Επιλέξτε το πιστοποιητικό SSL που ταιριάζει καλύτερα στον ιστότοπό σας!

Η Neolo σας προσφέρει πολλές δυνατότητες για να αποκτήσετε έναν ασφαλή ιστότοπο, χωρίς κλοπές και με καλή γεωγραφική θέση στο Google.

Πρότυπο SSL

 • Πιστοποιητικό SSL για 1 τομέα.
 • 99.9% Συμβατότητα με προγράμματα περιήγησης.
 • Περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης.
 • Αρχή πιστοποίησης: Comodo.
 • Επίπεδο κρυπτογράφησης: Έως 256-bit.
 • Key length de 2048 Bits.
 • Συμβατό με Facebook: Αναπτύξτε τις εφαρμογές σας στο Facebook και φιλοξενήστε τους στο NEOLO.COM με SSL.

ΑΚΡΙΒΗ ΤΙΜΗ ανά μήνα:
€ 1.45

(Ελάχιστη πληρωμή 1 έτος) Το θέλω!

SSL Ας κρυπτογραφήσουμε

 • Πιστοποιητικό SSL για 1 τομέα.
 • 99% Συμβατότητα με προγράμματα περιήγησης.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SSL WILDCARD

 • Πιστοποιητικό SSL για 1 τομέα και όλους τους υποτομείς επιπέδου 1.
 • 99.9% Συμβατότητα με προγράμματα περιήγησης.
 • Περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης.
 • Αρχή πιστοποίησης: Comodo.
 • Επίπεδο κρυπτογράφησης: Έως 256-bit.
 • Key length de 2048 Bits.
 • Συμβατό με Facebook: Αναπτύξτε τις εφαρμογές σας στο Facebook και φιλοξενήστε τους στο NEOLO.COM με SSL.

ΑΚΡΙΒΗ ΤΙΜΗ ανά μήνα:
€ 9.18

(Ελάχιστη πληρωμή 1 έτος) Το θέλω!

Επιστροφή χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα σχέδιά μας

Μηνιαίες τιμές Ελάχιστη πληρωμή 1 έτος. Αν είστε πελάτης, αγοράστε τον από τον πελάτη σας.

Ευκολίες πληρωμής

Δεχόμαστε τα κύρια μέσα πληρωμής. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Τι σημαίνει το HTTPS και ποιο είναι το πιστοποιητικό SSL;


Το HTTPS σημαίνει Hiper Text Transfer Protocol Secure και είναι μια ενημερωμένη και πιο ασφαλής έκδοση από το HTTP. Το S σημαίνει ότι ο ιστότοπος διαθέτει πιστοποιητικό SSL για τη δημιουργία ασφαλούς σύνδεσης. Το πρωτόκολλο HTTPS κρυπτογραφεί τα δεδομένα μεταξύ του ιστότοπου (διακομιστή) και του προγράμματος περιήγησης (πελάτης). Τα πιστοποιητικά SSL προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τους χρήστες του ιστότοπού σας και αυξάνουν την αξιοπιστία.

https

Γιατί χρειάζομαι ένα πιστοποιητικό SSL στον ιστότοπό μου;

Για το Google είναι απαραίτητο όλοι οι ιστότοποι να είναι ασφαλείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για να έχετε καλύτερη θέση και συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις ασφαλείας σας, ζητήστε να προστεθούν τα πιστοποιητικά SSL στους ιστότοπους . Από το Neolo σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον καλύτερο τρόπο προστασίας του ιστοτόπου σας. Πείτε ΟΧΙ σε κλοπή δεδομένων, πλαστογραφία, κατασκοπεία και πολλές άλλες ενέργειες που βλάπτουν τη φήμη σας. Προσφέρει ασφάλεια και προστασία!


01

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κρυπτογραφήστε την πλοήγηση μεταξύ των πελατών σας και του ιστοτόπου σας, έτσι ώστε κανένας εισβολέας να μην μπορεί να κλέψει δεδομένα.

02

TRUST

Οι ιστότοποι που λειτουργούν με το HTTPS δημιουργούν περισσότερες πωλήσεις από αυτές που δεν λειτουργούν με το HTTPS.

03

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η Google βελτιώνει την τοποθέτηση ιστότοπων με πιστοποιητικό SSL και χειρότερη αυτή που δεν ισχύει.

04

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Εάν ο ιστότοπος της μάρκας σας είναι ασφαλής, το εμπορικό σήμα σας είναι ασφαλές. Μην χάσετε πελάτες! Κατακτήστε τους ανταγωνιστές σας.

05

SPEED

Οι ιστότοποι με HTTPS φορτώνουν ταχύτερα από αυτούς που χρησιμοποιούν HTTP.

06

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Εξασφαλίζει ότι η συμβατότητα ιστού λειτουργεί τέλεια στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης.

Μην το ξεχνάτε! Αγοράζοντας ένα πιστοποιητικό SSL προστατεύετε τα δεδομένα σας και αυτά των επισκεπτών / αγοραστών σας.Αποκτήστε την ασφάλεια που αξίζει ο ιστότοπός σας και που αξίζουν οι χρήστες σας. Κρυπτογράφηση όλων των πληροφοριών ιστότοπου. Μην συμβιβαστείτε το μέλλον σας! Είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε πώς λειτουργεί ένα πιστοποιητικό SSL. Με απλά λόγια: Ο υπολογιστής του χρήστη ζητά μια ασφαλή σύνδεση SSL, ο διακομιστής θα παράσχει ένα πιστοποιητικό SSL και ένα αντίγραφο ασφαλείας του δημόσιου κλειδιού. Ο υπολογιστής αποστέλλει ένα κρυπτογραφημένο κλειδί στο διακομιστή, το οποίο αποκρυπτογραφεί και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μια ασφαλής σύνδεση. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι η χρήση του HTTPS κρυπτογραφεί τη διαδρομή μεταξύ του προγράμματος περιήγησης ενός υπολογιστή και του ιστότοπου για να το καταστήσει πιο ασφαλές, εμποδίζοντας τον από κλοπή ή χειρισμό δεδομένων.


Και τα δύο προγράμματα συμβουλευτικής SEO περιλαμβάνουν ON site και OFF site analysis.

Γιατί η Neolo μου ταιριάζει;

+

Η αποστολή μας είναι ότι κάθε άτομο ή εταιρεία μπορεί να μετατρέψει την ιδέα του σε ιστότοπο. Σας βοηθάμε να αναπτύξετε την προσωπική σας επωνυμία ή έργο, να πουλήσετε στο διαδίκτυο και να δημοσιεύσετε το περιεχόμενο που θέλετε. Με λίγα λόγια, για να χτίσετε την ψηφιακή σας επιχείρηση. Μας αρέσει να παρέχουμε γρήγορη, ποιοτική υποστήριξη πελατών, γι 'αυτό απαντάμε στο 80% των ερωτήσεων σε λιγότερο από 1 ώρα και έχουμε βαθμολογία 9,5 / 10. Επιπλέον, οι διακομιστές μας είναι εξαιρετικά σταθεροί και προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Είμαστε μέρος του κινήματος Open-Startups: δημοσιοποιούμε τις μετρήσεις εξυπηρέτησης πελατών και επίσης τη σταθερότητα των διακομιστών. Κάθε εβδομάδα δημοσιεύουμε νέα μαθήματα, μαθήματα, συνεντεύξεις με ειδικούς και οδηγούς γνώσης, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στο επιχειρηματικό σας επίπεδο.

Τι είναι το πιστοποιητικό SSL;

+

Ένα πιστοποιητικό SSL δημιουργεί ασφάλεια μεταξύ των επισκεπτών και της ιστοσελίδας σας, παρέχει επίσης εμπιστοσύνη και περισσότερες πωλήσεις.

Πώς είναι η εγκατάσταση του πιστοποιητικού SSL;

+

Η ομάδα ασφάλειας του υπολογιστή της Neolo θα είναι υπεύθυνη για την εγκατάσταση του πιστοποιητικού SSL στον ιστότοπό σας και θα λειτουργεί τέλεια.

Άκουσα ότι υπάρχουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL, μπορώ να τα εγκαταστήσω;

+

Ναι, μπορούμε να το εγκαταστήσουμε. Λάβετε υπόψη ότι τα δωρεάν πιστοποιητικά SSL δεν λειτουργούν σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και τα λειτουργικά συστήματα, επομένως σας συνιστούμε να προσλάβετε ένα πληρωμένο πιστοποιητικό SSL που λειτουργεί πολύ καλύτερα για τον ιστότοπό σας.

Από το 2002, περισσότεροι από 10.000 πελάτες από 79 χώρες έχουν επιλέξει το web hosting μας, ειδικά από Κυπριακή Δημοκρατία

Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει
Δείτε όλες τις ερωτήσεις