WEB HOSTING MOODLE

Hosting til Moodle hurtigt, sikkert og med teknisk support 24 timer i Danmark

Enkel og meget praktisk.

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 10% OFF
  • VIP priority support
  • Servers Uptime 99.999%
  • 30 days moneyback

Plan Premium 5

Best option for high growth websites

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

218.58 DKK / min

437.15 DKK når du fornyer

køb

Plan Premium 4

Maximum speed and best processing with up to 160 simultaneous users.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

158.97 DKK / min

317.93 DKK når du fornyer

køb

Plan Premium 3

4x power. ~80 simultaneous users.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

131.10 DKK / min

262.19 DKK når du fornyer

køb

Plan Premium 1

~ 20 simultaneous people in your videos

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

75.36 DKK / min

150.71 DKK når du fornyer

køb

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

¿Cuáles son las ventajas de Hosting Moodle para educación online?

Hosting Moodle

Benefits when choosing Neolo Moodle Hosting

icon

Neolo Cloud

Put your WordPress website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and clients thanks to the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Mere end 10.000 kunder fra 79 lande har tillid til Neolostars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

sikkerhed

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimer min side

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor passer Neolo mig?

Vi har været på markedet siden 2002. Vi hjælper allerede titusinder af mennesker og organisationer med at omdanne deres ideer og projekter til websteder, der fungerer 24 timer i døgnet. Vi tror på Internettet som et grundlæggende behov, som en menneskerettighed, det er det, der giver folk mulighed for at udtrykke sig for verden og vokse personligt, økonomisk og åndeligt, så vi vil være en del af dit projekt og hjælpe dig med at være online med dit eget navn på Internettet . Vi har servere i flere lande, klienter over hele verden, og i modsætning til andre virksomheder betjenes NEOLO.COM stadig af sine ejere. Vores vigtigste investorer er vores kunder, hver og en, der støtter os og giver os mulighed for at fortsætte med at vokse med dem. Vi ønsker, at dit projekt skal vokse og altid arbejde, så vi vil være din webhostingudbyder i Danmark.

Registrerer du domæner?

Ja. Vi registrerer mange domæneudvidelser, nogle er .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT. I dag .MOBI. BEMÆRKNINGER .US .ES blandt mange andre. Vi accepterer også dem fra bestemte lande: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU blandt andre. Men du skal registrere dem på egen hånd i NIC i hvert land og købe Web Hosting hos os. Hvis du har brug for hjælp, så fortæl os det, så giver vi dig en hånd.

Hvad er Premium Moodle Hosting?

Premium Moodle Hosting er en type delt hosting-service, der udelukkende er designet til krævende websteder, der kræver mere strøm end et websted i traditionel delt hosting. I detaljer inkluderer Premium Moodle Hosting mere RAM, mere processor, SSD'er, prioriteret teknisk support og gratis SSL-certifikat.

Hvilken Premium Hosting-plan har jeg brug for?

Vi anbefaler, at du starter med Premium Plan 1, og afhængigt af forbrug af din konto kan du hurtigt gå videre til en højere plan.

Kan jeg vælge en webhosteplan og derefter ændre den til en anden?

Ja, selvfølgelig, når du vil, kan du ændre dig.

Får jeg et programinstallationsprogram med 1 klik?

Ja. I alle Premium Hosting-planer har du Softaculous, som er det bedste på markedet: Du vælger mellem de +200 applikationer, du vil installere, klikke på installation, fortæl dem i hvilket bibliotek du vil have det, og det er det, magi :)

Hvordan køber jeg min hostingplan?

Det er super let. Du vælger en plan, udfylder dine data og dine websider, foretager betalingen, og når den er akkrediteret sender vi dig en e-mail med alle registreringsdata, så du kan uploade dit websted og konfigurere dine e-mail-konti. Du har også adgang til tutorials, videoer og forskellige hjælpemidler. Og også til vores teknikere for alle spørgsmål, du har.

Migration: Jeg er hos en anden udbyder og vil skifte til Neolo. Kan du hjælpe mig?

Ja. Når du har købt din webhosting, vil vi anmode om en fuld sikkerhedskopi (fuld kopi) af din cPanel- eller Plesk-konto i din tidligere udbyder for at kunne migrere den. Hvis du i din tidligere udbyder brugte et andet kontrolpanel, fortæl os, og vi analyserer, om vi kan migrere det, hvis vi ikke forklarer, hvordan det gøres, er det normalt ikke komplekst. Hvis du har brug for at overføre dit domæne til Neolo, kan du også gøre det, når du køber din webhostingplan eller din domæneoverførsel.

Jeg har allerede betalt. Hvor lang tid tager det at registrere?

Betalinger, der foretages kontant, varer mellem 24 og 72 arbejdstider. Betalinger med elektroniske midler såsom kreditkort, betalingskort og bankoverførsler tager normalt mindre end 24 timer eller er øjeblikkelig.

DNS: Hvad er de? Hvad er de? Er de hvide mærker?

DNS er navne på servere, der er ansvarlige for at forbinde personer, der indtaster dit domæne med serverne på NEOLO.COM og det indhold, der er vært på din webhostingskonto. Vores DNS er: ns1.lineadns.com og ns2.lineadns.com. De er helt hvide etiketter, så hvis din konto er en forhandler, VPS eller dedikerede servere, kan du også bruge dem.

Er der en grænse for antallet af e-mails, der skal sendes?

Vi ønsker alle, at e-mails skal nå indbakken, så spam er forbudt. Du kan sende op til 150 e-mails i timen, det er en mere end rimelig grænse og højere end resten af udbydere. Med hensyn til antallet af e-mail-konti, du kan oprette, er de ubegrænsede, og du får adgang til dem via dit foretrukne e-mail-program, mobilenhed eller webmail.

Opretter de sikkerhedskopier?

Vi laver 1 fuld sikkerhedskopi af alle hostingkonti op til 2 GB fuld pr. Uge og flytter det til et andet datacenter. Vi anbefaler dog, at du også foretager og downloader dine sikkerhedskopier fra dit kontrolpanel

Vil jeg have SSH?

At levere SSH i en delt hosting er usikker, og det er en uønsket praksis for udbydere af webhosting, så vi leverer ikke SSH i delt hosting, men hvis du lejer en VPS eller en dedikeret server, kan vi levere SSH Root.

Accepterer du hosting til onlinespil?

Ikke til delt hosting. Men hvis det er en Facebook-app, skal du ansætte en VPS. Hvis det er en spilserver, så nej, vi tilbyder ikke.

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION