Brzo, sigurno i 24-satno pružanje tehničke podrške u Hrvatska

Nudimo vam brzu, visokokvalitetnu uslugu, 100% stabilne poslužitelje, 24-satnu korisničku uslugu i 30-dnevno jamstvo povrata novca

ZNATI VIŠE
5star Poredak: Odlično. Na temelju +400 mišljenja stvarnih kupaca

Razvijajte svoj brand u digitalnom svijetu s Neolom

Domena

Odaberite savršen naziv domene za svoju tvrtku i registrirajte ga za 5 minuta!

Odaberite domenu

Usluge poslužitelja

Super stabilan web hosting i personalizirana tehnička podrška. Također web hosting s graditeljem domena i web stranica

Pogledajte planove

web stranica

Jeste li znali da s Neolo Builder -om možete stvoriti fantastičnu web stranicu u samo 30 minuta? Testirajte ga! Vrlo je jednostavan za korištenje

Stvorite web stranicu

Izradite svoju internetsku trgovinu

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

OPTIMIZIRAJTE MOJU STRANU

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

Prednosti upotrebe Neolo:


01

Želimo da vaš projekt raste

Ako budete dobro radili, dobro ćemo i mi. Jasno nam je. Zbog toga vam želimo pomoći da vaše web mjesto, vaši računi e-pošte i vaša domena rade savršeno. Ako nešto zakaže, bit ćemo tamo

02

Uvijek uz tebe

Pratimo vas u svakom koraku. Pružamo alate kako biste za nekoliko minuta dobili ime domene, web hosting i izradili svoju stranicu

03

Izuzetna brzina

Znamo da je brzina usluge iznimno važna za korisnike, zato radimo na tome da je stalno poboljšavamo. Isprobajte našu uslugu!

04

WordPress stručnjaci

Neolovi poslužitelji web hostinga optimizirani su za savršen rad s WordPressom. Toliko nam se sviđa da čak i naš blog pokreće WordPress!

05

99,99% Uptime

Stvorili smo mrežu visokokvalitetnih web poslužitelja. Distribuira se u Sjedinjenim Državama, Europi, Aziji i Latinskoj Americi i omogućuje nam da vam ponudimo izuzetno stabilnu uslugu

06

Riješimo sve upite

Naš tim za korisničku podršku odgovara na sva pitanja u rekordnom roku. Odgovorite na 70% upita u manje od 1 sata.

07

30 dana povrat novca

Ako u bilo kojem trenutku usluga web hostinga ne radi, imate pravo tražiti povrat novca za vrijeme u kojem nije radilo

08

BESPLATNE migracije

Ako je vaša web lokacija trenutno na drugom web hostingu, ali želite ga premjestiti na Neolo, nema problema. Možemo to učiniti za vas, bez dodatnih troškova

09

Višestruka sredstva plaćanja

Ne brinite, osim što imamo najbolje cijene, prihvaćamo kreditne, debitne i PayPal kartice. Kao da to nije dovoljno, nudimo lokalna sredstva plaćanja, a čak omogućujemo i transakcije kriptovaluta;)

10

Štitimo vašu web stranicu

Aktivirajte HTTPS besplatno kako bi pregledavanje vaše web stranice bilo sigurno. Koristite Neolo Care + i izbjegavajte zlonamjerni softver, viruse i bilo koju vrstu prijetnje

Imamo savršenu domenu za vas!

Pretražite domenu

Stvorite svoju web stranicu u nekoliko minuta!

Bez potrebe za tehničkim znanjem, danas možete imati web za svoje poslovanje ili osobni brend. S web tvorcem Neola možete imati web stranicu kakvu ste oduvijek sanjali. Samopriprava se i vrlo lako uređuje. Osim toga, optimiziran je za sve vrste uređaja, za Google i za društvene mreže.

USPOREDITE MOJU Web stranicu

Reviews from website owners

Od 2002. godine više od 10.000 klijenata iz 79 zemalja odabralo je naš web hosting, posebno iz Hrvatskastars

Izvrsna reputacija

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Često postavljana pitanja

Zašto odabrati Neolo?

+

Naša je misija da svaka osoba ili tvrtka svoju ideju može pretvoriti u web stranicu. Pomažemo vam u razvoju vašeg osobnog brenda ili projekta, prodaji na mreži i objavljivanju sadržaja koji želite. Ukratko, za izgradnju vašeg digitalnog poslovanja. Volimo pružati brzu i kvalitetnu korisničku uslugu, zbog čega na 80% upita odgovaramo u manje od 1 sata i imamo ocjenu 9,5 / 10. Osim toga, naši su poslužitelji super stabilni i nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dio smo pokreta Open-Startups, javno objavljujemo mjerne podatke o korisničkoj službi i stabilnost poslužitelja. Svaki tjedan objavljujemo nove vodiče, tečajeve, intervjue sa stručnjacima i vodiče znanja kako biste svoje poduzetništvo mogli podići na višu razinu.

Što je domena?

+

Domena je jedinstveno i ekskluzivno ime koje se daje vašoj web stranici na Internetu kako bi vas korisnik mogao pronaći. Na primjer: Neolo.com, Facebook.com i Google.com nazivi su domena.

Registrira li Neolo domene?

+

Da, registriramo mnoga proširenja domena, kao što su .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .recenzije, .us i .es.

Prihvaćamo i one specifične za zemlju (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, itd.), Ali to će biti trebate se sami registrirati u NIC-u svake zemlje. Ako trebate pomoć, javite nam i pružit ćemo vam ruku.

Što je web hosting?

+

Web hosting ili hosting web stranica je usluga koja održava vaše web mjesto u pogonu 24 sata od naših poslužitelja. Svaki put kad netko uđe na web mjesto, zapravo pristupa poslužiteljima davatelja web hostinga.

Osim hostinga, naša usluga daje vam vlastitu domenu i neograničene korporativne račune e-pošte.

Kakav mi plan web hostinga treba?

+

Ovisi. Prvo što morate znati je hoćete li koristiti baze podataka odgovorne za stvaranje aplikacija kao što su WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forumi, blogovi, kolica itd. Koji rade na vašoj web stranici. Ako je odgovor da, preporučujemo plan 1 ili neograničeni plan. S druge strane, ako će vaše web mjesto biti razvijeno samo u HTML-u, CSS-u ili AJAX-u i neće koristiti baze podataka, Plan 0 bit će savršen. Još jedna odluka koju ćete morati donijeti jest hoćete li hostirati samo jednu ili nekoliko domena. Ako postoji samo jedan, predlažemo plan 1, no ako ih trebate nekoliko, neograničeni plan je za vas. S druge strane, ako očekujete da ćete biti domaćin web mjestu s više od 1 GB potrošnje - na primjer WordPress s nekoliko stotina dnevnih posjeta, mnogim dodacima i teškom temom -, predlažemo Premium plan.

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION