Domain, web hosting and site builder plus Support 24/7 for the Noreg

Vi tilbyr rask service av høy kvalitet, 100% stabile servere, 24-timers kundeservice og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti

VITE MER
5star Rangering: Utmerket. Basert på + 400 meninger fra ekte kunder

Utvikle merkevaren din i den digitale verden med Neolo

Domener

Velg det perfekte domenenavnet for virksomheten din, og registrer det på 5 minutter!

Velg domene

Hosting

Super stabil webhotell og personlig teknisk support. Også webhotell med domene- og nettstedbygger

Se planer

nettsted

Visste du at du med Neolo Builder kan lage en fantastisk webside på bare 30 minutter? Prøv det! Det er veldig enkelt å bruke

Lag nettsted

Opprett nettbutikken din

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

Optimaliser nettstedet mitt

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

Fordelene med å bruke Neolo:


01

Vi vil at prosjektet ditt skal vokse

Hvis du gjør det bra, vil vi gjøre det bra. Vi har det veldig klart. Derfor vil vi hjelpe deg med å få nettstedet ditt, e-postkontoer og domenet ditt til å fungere perfekt. Hvis noe mislykkes, vil vi være der

02

Alltid med deg

Vi følger deg i hvert trinn. Vi tilbyr verktøy for å skaffe domenenavn, webhotell og opprette siden din på få minutter

03

Ekstrem hastighet

Vi vet at hastigheten på tjenesten er ekstremt viktig for brukerne, og det er grunnen til at vi jobber med å forbedre den kontinuerlig. Prøv vår tjeneste!

04

WordPress Spesialister

Neolos webhosting-servere er optimalisert for å fungere perfekt med WordPress. Vi liker det så godt at selv bloggen vår er drevet av WordPress!

05

99,99% oppetid

Vi har opprettet et nettverk av høykvalitets webservere. Den distribueres i USA, Europa, Asia og Latin-Amerika og lar oss tilby deg en ekstremt stabil tjeneste

06

Vi løser alle henvendelser

Kundesupport-teamet svarer på alle henvendelser på rekordtid. Svar på 70% av henvendelsene på mindre enn 1 time.

07

30 dager pengene tilbake

Hvis Webvert-tjenesten når som helst ikke fungerer, har du rett til å be om tilbakebetaling av pengene dine for den tiden den ikke fungerte

08

GRATIS migrasjon

Hvis nettstedet ditt for øyeblikket er i et annet webhotell, men du vil migrere det til Neolo, er det ikke noe problem. Vi kan gjøre det for deg, uten ekstra kostnader

09

Flere betalingsmidler

Ikke bekymre deg, i tillegg til å ha de beste prisene, godtar vi kreditt-, debet- og PayPal-kort. Som om dette ikke var nok, tilbyr vi lokale betalingsmåter, og vi aktiverer til og med kryptovaluta-transaksjoner;)

10

Vi beskytter nettstedet ditt

Aktiver HTTPS gratis slik at det er trygt å surfe på nettstedet ditt. Bruk Neolo Care + og unngå skadelig programvare, virus og enhver form for trussel

Vi har det perfekte domenet for deg!

Søk i domene

Lag nettstedet ditt på få minutter!

Uten behov for teknisk kunnskap kan du ha nettet for virksomheten eller personlig merkevare som fungerer i dag. Med nettskaperen til Neolo kan du ha nettstedet du alltid har drømt om. Det er selvadministrert og veldig enkelt å redigere. I tillegg er den optimalisert for alle typer enheter, for Google og for sosiale nettverk.

Lage min hjemmeside

Reviews from website owners

Siden 2002 har mer enn 10 000 klienter fra 79 land valgt vårt webhotell, spesielt fra Noregstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor velge Neolo?

+

Vårt oppdrag er at enhver person eller selskap kan gjøre ideen sin om til et nettsted. Vi hjelper deg med å utvikle ditt personlige merke eller prosjekt, selge online og publisere innholdet du ønsker. Kort sagt, for å bygge din digitale virksomhet. Vi elsker å gi rask kundeservice av høy kvalitet, og derfor svarer vi på 80% av henvendelsene på mindre enn 1 time, og vi har en vurdering på 9,5 / 10. I tillegg er serverne våre superstabile, og vi tilbyr 30 dagers pengene tilbake-garanti. Vi er en del av Open-Startups-bevegelsen, vi offentliggjør kundeservicemetodene og også stabiliteten til serverne. Hver uke publiserer vi nye veiledninger, kurs, intervjuer med spesialister og kunnskapsguider, slik at du kan ta ditt entreprenørskap til neste nivå.

Hva er et domene?

+

Domenet er det unike og eksklusive navnet som blir gitt til nettstedet ditt på Internett, slik at en bruker kan finne deg. For eksempel: Neolo.com, Facebook.com og Google.com er domenenavn.

Registrerer Neolo domener?

+

Ja, vi registrerer mange domenetillegg, for eksempel .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .reviews, .us og .es.

Vi godtar også landsspesifikke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), men de vil må registreres alene i NIC i hvert land. Hvis du trenger hjelp, gi oss beskjed, så gir vi deg en hånd.

Hva er webhotell?

+

Webhotell - eller nettsidehotell - er en tjeneste som holder nettstedet ditt i drift 24 timer fra serverne våre. Hver gang noen kommer inn på et nettsted, får de faktisk tilgang til serverne til en webhotellleverandør.

I tillegg til hosting, gir tjenesten vår ditt eget domene og ubegrensede bedrifts-e-postkontoer.

Hva slags webhotellplan trenger jeg?

+

Det kommer an på. Det første du må vite er om du vil bruke databaser, som er ansvarlige for å få applikasjoner som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, blogger, handlekurver osv. Til å fungere på nettstedet ditt. Hvis ja, anbefaler vi Plan 1 eller Unlimited Plan. På den annen side, hvis nettstedet ditt bare blir utviklet i HTML, CSS eller AJAX og ikke vil bruke databaser, vil Plan 0 være perfekt. En annen beslutning du må ta er om du bare skal være vert for ett domene, eller flere. Hvis det bare er en, foreslår vi Plan 1, men hvis du trenger flere, er den ubegrensede planen noe for deg. På den annen side, hvis du forventer å være vert for et nettsted med mer enn 1 GB forbruk - for eksempel en WordPress med flere hundre daglige besøk, mange plugins og et tungt tema - foreslår vi en Premium-plan.

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON