Domain, web hosting and site builder plus Support 24/7 for the Magyarország

Gyors, magas színvonalú szolgáltatást, 100% -ban stabil szervereket, 24 órás ügyfélszolgálatot és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk Önnek

TÖBBET TUD
5star Helyezés: Kiváló. Valós vásárlók + 400 véleménye alapján

Növelje márkáját a digitális világban a Neolo segítségével

Domainek

Válassza ki vállalkozása számára a tökéletes domain nevet, és regisztrálja 5 perc alatt!

Válasszon domaint

Tárhely

Szuper stabil webtárhely és személyre szabott technikai támogatás. Szintén webtárhely domainnel és weboldal készítővel

Lásd a terveket

weboldal

Tudta, hogy a Neolo Builder segítségével mindössze 30 perc alatt létrehozhat fantasztikus weboldalt? Próbáld ki! Ez nagyon egyszerű a használata

Hozzon létre webhelyet

Hozza létre online áruházát

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

Optimalizálja a webhelyem

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

A Neolo használatának előnyei:


01

Azt akarjuk, hogy a projektje növekedjen

Ha jól csinálod, akkor jól fogunk csinálni. Nagyon világos. Ezért szeretnénk segíteni abban, hogy webhelye, e-mail fiókjai és domainje tökéletesen működjön. Ha valami nem sikerül, ott leszünk

02

Mindig veled

Minden lépésben elkísérünk. Eszközöket kínálunk az Ön számára, hogy percek alatt megszerezhesse domain nevét, webtárhelyét és létrehozhassa oldalát

03

Extrém sebesség

Tudjuk, hogy a szolgáltatás sebessége rendkívül fontos a felhasználók számára, ezért dolgozunk annak folyamatos fejlesztésén. Próbálja ki szolgáltatásunkat!

04

WordPress szakemberek

A Neolo web hosting szerverei úgy vannak optimalizálva, hogy tökéletesen működjenek együtt a WordPress programmal. Annyira szeretjük, hogy még a blogunkat is a WordPress hajtja!

05

99,99% Uptime

Kiváló minőségű webszerverek hálózatát hoztuk létre. Az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában és Latin-Amerikában forgalmazzák, és lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül stabil szolgáltatást nyújtsunk Önnek

06

Megoldjuk az összes kérdést

Ügyfélszolgálatunk minden kérdésre rekord idő alatt válaszol. Válaszoljon a megkeresések 70% -ára kevesebb, mint 1 órán belül.

07

30 napos pénzvisszafizetés

Ha a Web Hosting szolgáltatás bármikor nem működik, akkor joga van pénzének visszatérítését kérni azért, mert nem működött

08

INGYENES migráció

Ha webhelye jelenleg egy másik webtárhelyen van, de át szeretné helyezni a Neoloba, akkor ez nem jelent problémát. Meg tudjuk csinálni az Ön számára, extra költségek nélkül

09

Több fizetési eszköz

Ne aggódjon, a legjobb árak mellett elfogadunk hitel-, betéti és PayPal kártyákat is. Mintha ez nem lenne elég, helyi fizetési eszközöket kínálunk, és még a kriptovaluta tranzakciókat is engedélyezzük;)

10

Védjük webhelyét

Aktiválja a HTTPS-t ingyen, hogy biztonságos legyen a böngészés a webhelyén. Használja a Neolo Care + alkalmazást, és kerülje a rosszindulatú programokat, vírusokat és bármilyen fenyegetést

Megvan a tökéletes domain az Ön számára!

Keresési domain

Készítse el weboldalát percek alatt!

Technikai ismeretek nélkül a mai napig működhet üzleti vagy személyes márkaneve. A Neolo web-készítőjével rendelkezhet azzal a weboldallal, amelyről mindig álmodott. Önállóan kezelhető és nagyon egyszerűen szerkeszthető. Ezenkívül minden típusú eszközre, a Google-ra és a közösségi hálózatokra optimalizálva van.

Készítsen weboldalamat

Reviews from website owners

2002 óta 79 országból több mint 10 000 ügyfél választotta webtárhelyünket, különösen a Magyarországstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Gyakran ismételt kérdések

Miért válassza a Neolo-t?

+

Küldetésünk, hogy bármely személy vagy vállalat elképzelését weboldalakká alakítsa. Segítünk személyes márkád vagy projekted fejlesztésében, online értékesítésben és a kívánt tartalom közzétételében. Röviden: a digitális vállalkozás építéséhez. Szeretjük a gyors, minőségi ügyfélszolgálatot nyújtani, ezért kevesebb mint 1 óra alatt válaszolunk a megkeresések 80% -ára, és 9,5 / 10 besorolással rendelkezünk. Ráadásul szervereink rendkívül stabilak, és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Részesei vagyunk az Open-Startups mozgalomnak, nyilvánosságra hozzuk az ügyfélszolgálat mutatóit és a szerverek stabilitását is. Minden héten új oktatóanyagokat, tanfolyamokat, interjúkat adunk ki szakemberekkel és ismeretismertetőket, hogy vállalkozásait a következő szintre emelhesse.

Mi a domain?

+

A domain az az egyedi és exkluzív név, amelyet webhelyének az interneten kap, hogy a felhasználó megtalálja Önt. Például: A Neolo.com, a Facebook.com és a Google.com domain név.

Regisztrálja a Neolo domaineket?

+

Igen, sok domain kiterjesztést regisztrálunk, például .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .reviews, .us és .es.

Országspecifikusakat is elfogadunk (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru stb.), De ezek önállóan kell regisztrálnia az egyes országok hálózati kártyáin. Ha segítségre van szüksége, tudassa velünk, és mi kezet nyújtunk.

Mi az a webtárhely?

+

A Web Hosting - vagy a web hosting - egy olyan szolgáltatás, amely 24 órán keresztül biztosítja a webhely működését a szervereinktől. Valahányszor valaki belép egy weboldalra, valójában egy webtárhely-szolgáltató szervereihez jut el.

A tárhely mellett szolgáltatásunk a saját domainjét és korlátlan vállalati e-mail fiókját biztosítja.

Milyen webtárhely-tervre van szükségem?

+

Attól függ. Az első dolog, amit tudnia kell, hogy használ-e adatbázisokat, amelyek felelősek azért, hogy az alkalmazások, például a WordPress, a Drupal, a Joomla, a Magento, fórumok, blogok, bevásárlókocsik stb. Ha igen, javasoljuk az 1. tervet vagy a Korlátlan tervet. Másrészt, ha webhelyét csak HTML, CSS vagy AJAX formátumban fejlesztik, és nem használ adatbázisokat, akkor a 0. terv tökéletes lesz. Egy másik döntés, amelyet meg kell hoznia, hogy csak egy vagy több domaint fog-e üzemeltetni. Ha csak egy van, javasoljuk az 1. tervet, de ha többre van szüksége, akkor a Korlátlan Terv az Ön számára. Másrészt, ha 1 GB-nál nagyobb fogyasztású webhelyet tervez vendégül látni - például egy WordPress-t napi több száz látogatással, sok beépülő modullal és nehéz témával -, javasoljuk a Premium csomagot.

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ