Domain, web hosting and site builder plus Support 24/7 for the Suomi

Tarjoamme sinulle nopeaa, korkealaatuista palvelua, 100% vakaita palvelimia, 24 tunnin asiakaspalvelua ja 30 päivän rahat takaisin -takuun

TIETÄÄ ENEMMÄN
5star Ranking: Erinomainen. Perustuu + 400 todellisten asiakkaiden mielipiteisiin

Kasvata tuotemerkkiäsi digitaalisessa maailmassa Neolon avulla

Verkkotunnukset

Valitse yrityksellesi sopiva verkkotunnus ja rekisteröi se 5 minuutissa!

Valitse verkkotunnus

Hosting

Erittäin vakaa web-hosting ja henkilökohtainen tekninen tuki. Myös web-isännöinti verkkotunnuksen ja verkkosivustojen rakentajan kanssa

Katso suunnitelmat

verkkosivusto

Tiesitkö, että Neolo Builderilla voit luoda fantastisen verkkosivun vain 30 minuutissa? Kokeile! Se on erittäin helppokäyttöinen

Luo verkkosivusto

Luo verkkokauppa

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

Optimoi sivustoni

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

Neolon käytön edut:


01

Haluamme projektisi kasvavan

Jos teet hyvin, me pärjäämme hyvin. Meillä on se hyvin selvä. Siksi haluamme auttaa sinua saamaan verkkosivustosi, sähköpostitilisi ja verkkotunnuksesi toimimaan täydellisesti. Jos jokin epäonnistuu, olemme siellä

02

Aina kanssasi

Olemme mukana kaikissa vaiheissa. Tarjoamme työkaluja, joiden avulla voit hankkia verkkotunnuksesi, verkkopalvelun ja luoda sivusi muutamassa minuutissa

03

Äärimmäinen nopeus

Tiedämme, että palvelun nopeus on erittäin tärkeä käyttäjille, siksi pyrimme jatkuvasti parantamaan sitä. Kokeile palvelumme!

04

WordPress-asiantuntijat

Neolon web-palvelinpalvelimet on optimoitu toimimaan täydellisesti WordPressin kanssa. Pidämme siitä niin paljon, että jopa blogissamme toimii WordPress!

05

99,99% Uptime

Olemme luoneet korkealaatuisten verkkopalvelimien verkon. Se on jaettu Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa ja antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle erittäin vakaa palvelu

06

Ratkaisemme kaikki tiedustelut

Asiakastukitiimimme vastaa kaikkiin tiedusteluihin ennätysajassa. Vastaa 70% kyselyihin alle tunnissa.

07

30 päivän rahat takaisin

Jos Web-hosting-palvelu ei milloin tahansa toimi, sinulla on oikeus pyytää rahasi palautusta ajasta, jolloin se ei toiminut

08

ILMAINEN siirto

Jos verkkosivustosi on tällä hetkellä toisessa web-hosting-tilassa, mutta haluat siirtää sen Neoloon, ei ole ongelma. Voimme tehdä sen puolestasi ilman lisäkustannuksia

09

Useita maksutapoja

Älä huoli, että parhaiden hintojen lisäksi hyväksymme luotto-, debit- ja PayPal-kortit. Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, tarjoamme paikallisia maksuvälineitä ja mahdollistamme jopa kryptovaluuttatapahtumat;)

10

Suojaamme verkkosivustosi

Aktivoi HTTPS ilmaiseksi, jotta selaaminen verkkosivustollasi on turvallista. Käytä Neolo Care + -ohjelmaa ja vältä haittaohjelmia, viruksia ja kaikenlaisia uhkia

Meillä on täydellinen verkkotunnus sinulle!

Etsi verkkotunnusta

Luo verkkosivustosi muutamassa minuutissa!

Ilman teknistä tietämystä sinulla voi olla yrityksesi tai henkilökohtaisen tuotemerkin verkkosivusto toimiva tänään. Neolon web-luojana voi olla verkkosivusto, josta olet aina haaveillut. Se on itsehoito ja erittäin helppo muokata. Lisäksi se on optimoitu kaikentyyppisille laitteille, Googlelle ja sosiaalisille verkostoille.

Luo verkkosivustoni

Reviews from website owners

Vuodesta 2002 lähtien yli 10 000 asiakasta 79 maasta on valinnut verkkopalvelumme, etenkin Suomistars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi valita Neolo?

+

Missiomme on, että kuka tahansa henkilö tai yritys voi muuttaa ideansa verkkosivustoksi. Autamme sinua kehittämään henkilökohtaista tuotemerkkiäsi tai projektiasi, myymään verkossa ja julkaisemaan haluamasi sisällön. Lyhyesti sanottuna, rakentamaan digitaalista liiketoimintaa. Rakastamme tarjota nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua, minkä vuoksi vastaamme 80 prosenttiin kyselyistä alle tunnissa ja meillä on 9,5 / 10-luokitus. Lisäksi palvelimemme ovat erittäin vakaita ja tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun. Olemme osa Open-Startups -liikettä, julkistamme asiakaspalvelumittarit ja myös palvelinten vakauden. Joka viikko julkaisemme uusia opetusohjelmia, kursseja, haastatteluja asiantuntijoiden kanssa ja osaamisoppaita, jotta voit viedä yrittäjyytesi uudelle tasolle.

Mikä on verkkotunnus?

+

Verkkotunnus on yksilöllinen ja yksinomainen nimi, joka annetaan verkkosivustollesi Internetissä, jotta käyttäjä voi löytää sinut. Esimerkiksi: Neolo.com, Facebook.com ja Google.com ovat verkkotunnuksia.

Rekisteröikö Neolo verkkotunnuksia?

+

Kyllä, rekisteröimme useita verkkotunnuslaajennuksia, kuten .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .arvioinnit, .us ja .es.

Hyväksymme myös maakohtaiset (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru jne.), Mutta ne sinun on rekisteröitävä itse kunkin maan verkkokortissa. Jos tarvitset apua, ilmoita siitä meille ja annamme sinulle käden.

Mikä on Web Hosting?

+

Web-isännöinti - tai verkkosivustojen isännöinti - on palvelu, joka pitää verkkosivustosi käynnissä 24 tuntia palvelimiltamme. Aina kun joku tulee verkkosivustolle, hän todella käyttää web-palveluntarjoajan palvelimia.

Palveluntarjoamisen lisäksi palvelumme antaa sinulle oman verkkotunnuksesi ja rajoittamattomat yrityssähköpostitilit.

Millaista web-hosting-suunnitelmaa tarvitsen?

+

Se riippuu. Ensinnäkin sinun on tiedettävä, käytätkö tietokantoja, jotka vastaavat siitä, että sovellukset, kuten WordPress, Drupal, Joomla, Magento, foorumit, blogit, ostoskorit jne. Toimivat verkkosivustollasi. Jos kyllä, suosittelemme suunnitelmaa 1 tai rajoittamatonta suunnitelmaa. Toisaalta, jos verkkosivustoasi kehitetään vain HTML-, CSS- tai AJAX-muodossa eikä siinä käytetä tietokantoja, Suunnitelma 0 on täydellinen. Toinen päätös, jonka sinun on tehtävä, on se, aiotko isännöidä vain yhtä tai useampaa verkkotunnusta. Jos on vain yksi, suosittelemme suunnitelmaa 1, mutta jos tarvitset useita, rajoittamaton suunnitelma on sinulle. Toisaalta, jos aiot isännöidä verkkosivustoa, jossa kulutetaan yli 1 Gt, esimerkiksi WordPress, jolla on useita satoja päivittäisiä vierailuja, useita laajennuksia ja raskas teema, suosittelemme Premium-pakettia.

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä