Domain, web hosting and site builder plus Support 24/7 for the România

Vă oferim servicii rapide, de înaltă calitate, servere 100% stabile, servicii pentru clienți 24 de ore pe zi și o garanție de 30 de zile de returnare a banilor

STIE MAI MULTE
5star Clasament: Excelent. Pe baza a + 400 de opinii ale clienților reali

Dezvoltați-vă brandul în lumea digitală cu Neolo

Domenii

Alegeți numele de domeniu perfect pentru afacerea dvs. și înregistrați-l în 5 minute!

Alegeți domeniul

Hosting

Găzduire web super stabilă și asistență tehnică personalizată. De asemenea, găzduire web cu generator de domenii și site-uri web

Vezi planurile

website

Știați că, cu Neolo Builder, puteți crea un site fantastic în doar 30 de minute? Încearcă! Este foarte simplu de utilizat

Creați un site web

Creați-vă magazinul online

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

OPTIMIZAȚI SITE-ul MEU

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

Beneficiile utilizării Neolo:


01

Vrem ca proiectul dvs. să crească

Dacă te descurci bine, o vom face bine. O avem foarte clară. De aceea, dorim să vă ajutăm ca site-ul dvs., conturile de e-mail și domeniul dvs. să funcționeze perfect. Dacă ceva eșuează, vom fi acolo

02

Întotdeauna alături de tine

Vă însoțim în fiecare pas. Vă oferim instrumente pentru a obține numele de domeniu, găzduirea web și a vă crea pagina în câteva minute

03

Viteza extremă

Știm că viteza serviciului este extrem de importantă pentru utilizatori, de aceea lucrăm pentru îmbunătățirea constantă a acestuia. Încercați serviciul nostru!

04

Specialiști WordPress

Serverele de găzduire web Neolo sunt optimizate pentru a funcționa perfect cu WordPress. Ne place atât de mult încât chiar și blogul nostru este alimentat de WordPress!

05

99,99% Optime

Am creat o rețea de servere web de înaltă calitate. Este distribuit în Statele Unite, Europa, Asia și America Latină și ne permite să vă oferim un serviciu extrem de stabil

06

Rezolvăm toate întrebările

Echipa noastră de asistență pentru clienți răspunde la toate întrebările în timp record. Răspundeți la 70% dintre întrebări în mai puțin de o oră.

07

30 de zile înapoi bani

Dacă în orice moment serviciul de găzduire web nu funcționează, aveți dreptul să solicitați o rambursare a banilor dvs. pentru perioada în care nu a funcționat

08

Migrație GRATUITĂ

Dacă site-ul dvs. web este în prezent într-o altă găzduire web, dar doriți să-l migrați către Neolo, nicio problemă. Putem face asta pentru tine, fără costuri suplimentare

09

Mai multe mijloace de plată

Nu vă faceți griji, pe lângă faptul că avem cele mai bune prețuri, acceptăm carduri de credit, debit și PayPal. Ca și când acest lucru nu ar fi suficient, oferim mijloace de plată locale și chiar permitem tranzacții cu criptomonede;)

10

Vă protejăm site-ul

Activați HTTPS gratuit, astfel încât navigarea pe site-ul dvs. web să fie sigură. Utilizați Neolo Care + și evitați malware-ul, virușii și orice tip de amenințare

Avem domeniul perfect pentru tine!

Domeniul de căutare

Creați site-ul dvs. web în câteva minute!

Fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice, puteți avea web pentru afacerea dvs. sau pentru marca personală care funcționează astăzi. Cu creatorul web Neolo puteți avea site-ul web la care ați visat întotdeauna. Este auto-administrat și foarte ușor de editat. În plus, este optimizat pentru toate tipurile de dispozitive, pentru Google și pentru rețelele de socializare.

Creați site-ul meu web

Reviews from website owners

Din 2002, peste 10.000 de clienți din 79 de țări au ales găzduirea noastră web, în special din Româniastars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Întrebări frecvente

De ce să alegi Neolo?

+

Misiunea noastră este că orice persoană sau companie își poate transforma ideea într-un site web. Vă ajutăm să vă dezvoltați marca personală sau proiectul, să vindeți online și să publicați conținutul dorit. Pe scurt, pentru a vă construi afacerea digitală. Ne place să oferim un serviciu rapid și de calitate pentru clienți, motiv pentru care răspundem la 80% din întrebări în mai puțin de 1 oră și avem o evaluare de 9,5 / 10. În plus, serverele noastre sunt foarte stabile și oferim o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor. Facem parte din mișcarea Open-Startups, facem publice valorile serviciilor pentru clienți și, de asemenea, stabilitatea serverelor. În fiecare săptămână publicăm noi tutoriale, cursuri, interviuri cu specialiști și ghiduri de cunoștințe pentru a vă putea duce antreprenoriatul la nivelul următor.

Ce este un domeniu?

+

Domeniul este numele unic și exclusiv care este dat site-ului dvs. web pe Internet, astfel încât un utilizator să vă poată găsi. De exemplu: Neolo.com, Facebook.com și Google.com sunt nume de domenii.

Neolo înregistrează domenii?

+

Da, înregistrăm multe extensii de domeniu, cum ar fi .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .reviews, .us și .es.

Acceptăm și cele specifice fiecărei țări (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), dar acestea vor trebuie să fiți înregistrat pe cont propriu în NIC din fiecare țară. Dacă aveți nevoie de ajutor, anunțați-ne și vă vom ajuta.

Ce este gazduirea web?

+

Găzduirea web -sau găzduirea site-urilor web- este un serviciu care vă menține site-ul web rulat 24 de ore de pe serverele noastre. De fiecare dată când cineva intră pe un site web, acesta accesează de fapt serverele unui furnizor de găzduire web.

Pe lângă găzduire, serviciul nostru vă oferă propriul dvs. domeniu și conturi de e-mail corporative nelimitate.

Ce fel de plan de găzduire web am nevoie?

+

Depinde. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este dacă veți utiliza baze de date, care sunt responsabile pentru ca aplicațiile precum WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forumuri, bloguri, coșuri de cumpărături etc. să funcționeze pe site-ul dvs. web. Dacă da, vă recomandăm Planul 1 sau Planul nelimitat. Pe de altă parte, dacă site-ul dvs. web va fi dezvoltat numai în HTML, CSS sau AJAX și nu va utiliza baze de date, Planul 0 va fi perfect. O altă decizie pe care va trebui să o luați este dacă veți găzdui un singur domeniu sau mai multe. Dacă există doar unul, vă sugerăm Planul 1, dar dacă aveți nevoie de mai multe, Planul nelimitat este pentru dvs. Pe de altă parte, dacă vă așteptați să găzduiți un site web cu mai mult de 1 GB de consum - de exemplu un WordPress cu câteva sute de vizite zilnice, multe pluginuri și o temă grea -, vă sugerăm un Plan Premium.

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE