WEB HOSTING MOODLE

Hosting för Moodle snabbt, säkert och med teknisk support 24 timmar i Sverige

Enkelt och mycket praktiskt.

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 10% OFF
  • VIP priority support
  • Servers Uptime 99.999%
  • 30 days moneyback

Plan Premium 5

Best option for high growth websites

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

297.55 kr / min

595.09 kr när du förnyar

Köp

Plan Premium 4

Maximum speed and best processing with up to 160 simultaneous users.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

216.40 kr / min

432.80 kr när du förnyar

Köp

Plan Premium 3

4x power. ~80 simultaneous users.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

178.46 kr / min

356.92 kr när du förnyar

Köp

Plan Premium 1

~ 20 simultaneous people in your videos

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

102.58 kr / min

205.16 kr när du förnyar

Köp

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

¿Cuáles son las ventajas de Hosting Moodle para educación online?

Hosting Moodle

Benefits when choosing Neolo Moodle Hosting

icon

Neolo Cloud

Put your WordPress website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and clients thanks to the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Mer än 10 000 kunder från 79 länder litar på Neolostars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

säkerhet

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimera min plats

Vanliga frågor

Varför passar Neolo mig?

Vi har funnits på marknaden sedan 2002. Vi hjälper redan tiotusentals människor och organisationer att förvandla sina idéer och projekt till webbplatser som arbetar dygnet runt. Vi tror på Internet som ett grundläggande behov, som en mänsklig rättighet, det är det som tillåter människor att uttrycka sig för världen och växa personligen, ekonomiskt och andligt, så vi vill vara en del av ditt projekt och hjälpa dig att vara online med ditt eget namn på Internet . Vi har servrar i flera länder, kunder över hela världen och till skillnad från andra företag, serveras NEOLO.COM fortfarande av sina ägare. Våra viktigaste investerare är våra kunder, var och en, som stöder oss och tillåter oss att fortsätta växa med dem. Vi vill att ditt projekt ska växa och alltid fungera, så vi vill vara din webbhotellleverantör i Sverige.

Registrerar du domäner?

Ja. Vi registrerar många domänutvidgningar, vissa är .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT. I dag .MOBI .REVIEWS .US .ES bland många andra. Vi accepterar också de från specifika länder: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU bland andra. Men du måste registrera dem på egen hand i NIC i varje land och köpa webbhotell hos oss. Om du behöver hjälp, låt oss veta så ger vi dig en hand.

Vad är Premium Moodle Hosting?

Premium Moodle Hosting är en typ av delad webbhotell som uteslutande är utformad för krävande webbplatser som kräver mer kraft än en webbplats i traditionell delad hosting. I detalj innehåller Premium Moodle Hosting mer RAM, mer processor, SSD: er, prioriterad teknisk support och gratis SSL-certifikat.

What Premium Hosting plan do I need?

Vi rekommenderar att du börjar med Premium Plan 1 och beroende på konsumtion av ditt konto kan du snabbt gå vidare till en högre plan.

Kan jag välja en webbhotellplan och sedan ändra den till en annan?

Ja, naturligtvis, när du vill kan du ändra.

Kommer jag att ha ett installationsprogram med ett klick?

Ja. I alla Premium Hosting-planer har du Softaculous som är det bästa på marknaden: Du väljer mellan de +200 applikationer som du vill installera, klicka på installera, berätta i vilken katalog du vill ha det och det är det, magi :)

Hur köper jag min värdplan?

Det är superlätt. Du väljer en plan, fyller i dina uppgifter och dina webbplatser, betalar och när en gång har ackrediterats skickar vi ett e-postmeddelande med alla registreringsdata så att du kan ladda upp din webbplats och konfigurera dina e-postkonton. Du har också tillgång till självstudier, videor och olika hjälpmedel. Och även till våra tekniker för alla frågor du har.

Migration: Jag är i en annan leverantör och vill byta till Neolo. Kan du hjälpa mig?

Ja. Efter att du har köpt din webbhotell kommer vi att begära en fullständig säkerhetskopia (full kopia) av ditt cPanel- eller Plesk-konto i din tidigare leverantör för att kunna migrera det. Om du i din tidigare leverantör använde en annan kontrollpanel, berätta för oss och vi kommer att analysera om vi kan migrera den, om vi inte förklarar hur det görs är det vanligtvis inte komplicerat. Om du behöver överföra din domän till Neolo kan du också göra det när du köper din webbhotellplan eller din domänöverföring.

Jag har redan betalat. Hur lång tid tar det att registrera sig?

Betalningar som betalas kontant tar mellan 24 och 72 öppettider. Betalningar med elektroniska medel som kreditkort, betalkort och banköverföringar tar vanligtvis mindre än 24 timmar eller är omedelbara.

DNS: Vad är de? Vad är de? Är de vita etiketter?

DNS är namn på servrar som ansvarar för att ansluta personer som kommer in i din domän med servrarna på NEOLO.COM och innehållet som värdas på ditt webbhotellkonto. Våra DNS är: ns1.lineadns.com och ns2.lineadns.com. De är helt vita etiketter, så om ditt konto är en återförsäljare, VPS eller dedikerade servrar kan du också använda dem.

Finns det en gräns för antalet e-postmeddelanden som ska skickas?

Vi vill alla att e-postmeddelanden ska nå inkorgen, så skräppost är förbjudet. Du kan skicka upp till 150 e-postmeddelanden per timme, det är en mer än rimlig gräns och högre än andra leverantörer. När det gäller antalet e-postkonton som du kan skapa är de obegränsade och du kommer åt dem via ditt favorit e-postprogram, mobilenhet eller webmail.

Gör de säkerhetskopior?

Vi gör en fullständig säkerhetskopia av alla värdkonton upp till 2 GB hela per vecka och flyttar till ett annat datacenter. Vi rekommenderar dock att du också gör och laddar ner dina säkerhetskopior från din kontrollpanel

Kommer jag att ha SSH?

Att tillhandahålla SSH i en delad hosting är osäker och det är en oönskad praxis för webbhotellleverantörer, så vi tillhandahåller inte SSH i delad hosting, men om du anlitar en VPS eller en dedikerad server kan vi tillhandahålla SSH Root.

Accepterar du värd för onlinespel?

Inte för delad värd. Men om det är en Facebook-app måste du anställa en VPS. Om det är en spelserver så nej, vi erbjuder inte.

Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION