Kami menawarkan Managed WordPress Hosting!

Sewanya tambahan dan pilihan untuk Hosting anda. Kami memasang, mengkonfigurasi, mengemas kini, mengoptimumkan, selamat dan bersihkan tapak WordPress anda daripada perisian hasad. Di samping itu, kami menyediakan anda dengan pembantu SEO. Jangan bimbang, dedahkan diri anda dengan apa yang anda sukai :)

Saya MERASA ITU

Apa yang diuruskan WordPress?

Managed WordPress adalah platform Hosting kami yang dipermudahkan dan dioptimumkan, yang berfungsi untuk memberi mereka kehidupan dan menguruskan laman web WordPress. Kami bekerja setiap hari supaya tapak WordPress anda berjalan dengan cepat dan selamat. Kenapa kita panggil ia "diuruskan"? Kerana kami melaksanakan tugas pentadbiran asas Hosting: Kami memasang WordPress, membuat backup setiap hari secara automatik, kemas kini dan menyimpan WordPress anda sehingga kini dan mengemas kini cache peringkat pelayan.

Diuruskan Wordpress

  • HTTPS on WordPress
  • CDN on WordPress
  • Sandaran harian
  • Cleaning and automatic protection
  • Automatic Malware Scanning and Removal
  • SEO Assistant

Harga dinyatakan dalam mata wang tempatan, akhir dan tiada caj tersembunyi :)

Perkhidmatan ini boleh ditambah ke 1 laman web mana-mana pelan hosting yang menyokong WordPress.

Anda boleh membayar Hosting anda dalam semua cara ini

  • Paypal
  • Visa
  • Paypal
  • Paypal

Hosting for your website

Web Hosting consists of the Neolo Internet server space so that your website and your professional mail accounts work 24 hours a day. Choose from the best plans in the world.

Buy hosting plans

Soalan Lazim

Kenapa Neolo sesuai dengan saya?

+

Kami telah berada di pasaran sejak tahun 2002. Kami telah membantu puluhan ribu orang dan organisasi mengalihkan idea dan projek mereka ke laman web yang bekerja 24 jam sehari.

Kami percaya bahawa Internet sebagai keperluan asas, sebagai hak asasi manusia, adalah apa yang membolehkan orang untuk menyatakan diri mereka ke dunia dan berkembang secara peribadi, ekonomi dan rohani, jadi kami ingin menjadi sebahagian daripada projek anda dan membantu anda dalam talian dengan nama anda sendiri di Internet .

Kami mempunyai pelayan di beberapa negara, pelanggan di seluruh Amerika Latin dan tidak seperti syarikat lain, NEOLO.COM masih dihidangkan oleh pemiliknya.

Kami adalah pembekal pertama di Amerika Latin untuk menyediakan hosting web tanpa had pada tahun 2010.

Pelabur utama kami adalah pelanggan kami, masing-masing dan setiap orang, yang menyokong kami dan membolehkan kami terus berkembang dengan mereka. Kami mahu projek anda berkembang dan sentiasa berfungsi, jadi kami mahu menjadi penyedia hosting web anda di negara $.

Apakah perkhidmatan Hosting Managed WordPress?

+

Pasukan pakar WordPress kami bertanggungjawab untuk memasang, mengkonfigurasi, mengoptimumkan, mengamankan dan mempercepatkan WordPress anda. 24 jam sehari, 365 hari setahun. Anda boleh menjaga kerja anda.

Apakah perbezaan di antara WordPress Hosting Managed dan pelan Hosting di mana anda boleh memasang WordPress?

+

Perbezaan utama ialah dalam Managed WordPress Hosting pasukan teknis kita melakukan tugas memasang, mengkonfigurasi, mengamankan dan mempercepatkan untuk anda.

Apakah itu HTTPS?

+

Kami akan membuat laman web anda dapat diakses dengan https: //. Data antara laman web dan pelanggan anda akan lebih selamat dan anda akan memperoleh lebih banyak keyakinan yang akan membawa kepada lebih banyak jualan.

Apakah CDN itu?

+

CDN stands for Content Delivery Network. It is a network of servers located all over the planet that will replicate the content of your website. This way, when a visitor from Europe enters your site, automatically your website will be shown from a mirror server in Europe for a reason of proximity. The same is true of other countries and continents. Your website will be running on a CDN automatically and we'll take care of everything.

Apakah sandaran yang disediakan?

+

Kami mengkonfigurasi sistem sandaran untuk membuat salinan sandaran WordPress anda secara automatik.

Apakah pembersihan dan perlindungan automatik?

+

Lebih daripada 90% WordPress di seluruh dunia pada satu ketika telah digodam oleh kegagalan konfigurasi WordPress. Betul selamat, pastikan ia dilindungi secara automatik dan bersih 100% masa selama 24 jam, juga merupakan sebahagian daripada perkhidmatan kami.

Apakah pembantu SEO?

+

Ia adalah alat yang akan kami pasang dan konfigurasi di WordPress anda. Anda akan mendapat hasil enjin carian yang lebih baik kerana ia akan memberikan cadangan untuk mengoptimumkan kandungan On-Site dari WordPress anda.

Apakah pengimbasan dan penyingkiran MalWare?

+

Juruteknik Neolo akan mengimbas setiap baris kod di WordPress anda dan mengeluarkan semua MalWare (virus, Trojans, kod berniat jahat).

Kami berusaha untuk mencapai pendapat ini

Keseronokan kami adalah melihat projek pengguna kami menjadi kenyataan. Apabila segala-galanya berfungsi dengan sempurna, kerja kami tidak disedari, tetapi anda tetap menonjol. Dan itulah yang penting.

Saya mempunyai penguasaan projek gastronomi saya di Neolo, semuanya mudah dan cepat.

Vicky Vago - Hidup Makan

Kami pelanggan 10 tahun yang lalu dan kami akan memilih Neolo lagi.

Federico Pacheco - Security Entropy

Saya memilih Neolo untuk menjadi tuan rumah laman web pelanggan saya dan saya tidak pernah mengalami masalah

Michelle Dure - Pereka Grafik di Decero

Lebih daripada 10,000 pelanggan dari 50 negara mempercayai Neolo

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN