Vi tilbyr deg Managed WordPress Hosting!

Ansett den i tillegg og eventuelt til Hosting. Vi installerer, konfigurerer, oppdaterer, optimaliserer, sikrer og renser ditt WordPress-nettsted fra skadelig programvare. I tillegg gir vi deg en SEO-assistent. Ikke bekymre deg! Vie deg til det du brenner for :)

JEG ØNSKER DET

Hva administreres WordPress?

Managed WordPress er vår forenklede og optimaliserte Hosting-plattform, som tjener til å gi dem liv og administrere WordPress-nettsteder. Vi jobber daglig slik at WordPress-nettstedene dine kjører raskt og trygt. Hvorfor kaller vi det "administrert"? Fordi vi utfører grunnleggende administrative oppgaver for Hosting: Vi installerer WordPress, gjør daglige sikkerhetskopier automatisk, oppdaterer og holder WordPress oppdatert og oppdaterer cache på servernivå.

Administrert Wordpress

  • HTTPS on WordPress
  • CDN on WordPress
  • Daglige sikkerhetskopier
  • Cleaning and automatic protection
  • Automatic Malware Scanning and Removal
  • SEO Assistant

Prisene uttrykt i lokal valuta, endelige og ingen skjulte avgifter :)

Denne tjenesten kan legges til et nettsted på en hvilken som helst vertsplan som støtter WordPress.

Du kan betale Hosting på alle disse måtene

  • Paypal
  • Visa
  • Paypal
  • Paypal

Hosting for your website

Web Hosting consists of the Neolo Internet server space so that your website and your professional mail accounts work 24 hours a day. Choose from the best plans in the world.

Buy hosting plans

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor passer Neolo meg?

+

Vi har vært i markedet siden 2002. Vi hjelper allerede titusenvis av mennesker og organisasjoner med å gjøre ideene og prosjektene deres om til nettsteder som jobber 24 timer i døgnet.

Vi tror på Internett som et grunnleggende behov, som en menneskerettighet, det er det som gjør at folk kan uttrykke seg for verden og vokse personlig, økonomisk og åndelig, så vi ønsker å være en del av prosjektet ditt og hjelpe deg å være online med ditt eget navn på Internett .

Vi har servere i flere land, kunder i hele Latin-Amerika, og i motsetning til andre selskaper, blir NEOLO.COM fremdeles betjent av eierne.

Vi var den første leverandøren i Latin-Amerika som leverte ubegrenset webhotell i 2010.

Våre viktigste investorer er våre kunder, hver og en, som støtter oss og lar oss fortsette å vokse med dem. Vi vil at prosjektet ditt skal vokse og alltid skal fungere, så vi ønsker å være din webhotellleverandør i $ land.

Hva er den administrerte WordPress Hosting-tjenesten?

+

Vårt team av WordPress-eksperter er ansvarlig for å installere, konfigurere, optimalisere, sikre og akselerere WordPress. 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Du kan ta vare på arbeidet ditt.

Hva er forskjellen mellom Managed WordPress Hosting og en hostingplan der du kan installere WordPress?

+

Hovedforskjellen er at i Managed WordPress Hosting vårt tekniske team gjør jobben med å installere, konfigurere, sikre og akselerere for deg.

Hva er HTTPS?

+

Vi vil gjøre nettstedet ditt tilgjengelig med https: //. Dataene mellom nettstedet ditt og kundene dine vil reise tryggere, og du vil få mer selvtillit som vil føre til mer salg.

Hva er CDN?

+

CDN stands for Content Delivery Network. It is a network of servers located all over the planet that will replicate the content of your website. This way, when a visitor from Europe enters your site, automatically your website will be shown from a mirror server in Europe for a reason of proximity. The same is true of other countries and continents. Your website will be running on a CDN automatically and we'll take care of everything.

Hva består sikkerhetskopier av?

+

Vi konfigurerer et sikkerhetskopisystem for automatisk å lage sikkerhetskopier av WordPress.

Hva er automatisk rengjøring og beskyttelse?

+

Mer enn 90% av WordPress over hele verden ble på et tidspunkt hacket av WordPress-konfigurasjonsfeil. Korrekt sikker, hold den automatisk beskyttet og ren 100% av tiden i løpet av 24 timer, er også en del av vår tjeneste.

Hva er SEO-assistenten?

+

Det er et verktøy som vi vil installere og konfigurere i WordPress. Du vil få bedre søkemotorresultater fordi det vil gi forslag for deg om å optimalisere innholdet på stedet i WordPress.

Hva er skanning og fjerning av MalWare?

+

Neolo-teknikere vil skanne hver kodelinje i WordPress og fjerne alle MalWare (virus, trojanere, ondsinnede koder).

Vi jobber for å oppnå disse meningene

Vår største glede er å se brukernes prosjekter bli til virkelighet. Når alt fungerer perfekt, blir arbeidet vårt ubemerket, men ditt skiller seg ut. Og det er det som betyr noe.

Jeg har mestring av mitt gastronomiske prosjekt i Neolo, alt var enkelt og raskt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi er kunder for 10 år siden, og vi ville valgt Neolo igjen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jeg velger Neolo som vert for kundenes nettsteder, og jeg har aldri hatt noe problem

Michelle Dure - Grafisk designer hos Decero

Mer enn 10 000 kunder fra 50 land stoler på Neolo

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON