασφάλεια

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel
WHM

WHM: Ο πίνακας ελέγχου # 1 μεταπωλητή για εσάς

Δημιουργήστε σχέδια φιλοξενίας

Διανέμουν το χώρο, τη μεταφορά, τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και FTP μεταξύ των νέων λογαριασμών Hosting όπως επιθυμείτε.

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς

Με 1 κάντε κλικ στο enter σε οποιονδήποτε λογαριασμό Hosting και διατηρήστε τον απόλυτο έλεγχο.

Διαχειριστείτε τα πάντα

Δημιουργήστε λογαριασμούς email, τροποποιήστε τους κωδικούς πρόσβασης, τροποποιήστε τους λογαριασμούς FTP και πολλά άλλα.

Αυτοματοποιήστε

Με την εφαρμογή WHMCS μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την αναστολή των λογαριασμών Hosting, να επαναφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης και πολλά άλλα.

Χιλιάδες εφαρμογές διαθέσιμες

Με το Softaculous App όλοι οι χρήστες του σχεδίου μεταπωλητών σας μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές με ένα κλικ από το cPanel.

MySQL βάσεις δεδομένων

Δημιουργία και διαχείριση βάσεων δεδομένων MySQL από το phpMyAdmin. Όλοι οι πελάτες σας μπορούν να έχουν τις δικές τους βάσεις δεδομένων MySQL.

Και τα δύο προγράμματα συμβουλευτικής SEO περιλαμβάνουν ON site και OFF site analysis.

Γιατί η Neolo μου ταιριάζει;

Βρισκόμαστε στην αγορά από το 2002. Βοηθάμε ήδη δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και οργανισμούς να μετατρέψουν τις ιδέες και τα έργα τους σε ιστότοπους που λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα. Πιστεύουμε ότι στο Διαδίκτυο ως βασική ανάγκη, ως ανθρώπινο δικαίωμα, είναι αυτό που επιτρέπει στους ανθρώπους να εκφράζονται στον κόσμο και να μεγαλώνουν προσωπικά, οικονομικά και πνευματικά, έτσι θέλουμε να είμαστε μέρος του έργου σας και να σας βοηθήσουμε να είστε online με το δικό σας όνομα στο διαδίκτυο . Έχουμε διακομιστές σε πολλές χώρες, πελάτες σε όλο τον κόσμο και σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, το NEOLO.COM εξακολουθεί να εξυπηρετείται από τους ιδιοκτήτες του. Οι κυριότεροι επενδυτές μας είναι οι πελάτες μας, καθένας μας, που μας στηρίζουν και μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί τους. Θέλουμε το σχέδιό σας να μεγαλώνει και να λειτουργεί πάντα, γι 'αυτό θέλουμε να είστε ο παροχέας σας Web Hosting σε Κυπριακή Δημοκρατία.

Είναι υποχρεωτικό να μεταπωλείται;

Όχι. Πολλοί χρήστες web hosting σχέδια μεταπωλητών αγοράζονται από ανθρώπους ή οργανισμούς που έχουν πολλές ιστοσελίδες και είναι πιο άνετα την πρόσληψη αυτού του τύπου της υπηρεσίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός απεριόριστου σχεδίου φιλοξενίας και ενός μεταπωλητή που φιλοξενεί το σχέδιο;

Η κύρια διαφορά είναι ότι στο απεριόριστο σχέδιο φιλοξενίας θα έχετε 1 cPanel πάνελ για όλους τους τομείς σας. Στο σχέδιο μεταπωλητών θα έχετε ένα cPanel για κάθε τομέα και επίσης έναν κύριο πίνακα WHM για τη διαχείριση όλων των τομέων. Με αυτόν τον τρόπο, με ένα σχέδιο φιλοξενίας μεταπωλητών, θα έχετε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο σε κάθε τομέα και μπορείτε επίσης να δώσετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης σε κάθε τομέα, ώστε να έχει τη δική του διοίκηση.

Μπορώ να δω ένα demo του WHM και του cPanel;

Φυσικά! Αποτελεί πάνελ # 1 της αγοράς. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια δοκιμασία cPanel (μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα) και από το0et to WHM. Λάβετε υπόψη ότι θα σας παρέχουμε εκπαιδευτικά βίντεο, οδηγούς και όλη την εξατομικευμένη βοήθεια που χρειάζεστε.

Οι μεταπωλητές που φιλοξενούν σχέδια περιλαμβάνουν SSH;

Για λόγους ασφαλείας, δεν περιλαμβάνουν SSH.

Μπορώ να επιλέξω ένα web hosting plan και στη συνέχεια να το αλλάξω σε άλλο;

Ναι, βεβαίως, όποτε θέλετε μπορείτε να αλλάξετε. Ωστόσο, σας προτείνουμε να επιλέξετε αρχικά το Απεριόριστο Σχέδιο ή το Σχέδιο 1, που είναι οι καλύτεροι πωλητές.

Ποιος υποστηρίζει τη φιλοξενία λογαριασμών στο μεταπωλητή φιλοξενία;

Φροντίζουμε ότι η φιλοξενία λειτουργεί 24 ώρες. Αλλά η υποστήριξη προγραμματισμού και σχεδιασμού ιστοσελίδων θα πρέπει να παρέχεται στους πελάτες σας. Προφανώς μπορείτε να μας συμβουλευτείτε για οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

Τι απεριόριστες δυνατότητες έχω στη φιλοξενία μεταπωλητών;

Απεριόριστες βάσεις MySQL, απεριόριστοι υποτομείς, απεριόριστοι λογαριασμοί email, απεριόριστες ανακατευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται;

Όλοι θέλουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να φτάνουν στα εισερχόμενα, επομένως απαγορεύεται το spam. Μπορείτε να στείλετε έως και 150 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά ώρα, είναι περισσότερο από εύλογο όριο και υψηλότερο από τους υπόλοιπους παρόχους. Όσον αφορά τον αριθμό των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να δημιουργήσετε, είναι απεριόριστοι και έχετε πρόσβαση σε αυτές μέσω του αγαπημένου σας προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κινητής συσκευής ή webmail.

Είμαι σε άλλο πάροχο φιλοξενίας. Μπορείτε να μεταφέρετε τους λογαριασμούς μου μαζί σας;

Ναι, φυσικά. Αν χρησιμοποιούσατε cPanel / WHM στον προηγούμενο παροχέα σας τότε θα είναι πολύ απλό. Εάν χρησιμοποιήσατε άλλο πάνελ, ζητήστε μας να προσδιορίσετε τον απλούστερο τρόπο και να αναλύσετε αν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς κόστος.

Δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας;

Ναι, δημιουργούμε εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας και τα μεταφέρουμε σε άλλο κέντρο δεδομένων. Ωστόσο, σας συνιστούμε να φροντίσετε να κάνετε τα αντίγραφα ασφαλείας των πελατών σας.

Τι άλλες υπηρεσίες μπορείτε να μας δώσετε για να μεταπωλήσετε;

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει η Neolo είναι λευκές ετικέτες και μπορείτε να τις μεταπωλήσετε. Τομείς, φιλοξενία, vps, Dedicated Servers, διαχείριση WordPress, ψηφιακό μάρκετινγκ κλπ.

Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει
Δείτε όλες τις ερωτήσεις